Тема: Meile is pirmo zvilgsnio...;)
Ar imanoma pamilti is pirmo zvilgsnio ar tai tik laikinas susizavejimas?;)
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Meile is pirmo zvilgsnio...;)
Ar imanoma pamilti is pirmo zvilgsnio ar tai tik laikinas susizavejimas?;)
manau, kad taip. Bet tai retas reiskinys.
O kaip suprasti ar tai meile ar susizavejimas?
nu nezinau man dar neteko ir man atrodo zvilgsnis tai kada pamatai zmogu o pamatyt ir pamylti manau ne imanoma nes kad zmogu pamylti reikia ispradziu su jo pabendraut o vieno zvilgsnio neuztenka tikiuosi suprasit ka norejau pasakyti
suprantu
gerai nes galvojau kad ne? o tu tyki ar ne?
as nelb nes dar nebuwo as tik tikiu tuo ka jau patyriau o is pirmo zvilgsnio nesu mates
bet buwo nemates merginos ja sapnavau ir lb panasi potpo pasirode cia buwo faina pranasiskas sapnas
bet gi ne meile is pirmo zvilgsnio anksciua kai kvailesne buvau tai tikejau o dabar tai ne
aiskum
beja dar reikia meile tyketi o poto jau m. is pirmo zvylgsnio
reike reike tad pradek tiketi
nu nesakiau kad netikiu bet daug kas netiki meile o sako jo meile is pirmo zvylgsnio aisku kad buna
nium tai gali but kad ira tokiu kurie netiki as asmeniskai tikiu
nu meile tai as irgi tikiu nes dabar esu isimylejus
o vat meile is pirmo zvylgsnio kaip jau sakiau tai ne man
nemanau, kad meile is pirmo zvilgsnio buna, tik stiprus susizavejimas, o veliau jei kas nors issirutulioja tai tampa meile...ir isvis ar kas nors gali pasakyti kas ta meile?
nemanau, kad meile is pirmo zvilgsnio buna, tik stiprus susizavejimas, o veliau jei kas nors issirutulioja tai tampa meile...ir isvis ar kas nors gali pasakyti kas ta meile?
Manau, kad niekas nepasakys, kas ta meile, nes ji zodziais nenusakoma o ir kiekvienas, kazkokius skirtingus jausmus gali suprast kaip meile...
isimyleti is pirmo karto manai kai neimanoma, greiciau tai didelis susizavejomas..... o jis laikui begant isblesta...bet ir meile kai kada gali isblesti... cia klausimas reikalaujantis filosofiniu apmastymu
wo cia gerai pasakyta
aciu aciu
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → Meile is pirmo zvilgsnio...;)