Re: Sporto klubai
... vaikshtau kaune i "geleziniai zmones", vyksta aerobikos uzsiemimai per menesi realus rezultatai... trenere labai gera.. menesis 80 lt. trys treniruotes... rekomenduoju..
www.editastudio.com
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
... vaikshtau kaune i "geleziniai zmones", vyksta aerobikos uzsiemimai per menesi realus rezultatai... trenere labai gera.. menesis 80 lt. trys treniruotes... rekomenduoju..
www.editastudio.com
norėjau suzinoti gal kas lankot koki sporto kluba Klaipedoje? kad butu geras ir nebrangus
cfgdf
Sveikuttes,seniai jau cia bebuvau, bet atsigriebsiu kadangi as esu sporto megeja ir lankausi sporto klubuose galiu rekomenduoti du kaune man patikusius, kuriuose lankaus, tai savas klubas gedimino gt. arba jegos sportas yra ivairiose kaune vietose, labiausiai man aisku patinka savas klubas, nes ten pradejau pries pora metuku ir dar dabar tebevaikstau, o ir kaina neatbaidanti, salygos normalios, yra sauna, nuostabus treneriai ir zmones ten ,kurie lankosi, tai tiek, sekmes
Puslapiai Ankstesnis 1 … 8 9 10
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Sporto klubai