21

Re: Kodėl vyrai bijo parodyti mylimąjai savo jausmus?

pasaka, 36 пишет:

bet as galvoju kad vyrai dazniau pasako myliu nei moteris..ir be to juk ne visi istizeliai yra- pasitaiko drasuoliu kurie savimi pasitiki ir tik zeria komplimentus partnerei tuo paciu nepamirstami saves, ar tai ju jasumai- manua ne..todel jau geriau per tyla pajusti zmogu negu per plepalus.

apie ka as ir sneku... kam bereikalingai plepeti...? big_smile

22 (2011-04-09 00:01 отредактировано Džiulija, 19)

...

23

Jurgita, 25 пишет:

Draugauji su žmogumi ilgai ir niekad neišgirsti tų kelių stebuklingų žodžių: myliu tave...Tu reaikalinga...Aš tau neabejingas...Nors giliai širdyje žinai,kad jis tave myli.Kodėl taip yra?

kam bereikalingai tapati per tapati karkseti, tuolabiau jog zinot jog myli ?
Vyras juk turi but vyriskas, o ne kaip mazgote is kampo i kampa ir tik apie jausmus ar ne?

24

Aš tarkim nemėgstu nuvalkioto žodžio myliu, apie meilę nereikia kalbėti, ją reikia rodyti, nes žodžiai yra tušti, kai esi vyrui reikalinga jis elgesiu parodo, kad tu jam reikalinga, kad jis tavęs geidžia kaip meilužės, draugės ir savo partnerės, manau tai daug vertingiau nei tušti plepalai, meilė tai ne filosofija smile
O tas kuris daug kalba dažniausiai nieko nejaučia čia laiko patikrinta smile

25

jo jo smile) vyras turi but vyras, bet koks jis vyras jei nesugeba mylimai moteria i bent kartais istarti tuos zodzius ;] as siaip irgi prie tu zmoniu kuriems nereikia istisai girdeti myliu ir t.t.. man apskritai nesuprantama kam to reikia, bet vien del savo antrosios puses ir jos poreikiu tenka prisitaikyt ;]