41

Re: ka manot apie dainininke Violeta Riaubiskyte?

pirma: niekas nekalba, kad vienas pasirodymas "vertesnis", taciau - pripazink, daugiau pasiruosimo reikalauja kuris? (kaip ivardinai: rubai, siknos kraipymas (heh, niekad nesuprasiu, ka moterys tame mato blogo? smile ar padrikas "dauzymasis" po scena?)

42

Algelis piktas ir labai susikoncentraves smile

43

psykuti, as ne piktas, ziaurus, pagiezingas, etc. - as teisingas smile

44

Absoliuciai eiline provincijos moteris. Zemas lygis. Jei cia visi taip apie seksualuma kalba, kad cia jos pliusas, tai kodel tada ne geriau Yva ? Jos bent atvirai sako, kad yra vos ne erotine grupe. Balsas ?  Koks dar balsas ? Ar nors karta girdejot ja gyvai dainuojant, kad galit kalbeti apie balsa? Ji bent apie muzika kazka zino kas tai per daiktas? Akivaizdu is vieno interviu , kad ji kaip ir visos musu " zvaigzdes "  " dainuoja" del pinigu, nes lietuvoj uzdirba daugiau dvigubai nei uzsieny. As pasisakiau , labai kritiskai, bet tai nereiskia, kad jus turite jos nemegti. Jus turit savo nuomone, as savo.

45

Algis, 21 parašė:

pirma: niekas nekalba, kad vienas pasirodymas "vertesnis", taciau - pripazink, daugiau pasiruosimo reikalauja kuris? (kaip ivardinai: rubai, siknos kraipymas (heh, niekad nesuprasiu, ka moterys tame mato blogo? smile ar padrikas "dauzymasis" po scena?)

aciu,,,nepripazinsiu kad man svarbiau kas ilgiau uztrunka puosdamasis scenai..as muzikos einu paklausyt,,o ne akiu paganyt-tam as turiu veidrodi:::639:::639:::639:::639 ir save laikau teisinga taippat.

46

na as irgi einu tik muzikos klausyt, so what? smile pvz nors demesio i vizualu efekta dazniausiai nekreipiu, bet kai jis yra geai paruostas ir tinka bendroj atmosferoj - tai malonumas vos ne dvigubas buna (is toki u atveju minetinas death comes 10, pvz), taciau, mieloji Sandra, i mano klausima taip ir neatsakei smile

47

Jurgis, 20 parašė:

Absoliuciai eiline provincijos moteris. Zemas lygis. Jei cia visi taip apie seksualuma kalba, kad cia jos pliusas, tai kodel tada ne geriau Yva ? Jos bent atvirai sako, kad yra vos ne erotine grupe. Balsas ?  Koks dar balsas ? Ar nors karta girdejot ja gyvai dainuojant, kad galit kalbeti apie balsa? Ji bent apie muzika kazka zino kas tai per daiktas? Akivaizdu is vieno interviu , kad ji kaip ir visos musu " zvaigzdes "  " dainuoja" del pinigu, nes lietuvoj uzdirba daugiau dvigubai nei uzsieny. As pasisakiau , labai kritiskai, bet tai nereiskia, kad jus turite jos nemegti. Jus turit savo nuomone, as savo.

Jurgi, gal tu visiškai kurčias? Nes tik totaliai kurčias ir nelabai gudrus individas gali sugebėt sudėt Yvos ir Violetos vokalus į vieną lygį... Tu pats nors kažkiek nusimanai apie muziką? Jeigu niekad negirdėjai Riaubiškytės balso, tai gal bent "penktadienio muzikos šou" pasižiūrėk - kelintą sezoną laida gyvuoja ir ten gyvo dainavimo per akis: ir dalyviai ir vedėjai dainuoja... O dėl dainininkų uždirbančių Lietuvoj dvigubai daugiau nei užsieny - tai nusišnekėjai kapitaliai. Čia dėl to SKAMP Lietuvą Eurovizijoj atstovavo? Ar gal super gerai uždirbdami Lietuvoj taip veržiasi į tarptautinę rinką? Bent jau dėl to verta į užsienį veržtis, kad publika užsienyje labiau išprusus, negu čia Lietuvoj...

48

Diva as tau tik pasakysiu , jei skaitei mano parasytus zodzius, kad Yva ir Violeta sudejau tik remdamasis pries tai esanciais komentarais.. apie dainavima ten nebuvo kalbeta kaip ir mano komentare, kita karta pries nemandagiai oponuodama i mane prasyciau paskaityti atidziau mano parasytus zodzius. Antra, Del pinigu jos pacios interviu taip buvo pasakyta is jos pacios lupu. Deja as cia nenusisnekejau kapitaliai. Tikrai nekonkretizuosiu kur ir kada tai buvo padaryta, bet pats tai girdejau. O apie nusimanyma apie muzika.. nzn apie Riaubiskytes muzikini issilavinima, taipogi apie tavo... Ar ji baigusi bent akademija muzikos? Jei taip - puiku , bet ko gero tikrai nebuvo gera studente arba turejo bloga mokytoja, nes muzikinis mastymas yra tikrai zemas.. Tau iskilo klausimas gal as kurcias... ? cia toks aisku lietuviskas klausimas su atviru chamiskumu, bet galiu pasakyti, kad turiu absoliucia klausa. Neabejoju , kad tu tokia pasigirti taip pat gali, nes girdi viska daug geriau uz mane. As suprantu, kad riaubiskyte gali patikti kaimo zmonems tokiems, kuriu pasauleziura yra televizorius ir 20 km i visas puses ( kaimo zmoniu visokiu buna taip pat )... Bet miestieciams... o tuo labiau issilavinusiems arba inteligentams... tai turetu atrodyti juokinga. Be to Riaubiskyte apie save nepaprastai gerai galvoja, jos zvilgsnis nepaprastai arogantiskas,o kalba taip pat. Jei ji nors kiek menininke save laiko, tai turetu zinoti, kad tokie zmones jei apie save pradeda gerai galvoti, tai jie zuve ( Lietuvoje kita situacija, cia tokie klesti ) . O is tikruju ka as cia sneku... zmogus su tuo is tikruju neturi nieko bendro o kaip ir daugelis lietuvoje yra prastumtas. viskas yra del pinigu, nematau prasmes kelti tokiu i padanges, nes jie nera to verti. Mano pasisakymas sitoje temoje baigtas.

49

Jurgis, 20 parašė:

Diva as tau tik pasakysiu , jei skaitei mano parasytus zodzius, kad Yva ir Violeta sudejau tik remdamasis pries tai esanciais komentarais.. apie dainavima ten nebuvo kalbeta kaip ir mano komentare, kita karta pries nemandagiai oponuodama i mane prasyciau paskaityti atidziau mano parasytus zodzius. Antra, Del pinigu jos pacios interviu taip buvo pasakyta is jos pacios lupu. Deja as cia nenusisnekejau kapitaliai. Tikrai nekonkretizuosiu kur ir kada tai buvo padaryta, bet pats tai girdejau. O apie nusimanyma apie muzika.. nzn apie Riaubiskytes muzikini issilavinima, taipogi apie tavo... Ar ji baigusi bent akademija muzikos? Jei taip - puiku , bet ko gero tikrai nebuvo gera studente arba turejo bloga mokytoja, nes muzikinis mastymas yra tikrai zemas.. Tau iskilo klausimas gal as kurcias... ? cia toks aisku lietuviskas klausimas su atviru chamiskumu, bet galiu pasakyti, kad turiu absoliucia klausa. Neabejoju , kad tu tokia pasigirti taip pat gali, nes girdi viska daug geriau uz mane. As suprantu, kad riaubiskyte gali patikti kaimo zmonems tokiems, kuriu pasauleziura yra televizorius ir 20 km i visas puses ( kaimo zmoniu visokiu buna taip pat )... Bet miestieciams... o tuo labiau issilavinusiems arba inteligentams... tai turetu atrodyti juokinga. Be to Riaubiskyte apie save nepaprastai gerai galvoja, jos zvilgsnis nepaprastai arogantiskas,o kalba taip pat. Jei ji nors kiek menininke save laiko, tai turetu zinoti, kad tokie zmones jei apie save pradeda gerai galvoti, tai jie zuve ( Lietuvoje kita situacija, cia tokie klesti ) . O is tikruju ka as cia sneku... zmogus su tuo is tikruju neturi nieko bendro o kaip ir daugelis lietuvoje yra prastumtas. viskas yra del pinigu, nematau prasmes kelti tokiu i padanges, nes jie nera to verti. Mano pasisakymas sitoje temoje baigtas.

O, Jurgi, nereikia taip įsižeisti - tai buvo "mandagus" komentaras į tavo "mandagų" pasisakymą... Atsainus požiūris išprovokuoja lygiai tokį pat atoveiksmį. Labai jau didelį romaną tu parašei... ir kas iš to?.. Labai linkiu, kad tokie išsilavinę inteligentai su absoliučia klausa kaip tu pakeltų visą bendrą Lietuvos supratimą apie muziką, kad profesionalai norintys pragyvent iš muzikos, o ne iš televizijos, galėtų dainuoti ir groti tą muziką, kuri jiems miela, o ne tą, kurią galės parduoti... Tu man parodyk nors vieną VISOJ Lietuvoj žinomą atlikėją, kuris neturėtų nė kiek arogancijos - pasitikėjimas savimi ir šiek tiek arogancijos būtina - kitaip pabėgsi nuo scenos... Ir tų nedaugelio profesionalų, kurie kažkokiu būdu išliko tarp visokių indėnų kaimo kapelų nereikia nei kelti į padanges, nei murkdyti į purvą - džiaugtis reikia, kad jie vis dar yra. Ir džiaugiuosi, kad tau gyvenime nereikia galvot apie pinigus - muzikantams jie, be abejo, nereikalingi: nei pragyvenimui, nei aparatūrai, nei CD leisti... Gal padiskutuosim, kai paaugsi?

50

fu! kazkox siaubekas:)))

51

ojei kokia karsta diskusija isivaziavo... siaip mano nuomone, tai is tikruju Violeta turi gan auksto lygio balsa, kurio nesutapatinsi nei su Yva, nei su kokiom blogom mergaitem ar pan... Violeta VISADA dainuoja gyvai, nebent to neleidzia technines galimybes,o judeti ir daionuoti scenoje vienu metu reikalauja labai daug pasiruosimo, taigi.... manau,kad Violeta labai daug darbo ideda i savo pasirodymus, taigi reiktu gerbti vien uz tai tongue

52

smile

53

as manu kad ji islindo i eteri tik del savo krutines mano draugai taipat mano nors seip visaij nieko seip dainuoja;]

54

Jos balsas geras lb... bet isvaizda... nzn bet is veido atrodo daug vyresne nei yra ir man neatrodo sexuali. nors moteris irgi galiu ivertint. sciogolevaite ir balsa turi ir grazesne tongue

55

na nezinau man Violeta uz Sciogolevaite grazesne, bet cia tik mano nuomone...o balsa tai jos abi turi tongue

56

Balsas gražus ir ji balsą tikrai turi. Jurgi, negi nežinojai, kad visai nebūtina pabaigt kokią tai muzikos mokyklą, kad dainuot? Šiais laikais begalė nebaigusių...Gooosh... Šiaip man Riaubiškytės muzikos stilius nėra prie širdies. O dėl jos krūtinės... Na negi jai dabar ją mažintis? Juk didelė krūtinė visada krenta į akis, ir jos nepaslėpsi...:|

57

Na nzn jai duociau 35 kokius o kai suzinojau kad daug jaunesne taj vos ne sokas buvo. smile aisku del to as jos nepradedu blogaj vertint. sakau apie balsa - geraj, apie isvaizda - tik papai vyrams gali patikt nesuprantu kas daugiau :::818

58

Na taip ji atrodo vyresnė.. smile

59

nieko daug jaunesne big_smile siaip tikrai man ji neatrodo sena tongue na bet ji eina dainuot, o ne manekene yra, taigi ji dainininke, kiek gali rupinasi isvaizda, o kaip sakoma visiems neitiksi- taigi ji ir nebando tongue

60

as gi nieko pries neturiu bet vaikinai tikrai ne i jos dainas ziuri big_smile