41

Re: akytes :)

kiekvienam pagal skoni... bet pati esu rudaake ir mane taip pat traukia tamsios akytes,butent tokiu akiu zvilgsnis atrodo labai paslaptingas...

42

Danguole, 20 пишет:
Evaldas, 22 пишет:

tokios kurios nuzudo pirmu zvilgsniu;) o tai zydros akyteS :PP

o pas mane zydros akys ir man jos nepatinka noriu rudu!!!:(

zydros akys pacios graziausios.. pas mane melynos o noriu zydru

43

vo pas mane zydros akys big_smile bet noriu vaikino rudaakio big_smile

44

Vilma, 20 пишет:

vo pas mane zydros akys big_smile bet noriu vaikino rudaakio big_smile

O as noriu vaikinuko zalsvom akim:D

45

vo kas rasoma apie zaliaakius smile
Žaliaakiai dažniausiai būna draugiški, bet ambicingi, linkę valdyti. Tai stabilios asmenybės, ryžtingai priimančios sprendimus, sugeba racionaliai mąstyti, atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams. Dėl draugų gali padaryti viską, kas yra įmanoma ir neįmanoma, tačiau įžeidimų ir išdavystės niekada neatleidžia. Su partneriu stengiasi išlaikyti abipusį supratimą. Beje, žaliaakiai pasižymi turtinga vaizduote.

46

as zaliaake big_smile big_smile big_smile

47

as labai daug vyru zaliaakiu pazystu...ant ju tai man sekasi big_smile

48

Vilma, 20 пишет:

vo kas rasoma apie zaliaakius smile
Žaliaakiai dažniausiai būna draugiški, bet ambicingi, linkę valdyti. Tai stabilios asmenybės, ryžtingai priimančios sprendimus, sugeba racionaliai mąstyti, atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams. Dėl draugų gali padaryti viską, kas yra įmanoma ir neįmanoma, tačiau įžeidimų ir išdavystės niekada neatleidžia. Su partneriu stengiasi išlaikyti abipusį supratimą. Beje, žaliaakiai pasižymi turtinga vaizduote.

Oho, manau, tai tiesa:) kiek zaliaakiu pazįstu, tai tokie ir yra. Gal dar todel jie mane taip ir traukia..:?  O nezinai, kas apie rudu akiu savininkus kalbama?:)

49

rudaakiai tai dažnai būna labai gyvybingi ir atsparesni stresams. Jei tamsiaakiai išmoksta valdyti savo aistringą temperamentą ir nuotaikas, jie gali pasiekti socialinių aukštumų, kadangi yra stiprūs, valingi, neretai užsispyrę, įžūlūs ir atkaklūs. Iškilus sunkumams arba kritinei situacijai, tamsiaakiai tampa ūmūs ir karštakošiai.
kiek zinau rudaakiai kaip vaikinai nelabai patikimi ir istikimi,bet kad ir kas man rudaakiai fainiausi big_smile

50

opa kaip idomiai:] apie kaikurias charakterio savybes mano pateike kaip i desimtuka... negi rimtai tos rudos akys tiek nusprendzia hmm... :? Nu bet apie patikimuma ir istikimybe taij zinokis dristu priestarauti. Kiek rudaakiu pazystu - visi mes patikimi ir geri berniokai smile Nei karto kairen netureje minties net eit: )

51

del rudaakiu temperamento ar irgi kazka panasaus girdejau.... smile del aistringumo..  mokslininkai mano, kad rudos akytes atejusios is Afrikos:))  ar kazkas ten.. del to rudaakiai aistringesni nei kiti zmones.. ej, tik nesijuokit:)) :::138 bet ps: manau , kad tai nuo akiu spalvikes nepriklauso:))

52

visi zmones aistringi ;]

53

Auris, 19 пишет:

opa kaip idomiai:] apie kaikurias charakterio savybes mano pateike kaip i desimtuka... negi rimtai tos rudos akys tiek nusprendzia hmm... :? Nu bet apie patikimuma ir istikimybe taij zinokis dristu priestarauti. Kiek rudaakiu pazystu - visi mes patikimi ir geri berniokai smile Nei karto kairen netureje minties net eit: )

hm na o kiek man teko rudaakiu tai viskas buvo taip kaip ir sakiau smile

54

tj tu labai blogam pasaulio kraste gyveni big_smile ten rudaakiai lb pikti ir savavaliski:) kraustykis mano krastan, cia grazios gelytes auga ir zmones gyvena graziai ir laimingai:) o rudaakiai lb svelnus ir geri smile

55

aj vistiek uz kns nieko geriau negali buti big_smile

56

joa bet zinok klaipeda kartais prablasko nuo to miescionisko kauno:) reik pailset ir nuo savo miesto kartais big_smile~

57

nu jei sakai ten rudaakiai visi swelnus kaip meskuciai big_smile tai gal ir neblogai aplinkos pakeitimas big_smile

58

taip taip smile ir, zinoma, zinai kur kreiptis pas ta rudaaki, kai pakeisi aplinka? :]

59

joa viska zinau big_smile

60

nu tai viskas sutarta tada ;D laukiu nesulaukiu ;D