Re: akytes :)
kiekvienam pagal skoni... bet pati esu rudaake ir mane taip pat traukia tamsios akytes,butent tokiu akiu zvilgsnis atrodo labai paslaptingas...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → akytes :)
kiekvienam pagal skoni... bet pati esu rudaake ir mane taip pat traukia tamsios akytes,butent tokiu akiu zvilgsnis atrodo labai paslaptingas...
Evaldas, 22 пишет:tokios kurios nuzudo pirmu zvilgsniu;) o tai zydros akyteS :PP
o pas mane zydros akys ir man jos nepatinka noriu rudu!!!:(
zydros akys pacios graziausios.. pas mane melynos o noriu zydru
vo pas mane zydros akys bet noriu vaikino rudaakio
vo pas mane zydros akys
bet noriu vaikino rudaakio
O as noriu vaikinuko zalsvom akim:D
vo kas rasoma apie zaliaakius
Žaliaakiai dažniausiai būna draugiški, bet ambicingi, linkę valdyti. Tai stabilios asmenybės, ryžtingai priimančios sprendimus, sugeba racionaliai mąstyti, atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams. Dėl draugų gali padaryti viską, kas yra įmanoma ir neįmanoma, tačiau įžeidimų ir išdavystės niekada neatleidžia. Su partneriu stengiasi išlaikyti abipusį supratimą. Beje, žaliaakiai pasižymi turtinga vaizduote.
as zaliaake
as labai daug vyru zaliaakiu pazystu...ant ju tai man sekasi
vo kas rasoma apie zaliaakius
![]()
Žaliaakiai dažniausiai būna draugiški, bet ambicingi, linkę valdyti. Tai stabilios asmenybės, ryžtingai priimančios sprendimus, sugeba racionaliai mąstyti, atkaklūs ir darbštus žmonės, reiklūs sau ir aplinkiniams. Dėl draugų gali padaryti viską, kas yra įmanoma ir neįmanoma, tačiau įžeidimų ir išdavystės niekada neatleidžia. Su partneriu stengiasi išlaikyti abipusį supratimą. Beje, žaliaakiai pasižymi turtinga vaizduote.
Oho, manau, tai tiesa:) kiek zaliaakiu pazįstu, tai tokie ir yra. Gal dar todel jie mane taip ir traukia..:? O nezinai, kas apie rudu akiu savininkus kalbama?:)
rudaakiai tai dažnai būna labai gyvybingi ir atsparesni stresams. Jei tamsiaakiai išmoksta valdyti savo aistringą temperamentą ir nuotaikas, jie gali pasiekti socialinių aukštumų, kadangi yra stiprūs, valingi, neretai užsispyrę, įžūlūs ir atkaklūs. Iškilus sunkumams arba kritinei situacijai, tamsiaakiai tampa ūmūs ir karštakošiai.
kiek zinau rudaakiai kaip vaikinai nelabai patikimi ir istikimi,bet kad ir kas man rudaakiai fainiausi
opa kaip idomiai:] apie kaikurias charakterio savybes mano pateike kaip i desimtuka... negi rimtai tos rudos akys tiek nusprendzia hmm... :? Nu bet apie patikimuma ir istikimybe taij zinokis dristu priestarauti. Kiek rudaakiu pazystu - visi mes patikimi ir geri berniokai Nei karto kairen netureje minties net eit: )
del rudaakiu temperamento ar irgi kazka panasaus girdejau.... del aistringumo.. mokslininkai mano, kad rudos akytes atejusios is Afrikos:)) ar kazkas ten.. del to rudaakiai aistringesni nei kiti zmones.. ej, tik nesijuokit:))
bet ps: manau , kad tai nuo akiu spalvikes nepriklauso:))
visi zmones aistringi ;]
opa kaip idomiai:] apie kaikurias charakterio savybes mano pateike kaip i desimtuka... negi rimtai tos rudos akys tiek nusprendzia hmm... :? Nu bet apie patikimuma ir istikimybe taij zinokis dristu priestarauti. Kiek rudaakiu pazystu - visi mes patikimi ir geri berniokai
Nei karto kairen netureje minties net eit: )
hm na o kiek man teko rudaakiu tai viskas buvo taip kaip ir sakiau
tj tu labai blogam pasaulio kraste gyveni ten rudaakiai lb pikti ir savavaliski:) kraustykis mano krastan, cia grazios gelytes auga ir zmones gyvena graziai ir laimingai:) o rudaakiai lb svelnus ir geri
aj vistiek uz kns nieko geriau negali buti
joa bet zinok klaipeda kartais prablasko nuo to miescionisko kauno:) reik pailset ir nuo savo miesto kartais ~
nu jei sakai ten rudaakiai visi swelnus kaip meskuciai tai gal ir neblogai aplinkos pakeitimas
taip taip ir, zinoma, zinai kur kreiptis pas ta rudaaki, kai pakeisi aplinka? :]
joa viska zinau
nu tai viskas sutarta tada ;D laukiu nesulaukiu ;D
Diskusijų forumas → Apie Moteris → akytes :)