Re: Vaikinai ir krutine
...mano poziuri yra toks... bandyk pakeisti
su tokiu poziuriu tau reiketu atsigult i ligonine nekur kitur nu da i psihushke
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vaikinai ir krutine
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
...mano poziuri yra toks... bandyk pakeisti
su tokiu poziuriu tau reiketu atsigult i ligonine nekur kitur nu da i psihushke
na bet vis vien mergins krutine turi didee reiksme,pvz jei vaikinas rinktusi is pirmo zvilgsnio is dvieju vienodai simpatisku merginu,o ju skirtumas butu tik kad vienos didee krutine o kitos ne, tai didziausia tikimybe kad pasirinks mergina su didele krutine.
vaikinai pagal krutines dazniausiai renkas vienkartines mergas.
taip irgi buna
ne..krutines dydis neparodo juk merginos intelekta...
na bet vis vien mergins krutine turi didee reiksme,pvz jei vaikinas rinktusi is pirmo zvilgsnio is dvieju vienodai simpatisku merginu,o ju skirtumas butu tik kad vienos didee krutine o kitos ne, tai didziausia tikimybe kad pasirinks mergina su didele krutine.
Manau, jei jos bus abi vienodai simpatiskos, vistiek vaikinas viena is judvieju rinksis ne pagal krutines dydi. Tada jau labiau zvelgs i ju charakterius, bendravima su jomis. O tie papai... Nu kad tie papai vargu ar ka lemia... Na, nebent smagu akimis i didesnius paganyti:D Gal dar ir paciupint juos visai nieko..;)
Maža mergaitė pliaže prieina prie gruzino: - Dėdė, jūs visas toks gauruotas. Jūs turbūt papuasas? - O mergyte... Ir papų asas, ir subinės meistras!..
blym ce man labiausei patinka merginu sampartavimai nors mirk is juoko
linksmai ce jus
o seip man asmeniskai neteko sutikti merginu su didelem krutim kurios man patiktu
vidutines ir mazos su tokiom graziausios mergytes bent kiek man teko sutikti
krutine tik yra visumos dalis ji dideles itakos neturi pasirinkimui
Maža mergaitė pliaže prieina prie gruzino: - Dėdė, jūs visas toks gauruotas. Jūs turbūt papuasas? - O mergyte... Ir papų asas, ir subinės meistras!..
geras!respect
niu jo, jei renkasi, tai vadinasi, jiem tik papai ir pasidulkinimas rupi
man svatrbu ne kiekis o kokybe.. na bet jei to kiekio nei kiek nera tai ne kas..
Kaip manote ar vaikinai merginas renkasi pagal krutines dydi?
Ne as tai ne ir ne nieeeee ne!!!!!Isivaizduokit koks erorras milintys ... tie "daiktai" isidrebe i sonus geriau maziukai nes po gimdimo moteriai taip ar taip padideja .Taipat ir celikaonams ne !!!Kam tada reikia moters jei ten implantuota trakoriaus padanga
Taip sutinku kad vaizdas ispudingas bet kai prisilieti jauti tarsi kasia kamuolys
negali nei pabuciuoti turi persilenkti kaip ratlankis...
<Geriau minkstuciai grazuciai p@puk@i man tai gali buti mazi nemaiso
Tai aisku, kad vaikinai merginas renkasi ne pagal krutine.
Tai aisku, kad vaikinai merginas renkasi ne pagal krutine.
"Taip ir galvojau kad ir paneles taip galvoja"Tik kokio velnio jas didinti pusti ir pumpuoti ir skatinti sios GABARITUS
Nezinau. Nes pati nei didinu nei puciu nei pumpuoju.:)
Tik pakolkas ,paskui jos savime padides i visas puses
na nemanau kad pagal krutine renkasi, tik manau kad grazia krutine laiko kaip pliusa
tik kad nebutu taip
nium as turiu didele krutine ir daznai surtinku kai vaikinai ne i akis ziuri o kazkur zemiau.... pripazystu tenka ir dviprasmisku pasiulymu isgirti ir pan ... bet manau cia visiems skirtingai ... jei vaikinas rimtas tai am nera svarbu nei tavo plauku ilgis nei krutines dydis
na, kad visiskai taip tiesiogai pagal krutine rinktusi,tai mes visada turetumem atsiprasant nuogos vaikscioti, nes siaip tai per rubus ne ka ten ir pamatysi, nebent per tuos skudurelius ar lopinelius, kaip nesioja kai kas...taip gali tik bendra forma uzmatyt, bet ir tai ka cia gali zinoti, ko kas ten prisikisa
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Vaikinai ir krutine