21

Re: Vaikinai ir krutine

Milda, 19 parašė:

...mano poziuri yra toks... bandyk pakeisti

su tokiu poziuriu tau reiketu atsigult i ligonine nekur kitur big_smile nu da i psihushke big_smile

22

na bet vis vien mergins krutine turi didee reiksme,pvz jei vaikinas rinktusi is pirmo zvilgsnio is dvieju vienodai simpatisku merginu,o ju skirtumas butu tik kad vienos didee krutine o kitos ne, tai didziausia tikimybe kad pasirinks mergina su didele krutine.

23

vaikinai pagal krutines dazniausiai renkas vienkartines mergas.

24

taip irgi buna

25

ne..krutines dydis neparodo juk merginos intelekta...

26

Aurelija, 18 parašė:

na bet vis vien mergins krutine turi didee reiksme,pvz jei vaikinas rinktusi is pirmo zvilgsnio is dvieju vienodai simpatisku merginu,o ju skirtumas butu tik kad vienos didee krutine o kitos ne, tai didziausia tikimybe kad pasirinks mergina su didele krutine.

Manau, jei jos bus abi vienodai simpatiskos, vistiek vaikinas viena is judvieju rinksis ne pagal krutines dydi. Tada jau labiau zvelgs i ju charakterius, bendravima su jomis. O tie papai... Nu kad tie papai vargu ar ka lemia... Na, nebent smagu akimis i didesnius paganyti:D Gal dar ir paciupint juos visai nieko..;)

27

Maža mergaitė pliaže prieina prie gruzino: - Dėdė, jūs visas toks gauruotas. Jūs turbūt papuasas? - O mergyte... Ir papų asas, ir subinės meistras!.. :::740

28

blym ce man labiausei patinka merginu sampartavimai big_smile nors mirk is juoko big_smile linksmai ce jus big_smile o seip man asmeniskai neteko sutikti merginu su didelem krutim kurios man patiktu big_smile vidutines ir mazos su tokiom graziausios mergytes bent kiek man teko sutikti big_smile krutine tik yra visumos dalis ji dideles itakos neturi pasirinkimui big_smile

29

Jonas, 24 parašė:

Maža mergaitė pliaže prieina prie gruzino: - Dėdė, jūs visas toks gauruotas. Jūs turbūt papuasas? - O mergyte... Ir papų asas, ir subinės meistras!.. :::740

geras!respect

30

niu jo, jei renkasi, tai vadinasi, jiem tik papai ir pasidulkinimas rupi

31

man svatrbu ne kiekis o kokybe.. na bet jei to kiekio nei kiek nera tai ne kas.. smile

32

Agnė, 21 parašė:

Kaip manote ar vaikinai merginas renkasi pagal krutines dydi?

Ne as tai ne ir ne nieeeee ne!!!!!Isivaizduokit koks erorras milintys ... tie "daiktai" isidrebe i sonus hmm geriau maziukai nes po gimdimo moteriai taip ar taip padideja .Taipat ir celikaonams ne !!!Kam tada reikia moters jei ten implantuota trakoriaus padanga :::b02 Taip sutinku kad vaizdas ispudingas bet kai prisilieti jauti tarsi kasia kamuolys hmm negali nei pabuciuoti turi persilenkti kaip ratlankis...
<Geriau minkstuciai grazuciai p@puk@i :::034 man tai gali buti mazi nemaiso smile

33

Tai aisku, kad vaikinai merginas renkasi ne pagal krutine.

34

Egle, 17 parašė:

Tai aisku, kad vaikinai merginas renkasi ne pagal krutine.

"Taip ir galvojau kad ir paneles taip galvoja"Tik kokio velnio jas didinti pusti ir pumpuoti ir skatinti sios GABARITUS:::036

35

Nezinau. Nes pati nei didinu nei puciu nei pumpuoju.:)

36

Tik pakolkas ,paskui jos savime padides i visas puses :::036

37

na nemanau kad pagal krutine renkasi, tik manau kad grazia krutine laiko kaip pliusa wink

38

tik kad nebutu taiphttp://forumas.ieskok.lt/imgload/2523

39

nium as turiu didele krutine ir daznai surtinku kai vaikinai ne i akis ziuri o kazkur zemiau.... pripazystu tenka ir dviprasmisku pasiulymu isgirti ir pan ... bet manau cia visiems skirtingai ... jei vaikinas rimtas tai am nera svarbu nei tavo plauku ilgis nei krutines dydis smile

40

na, kad visiskai taip tiesiogai pagal krutine rinktusi,tai mes visada turetumem atsiprasant nuogos vaikscioti:::010, nes siaip tai per rubus ne ka ten ir pamatysi, nebent per tuos skudurelius ar lopinelius, kaip nesioja kai kas...taip gali tik bendra forma uzmatyt, bet ir tai ka cia gali zinoti, ko kas ten prisikisa:::639