Re: Meetas2 Šiauliuose
Labas vakariukas, aš labai atsiprašau kad man nepavyko į pirma meet patekti ak tas kaimas...ir tas bulvekasis tad antrajame aš tikrai dalyvausiu pazadu garbes žodis.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Labas vakariukas, aš labai atsiprašau kad man nepavyko į pirma meet patekti ak tas kaimas...ir tas bulvekasis tad antrajame aš tikrai dalyvausiu pazadu garbes žodis.
na as tai labai noreciau kad meeta i vasara nukeltumet tada galima butu ne tik pirtele paimti
o seip koki kluba visa kitaip neiseina man atostogu gristu tik vasara na dar meginsiu jei iseis ant kaledu labai pasiilgau siauliu
na ziurek, Ingrida, prisizadejai
galesim ir vasara meeta daryt, bet tai jau bus ne antras meetas, o koks 7
ja ja, pirtis jega! tik pries tai dar ka nors sugalvojam, bo po to nebebus kaip man pusiaukeleje "pasiklysti".
o beje, perduokit jurgitai kad nepavyko manes ikalbinti i pegasa eiti nes... ji tiesiog manes nekalbino.
jei buciau zinojus, kad galvoje rezgi plana-chuligana pasiklyst pusiaukeleje, tai tikrai buciau pakalbinus... O ikalbinet as labai gerai moku
Jurgita tai pe rantra meeta ikalbinek Mindauga
) nauvuoliai...
o cia kazkas apie kaima minejo, tai jei ka as irgi is kaimo, tai isvada galima susiderinti ir paiimti ir atsivezti. tik su parvezimu (ta pati vakara) manau nelabai kas iseitu..
gerai sawaitgalio nuotaikai:
http://fun.drno.de/flash/gecko.swf
butinai su garsu
Siaip, Mindauga galima tik vienu budu sulaikyt nuo pabegimo. Paimi ir labai labai grieztai ranka uzlauzi )
manau Mindaugo auto raktelius pakavoti reiketu tikrai pesciomis neitu
che che che, del sios priezasties pas mane visada atsarginiai rakteliai yra.
be be be.
o del ranku uzlauzimo, tai.... manau yra kas galetu paliudyti, skausmo nebijau
Sveiki, visi, negi meetas neivyko?
Mindaugai, rankas lausim ne tam, kad skaudetu, o tam, kad nepabegtum )
Na labukas, tai kada tas laikas planuojamas būsimo meeto? jau ir aš laukiu nesulaukiu...:-)
davai, darom lapkricio pradzioj, kokia 4d. arba 11d. :?
Aš už man tinka :-))
tik kazin kaip ten bus su tom sventinem dienom, nes lapkricio 1d. nedarbo diena, gal nepadarys vieno ilgo savaitgalio iki pat 5d., nes kitaip daug kas lapkricio 4d. negales dalyvaut, nes bus isvaziave pas gimines ir pan.
11 geriau
Sveiki
Gal kas eisite i penktadinei vyksianti s+ koncerta? Turiu pora pakvietimu
nerijau, nenusukinek kalbos (ir mergu) cia pasaliniais reikalais.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose