Re: Meetas2 Šiauliuose
pokolkas nei vieno rimto pasiulymo vien pletkai tai kur pirteles ieskosim siauliuose ar kur uzmiestyje?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
pokolkas nei vieno rimto pasiulymo vien pletkai tai kur pirteles ieskosim siauliuose ar kur uzmiestyje?
manau jokio skirtumo kur, svarbu, kad susirinktu kas toje pirteleje maudysis
labukas man irgi tiks bet kas ir bbet kur svarbu kad butu smagu, šiaip aš esu labai nedrasi :-)
kaip ir mes visi
va ka jau ka, issirengineti as tai tikrai nezadu. be be be. o del pirties ir noro dalyvauti, jei daugiau cia norinciu pasireiks, parasys kada gali, tada bus galima kalbeti ir apie tikslesnes koordinates kur viska daryti.
Koks tu mindaugai drovus
Del meeto, tai galvojam apie lapkricio 11d. Vienas is variantu - pirtis Sniuraiciuose (tarp radviliskio ir siauliu). Ten nuomojamas visas namelis su pirtimi. Bent jau vasara visas namelis su pirtimi kainavo 350lt visai nakciai. Taigi, kuo daugiau dalyviu susirinktu, tuo pigiau kainuotu vienam zmogui...
Laukiu pritarimo arba kitu pasiulymu. Jei visiems tiktu, reiketu su kazkuo turinciu automobili nuvaziuoti, apsiziureti ir rezervuoti, o po to is visu surinkti pinigelius.
pritariu Jurgai, galim net kada nulekti apziureti.
Labukas, man jusu mintis patinka...na tik žinokit aš visai netoli čia gyvenu tu Šniuraičiu tai galiu pasakyti norint ten nuomuoti reikia daug žmogeliuku nes kitaip per brangu pasirodys, ir beje čia nuolat buna užsakyta tai vestuves tai šiaip tusiukai tad ,,, galiu pritarti Jurgaikad reikia arba konkrečiai planuoti arba kažkur kitur eksprontu regsti kažka
Na kokie ramus visi ir niekas čia nebeplepate nieko????
oo klaskas apie meetus kalba mmm kaip megstu tokius kada zadat daryti?
o tai kada zadat daryt?
lapkricio 11
Tai va, siek tiek konkretesne informacija apie meeta:
Meetas numatomas lapkricio 11d.(sestadieni). Yra rezervuotas namelis su rusiska pirtimi "Pirciu slenyje" (www.pirciuslenis.lt). Prizadam pirciu nemegejus neversti maudytis Buvimo laikas nuo 19val. iki 10val.
Uz nuoma zmogui 20lt. Pinigelius rinksime is anksto. Maistu, gerimais, miegmaisiais ir antklodem kiekvienas pasirupina patys.
Visais klausimais galite kreiptis i mane (ID 353262), Rasa (ID 151549) ar Mindauga (ID 3161).
o nakti nebus salta? :V gal merginos susildys salancius ?
man atrodo ir merginoms neprosali butu irgi susilti
tai kam labai bus salta, gales eit i pirti miegot
mm, skamba viliojanciai, jei tik galesiu dalyvausiu;) gaila kad pirmam neisejo sudalyvaut;|
jurgita, va tik dabar perskaiciau tai, ka cia prirasius...
uz mano ID paviesinima (kaip konfidencialios ir neskelbiamos informacijos) bauda tau.
bucki turesi duoti!
ir nieko nezinau, jokiu atsikalbinejimu.
prasau, negi gaila :*
jis nori realiai tokiu nepriima
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose