21

Re: Meetas2 Šiauliuose

Labas vakariukas, aš labai atsiprašau kad man nepavyko į pirma meet patekti ak tas kaimas...ir tas bulvekasis tad antrajame aš tikrai dalyvausiu pazadu garbes žodis.

22

na as tai labai noreciau kad meeta i vasara nukeltumet tada galima butu ne tik pirtele paimti
o seip koki kluba visa big_smile kitaip neiseina man atostogu gristu tik vasara na dar meginsiu jei iseis ant kaledu labai pasiilgau siauliu big_smile

23

na ziurek, Ingrida, prisizadejai wink

galesim ir vasara meeta daryt, bet tai jau bus ne antras meetas, o koks 7 big_smile

24

ja ja, pirtis jega! smile tik pries tai dar ka nors sugalvojam, bo po to nebebus kaip man pusiaukeleje "pasiklysti". smile
o beje, perduokit jurgitai kad nepavyko manes ikalbinti i pegasa eiti nes... ji tiesiog manes nekalbino. smile

25

jei buciau zinojus, kad galvoje rezgi plana-chuligana pasiklyst pusiaukeleje, tai tikrai buciau pakalbinus... O ikalbinet as labai gerai moku smile

26

Jurgita tai pe rantra meeta ikalbinek Mindauga smile

27

smile) nauvuoliai... wink
o cia kazkas apie kaima minejo, tai jei ka as irgi is kaimo, tai isvada galima susiderinti ir paiimti ir atsivezti. smile tik su parvezimu (ta pati vakara) manau nelabai kas iseitu..

28

gerai sawaitgalio nuotaikai:
http://fun.drno.de/flash/gecko.swf
butinai su garsu smile

29

Siaip, Mindauga galima tik vienu budu sulaikyt nuo pabegimo. Paimi ir labai labai grieztai ranka uzlauzi big_smile)

30

manau Mindaugo auto raktelius pakavoti reiketu tikrai pesciomis neitu:::145

31

che che che, del sios priezasties pas mane visada atsarginiai rakteliai yra. smile
be be be. smile
o del ranku uzlauzimo, tai.... manau yra kas galetu paliudyti, skausmo nebijau smile

32

Sveiki, visi, negi meetas neivyko?

33

Mindaugai, rankas lausim ne tam, kad skaudetu, o tam, kad nepabegtum big_smile)

34

Na labukas, tai kada tas laikas  planuojamas būsimo meeto? jau ir aš laukiu nesulaukiu...:-)

35

davai, darom lapkricio pradzioj, kokia 4d. arba 11d. :?

36

Aš už man tinka :-))

37

tik kazin kaip ten bus su tom sventinem dienom, nes lapkricio 1d. nedarbo diena, gal nepadarys vieno ilgo savaitgalio iki pat 5d., nes kitaip daug kas lapkricio 4d. negales dalyvaut, nes bus isvaziave pas gimines ir pan.

38

11 geriau smile

39

Sveiki smile
Gal kas eisite i penktadinei vyksianti s+ koncerta? Turiu pora pakvietimu smile

40

nerijau, nenusukinek kalbos (ir mergu) cia pasaliniais reikalais. smile