Re: Meetas2 Šiauliuose
saunuoliiai
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
saunuoliiai
grizau viktorija su autiku,labai smagei
tik bijau, kad organizuojant trecia meeta zmogiukai perskaite forume tokias zinutes issigas ir nenores eiti, ypac merginos, kurias prikalbinti ir taip sunku...
Tai gal ir meiles scenu ten jau buvo?
minde- juk kvieciau tave o tu nenorejai butum viska pamates o daba cia klausineji nesamoniu visokiausiu tegul merginos forumo neskaito kad nesigazdintu- o oficialius meetus mes rengsim kulturingai- be orgiju kad naujoku negazdinti
Bet tai paciu laiku suzinojau, kai jau miegoti ruosiausi kad cia balius vyksta. Kur jus buvot 20:00 ar bent 21:00??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
o pala, kada as tau rasiau.... kadangi isvis nuejau miegot pries penkias tai nelabai laike susivokiu....
bet kokie visi grazus nuogi
ypac mes su inga... daba reiks suzadetini spaust kad nuotraukas atsiustu
ir tik man
Viktorija,tai kada tas tavo mergvakaris bus?Kada man ta gaisrininko apranga issinuomoti?
nu tai penktadieni pas tave, o pas audriu bernvakaris, o paskui susimaisysim o kas kazi mane bande jega parsiverst- as visa su melynem ir da ant ranku tokiose vietose lyg kas butu laikes mane ;D
ei gi rimtai.
mergaites demesio!
si penktadieni viktorijos mergvakaris, nes sest ji isteka...........
dalyvavimas butinas.............
kur bus tiksliai neaisku, gal jos busimuos namuos
viskas aisku jau bus pas toma
pas toma? o maniau pas audriu..... susimaisiau
tai as manau merginos mes lifte tam didziajam baliavojam ir paskui susimaisysim su vaikinais jau pas busima vyra
voktorija viktorija isdykele tu:D faina tokius zmones pazinoti
Ohoho kokios cia intrigos verda. Tai jau dvi striptizo sokejas turim. Sake labai graziai atrodo nuogos tai gal ir sokti gerai moka. Tik va viena problema nera vamzduko niekur. Tai aplink mane gales suktis. Plonas ir aukstas esu ta igalesitesit suktis aplink mane.
oj minde vyniociaus aplik kaip gyvate ale ot gerai kad turim aukstu ir plonu
birute, nesusimaisei- galvoji gerai
O neuzsmaugtum manes netycia?
nu nieko sau, cia kaip koki erotini romana gali skaityt..;D
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose