381

Re: Meetas2 Šiauliuose

saunuoliiai

382

grizau viktorija su autiku,labai smagei

383

tik bijau, kad organizuojant trecia meeta zmogiukai perskaite forume tokias zinutes issigas ir nenores eiti, ypac merginos, kurias prikalbinti ir taip sunku...

384

Tai gal ir meiles scenu ten jau buvo?

385

minde- juk kvieciau tave o tu nenorejai butum viska pamates o daba cia klausineji nesamoniu visokiausiu big_smile tegul merginos forumo neskaito kad nesigazdintu- o oficialius meetus mes rengsim kulturingai- be orgiju kad naujoku negazdinti big_smile

386

Bet tai paciu laiku suzinojau, kai jau miegoti ruosiausi kad cia balius vyksta. Kur jus buvot 20:00 ar bent 21:00??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

387

o pala, kada as tau rasiau.... kadangi isvis nuejau miegot pries penkias tai nelabai laike susivokiu.... big_smile

388

bet kokie visi grazus nuogi:::034

389

ypac mes su inga... big_smile daba reiks suzadetini spaust kad nuotraukas atsiustu big_smile ir tik man big_smile

390

Viktorija,tai kada tas tavo mergvakaris bus?Kada man ta gaisrininko apranga issinuomoti?:::010

391

nu tai penktadieni pas tave, o pas audriu bernvakaris, o paskui susimaisysim big_smile o kas kazi mane bande jega parsiverst- as visa su melynem ir da ant ranku tokiose vietose lyg kas butu laikes mane ;D

392

ei gi rimtai:::034.
mergaites demesio!
si penktadieni viktorijos mergvakaris, nes sest ji isteka...........:::034
dalyvavimas butinas.............
kur bus tiksliai neaisku, gal jos busimuos namuos:::034

393

viskas aisku jau bus pas toma:::034

394

smile pas toma? o maniau pas audriu..... susimaisiau

395

tai as manau merginos mes lifte tam didziajam baliavojam ir paskui susimaisysim su vaikinais jau pas busima vyra big_smile

396

voktorija viktorija isdykele tu:D faina tokius zmones pazinoti

397

Ohoho kokios cia intrigos verda. Tai jau dvi striptizo sokejas turim. Sake labai graziai atrodo nuogos tai gal ir sokti gerai moka. Tik va viena problema nera vamzduko niekur. Tai aplink mane gales suktis. Plonas ir aukstas esu ta igalesitesit suktis aplink mane. wink

398

oj minde vyniociaus aplik kaip gyvate big_smile ale ot gerai kad turim aukstu ir plonu big_smile birute, nesusimaisei- galvoji gerai big_smile

399

O neuzsmaugtum manes netycia?

400

nu nieko sau, cia kaip koki erotini romana gali skaityt..;D