Re: Meetas2 Šiauliuose
o kiek dabar yra? ![]()
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Страницы Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 40 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
o kiek dabar yra? ![]()
dar pati ant pirstu nebsuskaiciuoju
berods yra viena- kiti ieskos
poruokites zmones gi ![]()
As tai draugo jauciu ieskosiuos. Apsirenksiu moteriskais drabuziais ir saudysiu koki bachuriuka, bet tai jauciu sunku bus rasti. Su aukstakulniais virs 2 metru busiu. Arba ne persirengsiu pana ir pas jus i mergavkari isisuksiu neturetumete atpazinti manes. Gerai cia sugalvojau ir mergvakaryje ir bernvakaryje sudalyvausiu. Negalvojau kad galiu buti toks protingas. ![]()
nu blyn,negaliu patiket kas cia dedas.....o gal as uz pijokeli ten galeciau toj sventei sudalyvaut ![]()
Bliamba prajuokinai Andriau. As tave i poras pasiimsiu kai persirengsiu merga ar gerai?
nu cia daba...... negaliu ir as patiket.... tai as turbut su strypais ir sienom zenysiuos ![]()
Tai stiptizo vamzdziu as jau uzsisakes esu pabuti ir kazkas sake kad suksis kaip gyvate aplink mane.
as as as as ir daugiau nieko neprileisiu prie vamzdzio ![]()
xexe
na ir mintis Minde,bet kad i mergvakari pakliuti tai gera ideja ![]()
oi tiesa as gi negalesiu zenytis ,gi su draugais esu susitares eit biliarda zaist ![]()
te va, Viktorija, kaip matai Audrius plaunasi nuo jaunikio pareigu, tai tau tikriausiai tikrai teks uz strypo-striptizo vamzdzio zenytis t.y. Mindaugo ![]()
reikia bonka atsilost is po praito karto ![]()
jauciu pirmos tokio pobudzio vestuves bus
kai jaunoji isteka uz strypo ![]()
gi bonka man reikia atsilost is po praito karto ![]()
audriau juk sakei kad sestadieni eisii atsilost- taip kad neissisukinek arba duok buto raktus ir as pabusiu uz seimininke- atgausi buta tvarkinga- grindys ir ikalciai bus panaikinti ![]()
Nu viena sokeja jau yra. Kas dar nores pasokti ant vamzduko? Registruokites ir jusu kandidatura bus apsvarstyta ![]()
gi bonka man reikia atsilost is po praito karto
tu cia nebesiteisink, palikai jaunaja beveik prie altoriaus...
tai akd jis nelose jokio biliardo- stumia, ten buvo klyno biliardas o toki galima ir namie padaryt ![]()
tai kad neatrodyciau visu akyse nieksas,tai gausiu zenytis 
wowo.... zuikeli m,an net sirdis apaslo, gerai akd mus skyria tik 2min kelio.... ![]()
Страницы Назад 1 … 21 22 23 24 25 … 40 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose