Re: Meetas2 Šiauliuose
o kiek dabar yra?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
Puslapiai Ankstesnis 1 … 21 22 23 24 25 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o kiek dabar yra?
dar pati ant pirstu nebsuskaiciuoju berods yra viena- kiti ieskos
poruokites zmones gi
As tai draugo jauciu ieskosiuos. Apsirenksiu moteriskais drabuziais ir saudysiu koki bachuriuka, bet tai jauciu sunku bus rasti. Su aukstakulniais virs 2 metru busiu. Arba ne persirengsiu pana ir pas jus i mergavkari isisuksiu neturetumete atpazinti manes. Gerai cia sugalvojau ir mergvakaryje ir bernvakaryje sudalyvausiu. Negalvojau kad galiu buti toks protingas.
nu blyn,negaliu patiket kas cia dedas.....o gal as uz pijokeli ten galeciau toj sventei sudalyvaut
Bliamba prajuokinai Andriau. As tave i poras pasiimsiu kai persirengsiu merga ar gerai?
nu cia daba...... negaliu ir as patiket.... tai as turbut su strypais ir sienom zenysiuos
Tai stiptizo vamzdziu as jau uzsisakes esu pabuti ir kazkas sake kad suksis kaip gyvate aplink mane.
as as as as ir daugiau nieko neprileisiu prie vamzdzio
xexe
na ir mintis Minde,bet kad i mergvakari pakliuti tai gera ideja
oi tiesa as gi negalesiu zenytis ,gi su draugais esu susitares eit biliarda zaist
te va, Viktorija, kaip matai Audrius plaunasi nuo jaunikio pareigu, tai tau tikriausiai tikrai teks uz strypo-striptizo vamzdzio zenytis t.y. Mindaugo
reikia bonka atsilost is po praito karto
jauciu pirmos tokio pobudzio vestuves bus kai jaunoji isteka uz strypo
gi bonka man reikia atsilost is po praito karto
audriau juk sakei kad sestadieni eisii atsilost- taip kad neissisukinek arba duok buto raktus ir as pabusiu uz seimininke- atgausi buta tvarkinga- grindys ir ikalciai bus panaikinti
Nu viena sokeja jau yra. Kas dar nores pasokti ant vamzduko? Registruokites ir jusu kandidatura bus apsvarstyta
gi bonka man reikia atsilost is po praito karto
tu cia nebesiteisink, palikai jaunaja beveik prie altoriaus...
tai akd jis nelose jokio biliardo- stumia, ten buvo klyno biliardas o toki galima ir namie padaryt
tai kad neatrodyciau visu akyse nieksas,tai gausiu zenytis
wowo.... zuikeli m,an net sirdis apaslo, gerai akd mus skyria tik 2min kelio....
Puslapiai Ankstesnis 1 … 21 22 23 24 25 … 40 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose