441

Re: Meetas2 Šiauliuose

o kiek dabar yra? smile

442

dar pati ant pirstu nebsuskaiciuoju big_smile berods yra viena- kiti ieskos big_smile poruokites zmones gi big_smile

443

As tai draugo jauciu ieskosiuos. Apsirenksiu moteriskais drabuziais ir saudysiu koki bachuriuka, bet tai jauciu sunku bus rasti. Su aukstakulniais virs 2 metru busiu. Arba ne persirengsiu pana ir pas jus i mergavkari isisuksiu neturetumete atpazinti manes. Gerai cia sugalvojau ir mergvakaryje ir bernvakaryje sudalyvausiu. Negalvojau kad galiu buti toks protingas. big_smile

444

:::921 nu blyn,negaliu patiket kas cia dedas.....o gal as uz pijokeli ten galeciau toj sventei sudalyvaut big_smile

445

Bliamba prajuokinai Andriau. As tave i poras pasiimsiu kai persirengsiu merga ar gerai?

446

nu cia daba...... negaliu ir as patiket.... tai as turbut su strypais ir sienom zenysiuos big_smile

447

Tai stiptizo vamzdziu as jau uzsisakes esu pabuti ir kazkas sake kad suksis kaip gyvate aplink mane.

448

as as as as ir daugiau nieko neprileisiu prie vamzdzio big_smile

449

xexe smile
na ir mintis Minde,bet kad i mergvakari pakliuti tai gera ideja big_smile

450

oi tiesa as gi negalesiu zenytis ,gi su draugais esu susitares eit biliarda zaist big_smile

451

te va, Viktorija, kaip matai Audrius plaunasi nuo jaunikio pareigu, tai tau tikriausiai tikrai teks uz strypo-striptizo vamzdzio  zenytis t.y. Mindaugo big_smile

452

reikia bonka atsilost is po praito karto big_smile

453

jauciu pirmos tokio pobudzio vestuves bus smile kai jaunoji isteka uz strypo big_smile

454

gi bonka man reikia atsilost is po praito karto big_smile

455

audriau juk sakei kad sestadieni eisii atsilost- taip kad neissisukinek arba duok buto raktus ir as pabusiu uz seimininke- atgausi buta tvarkinga- grindys ir ikalciai bus panaikinti big_smile

456

Nu viena sokeja jau yra. Kas dar nores pasokti ant vamzduko? Registruokites ir jusu kandidatura bus apsvarstyta big_smile

457

Audrius, 30 parašė:

gi bonka man reikia atsilost is po praito karto big_smile

tu cia nebesiteisink, palikai jaunaja beveik prie altoriaus...

458

tai akd jis nelose jokio biliardo- stumia, ten buvo klyno biliardas o toki galima ir namie padaryt big_smile

459

tai kad neatrodyciau visu akyse nieksas,tai gausiu zenytis :::a52

460

wowo.... zuikeli m,an net sirdis apaslo, gerai akd mus skyria tik 2min kelio.... big_smile