21

Re: Kiek gyvensite?

njum as pagal pirma programa gyvensiu 107 metus o per antra kai ziurejau njum gyvensiu iki 96m

22

eh,koki 70 meteliu butu pats tas dar pagyvent big_smile

23

pirmo neatidaro, o is antro nlb jau ir daug liko gyvent big_smile big_smile

24

Neatidaro.Šiaip netikiu tokiais dalykais...;D

25

as ir netikiu bet smalsu, dar parode kiek sekundziu liko ;]

26

Simona, 16 parašė:

Neatidaro.Šiaip netikiu tokiais dalykais...;D

Nueik i www.livingto100.com ir atidarys...:::305

27

man ir neatidaro...bet vienoj panasioj buvau tai atrodo iki 2070 istempsiu.....bet galiu pasakyti,kad cia grynu gryniausia nesamone,viskas priklauso tik nuo paties zmogaus,jo gyvenimo budo...o ne nuo kompo rodomu skaiciu....prisimenu,kazkada mums aukletoja sake,kad dabartinemis salygomis,kazin ar 40ties sulauksim...bet jeigu mano gyvenimas butu prasmingas,sutikciau geriau gyventi trumpai,negu sulaukti gilios senatves taip nieko gero ir nepadarius gyvenime,ir dar kitiems nasta buti....

28

Egle, 15 parašė:

man ir neatidaro...bet vienoj panasioj buvau tai atrodo iki 2070 istempsiu.....bet galiu pasakyti,kad cia grynu gryniausia nesamone,viskas priklauso tik nuo paties zmogaus,jo gyvenimo budo...o ne nuo kompo rodomu skaiciu....prisimenu,kazkada mums aukletoja sake,kad dabartinemis salygomis,kazin ar 40ties sulauksim...bet jeigu mano gyvenimas butu prasmingas,sutikciau geriau gyventi trumpai,negu sulaukti gilios senatves taip nieko gero ir nepadarius gyvenime,ir dar kitiems nasta buti....

Tai butent www.livingto100.com ir atsizvelgia i tavo gyvenimo buda, rukai? Nusibraukia keli metai, sportuoji, prisideda keli ir panasiai

29

sad o man neatsidaro nesamone o taip norejosi suzinoti kiek metuku pakasit mane kirminams

30

Linas, 18 parašė:
Egle, 15 parašė:

Tai butent www.livingto100.com ir atsizvelgia i tavo gyvenimo buda, rukai? Nusibraukia keli metai, sportuoji, prisideda keli ir panasiai

taip,taip as zinau sita...bet gi nevisi rukantys mirsta anksciau,negu nerukantys...taip pat kaip ir nevisi sportuojantys gyvena ilgiau negu nesportuojantys....jeigu zinotume kada mirsime butu neidomu gyventi....bet sutinku is tokio puslapio galima pasidaryti mazyte pramoga:)

31

Vaiva, 18 parašė:

sad o man neatsidaro nesamone o taip norejosi suzinoti kiek metuku pakasit mane kirminams

Atsidaro, neik adresu www.livingto100.com ir ties Under 50  paspausk "click to start"

32

Diva,buvau ir ten;D Bet kažkaip atsispyriau norui susižinoti...;)

33

91 metai big_smile nessssamone tongue

34

testai - testais o siaip niekas is musu nezino ir negali zinoti kiek gyvens...

35

86:D jei saldumynu vietoj 3-5 kartu per savaite, valgyciau tik 1-2 kartus, tai mano gyvenimas pailgetu puse metu:::041 neapsimoka:D:D:D

36

nu man parase 87 big_smile siaip lietuviu gyvenimo trukme panasiu metus ir turiu, ten atrodo 10ar5m plius/minus smile

37

Linas, 18 parašė:
Vaiva, 18 parašė:

Atsidaro, neik adresu www.livingto100.com ir ties Under 50  paspausk "click to start"

man nerodo to under 50 ir as nezianu kaip suzinoti o noretusi

38

na as noreciau iki kokiu 75 paskui jau sunku labai nors kasten zino gal mane ryt nutrenks...:D

39

kiek pati noresiu tiek ir gyvensiu stai ir viskas;D