21

Re: Nekaltybe

na as seip neviena zoguy pazystuu ir 22 20 21 ir pan smile yra tokiu zmoniu nemazai nu gal kaip tu sakai mano kartos big_smile nes dar kaip paziurai tai uhh smile big_smile

22

butent! vat po keliu metu turbut ir 14m nekaltu bus deficitas ;D

23

na baisokai man cia skamba tas 14 nemekstu skirstyt ten del metu bet  jei taip bus bus baisu o dar sako kad gimstamumas mazas big_smile

24

nu jo, juk kad pasakiau 14, tai dar nereiskia, jog taip ir bus, cia tik pvz, nes as manau, jog su metais dar anksciau zmones prades lytinius santykius ir jei bus protingi, tai be reikalo nedides gimsatmumas, nes saugosis arba abortus darys (ir vel gi as nekalbu apie visus wink ) :pp

25

na tu tesi as tai va isimtis as nekaltas as tik po vestuviu busiu kaltas smile wink

26

Irmantas, 20 wrote:

na tu tesi as tai va isimtis as nekaltas as tik po vestuviu busiu kaltas smile wink

ogogo kox pareiskimas ;D

27

Dalia, 20 wrote:
Irmantas, 20 wrote:

ogogo kox pareiskimas ;D

aisku ir kur jus tokiu dar rastut cia retenybe jau smile smile

28

Diana, 17 wrote:

nu jo, juk kad pasakiau 14, tai dar nereiskia, jog taip ir bus, cia tik pvz, nes as manau, jog su metais dar anksciau zmones prades lytinius santykius ir jei bus protingi, tai be reikalo nedides gimsatmumas, nes saugosis arba abortus darys (ir vel gi as nekalbu apie visus wink ) :pp

chebryte 30 metuku ir tas jusu laibai mylimas seksas bus uzdraustas nes jai ir toliau taip augs vaiku skaicius mums patiems zemei vietos neliks. ir kas jums pasake kad gimstamumas mazas.
kas 20.5sekundes vidutiniskai gimsta 5 su puse vaiko o mirsta tik vienas zmogus tai mastykit

29

Irmantas, 20 wrote:
Dalia, 20 wrote:
Irmantas, 20 wrote:

ogogo kox pareiskimas ;D

aisku ir kur jus tokiu dar rastut cia retenybe jau smile smile

ne retenybe wink
steigiam kluba nekaltu pacanu..bet westuwiu lauku nelogiska zmogau wink

30

Faktas tas, kad db snekam ne apie pirma karta o apie google big_smile

31

-.- dar vienas susidomines seksu ..... kurs sveiko proto tau cia detaliai ims pasakoti  savo pirma karta?? jug visi zino kad pirmas kartas buna nepergeriauses bet  nesakau kad nesmagiauses smile~

32

as praradau nekaltybe kaip man buvo 15m mano as karta buvau pas vaikina ir jis paklausia karta ar as jau esu praradus nekaltybe as atsakiau kad ne jis sako tai gal noretum isbandyt as pamasciau ir pasakiau na galim pabandyt wiskas wyko jo kambary

33

Andreja, 17 wrote:

as praradau nekaltybe kaip man buvo 15m mano as karta buvau pas vaikina ir jis paklausia karta ar as jau esu praradus nekaltybe as atsakiau kad ne jis sako tai gal noretum isbandyt as pamasciau ir pasakiau na galim pabandyt wiskas wyko jo kambary

:-o niu cia jo...   reta tokiu rasti kaip tiu .... .

34

Darius, 17 wrote:
Andreja, 17 wrote:

sakai reta rast? kitos merginos bijo pasakyt kad praradusios nekaltybe!!!bet nesuprantu kdl bijo kas cia tokio yra kad praradus nekaltybe kekwienas su laiku juk praranda ar ne?

35

Andreja, 17 wrote:
Darius, 17 wrote:
Andreja, 17 wrote:

sakai reta rast? kitos merginos bijo pasakyt kad praradusios nekaltybe!!!bet nesuprantu kdl bijo kas cia tokio yra kad praradus nekaltybe kekwienas su laiku juk praranda ar ne?

su situo sutinku bet kad papasakoti kaip buvo tai ne kiekvienas gali .... jug tai asmeninis klausimas tongue

36

Darius, 17 wrote:
Andreja, 17 wrote:
Darius, 17 wrote:
Andreja, 17 wrote:

su situo sutinku bet kad papasakoti kaip buvo tai ne kiekvienas gali .... jug tai asmeninis klausimas tongue

na taip bet ko cia gedytis juk kekvienas isbandys ar isbandia gyvenime yra smile ir manyciau nereik cia nieko slept smile

37

big_smile big_smile big_smile ne taip supratai mane big_smile

38

Modestas, 12 wrote:

wakar o gal uzvaka:| hmm big_smile

kaip tu tox tai niekada ... nebent  nuims tau ta nekaltybia geriasi draugai tai desine ir kaire ranka ;D ;D

39

bet ir nemanau, kad reikia cia visiems pasakotis... :V

40

Darius, 17 wrote:
Modestas, 12 wrote:

wakar o gal uzvaka:| hmm big_smile

kaip tu tox tai niekada ... nebent  nuims tau ta nekaltybia geriasi draugai tai desine ir kaire ranka ;D ;D

;D ;D ;D