Re: Ką alkoholis daro su tavim?
vajej baisu ce skaityt jusu pijokystes zmones
kai prigeri nera laiko kvailiot - smingi ramiai i krumus ir ryte pratesi ko vakare nebaigei
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką alkoholis daro su tavim?
vajej baisu ce skaityt jusu pijokystes zmones
kai prigeri nera laiko kvailiot - smingi ramiai i krumus ir ryte pratesi ko vakare nebaigei
Reikia, kartais biškį pakvailiot
alkoholis atjungia smegenine, o si busena man ypac nepatiko, todel ji buvo man vienintele
reikia vartoti viska su saiku tik tiek galiu pasakyti
Taip visiškai pritariu. Nes prisikvailiot gali padauginus, tikrai labai... ir labai gailėtis... ;x
Kiek visokiu nesamoniu buvo prisigerus, kad sleptis blaivam tenka po pagalve prisiminus ,
nu bet blaivas tikrai taip neatsipalaiduosi kaip isgeres.. cia jau faktas. . na o kas praranda smegenis girti,... cia jau juju bedos ne?..
leidzia atsipalaiduoti ir megautis gyvenimu..
na nzn ar sakiau.. bet karta, kai gerai isgeriau, tai issimaudziau su drabuziais baseine ;D kita karta issidazem su drauge kaip voveres ;D o dar kita.. kakava veida issitepliojom.. ai zdz.. fantazijos man netruksta...
bet siaip negeda man prie nepazistamu zmoniu pagerti (tipo draugai ir ju draugai) :V nes nieko nesu padariusi tokio,kad paskui sakyciau vai vai vai :? ka padariau :? na, kai jaunesne buvau, tai esu pastebejus, kad panoms ant meiles patraukia ir su visais is eiles vos nebuciuotis ima :? bet cia turbut paauglystej taip buna :? na as nzn.. as jei eidavau, tai eidavau gert, pasitooosint ir siaip tarp savo mokyklos draugu turejau pagarba... zinojo, kad jei kviecia, tai as ateisiu toosintis, o ne laizytis
<<tam reikalui budavo kitu personu
nu bet blaivas tikrai taip neatsipalaiduosi kaip isgeres.. cia jau faktas. .
uuuj ne:D tereikia buti pakankamai trenktu zmogiuku, tarkim kaip as..:D ir pvz as blaiva sugebu taaaip atsipalaiduot, tieek prisidukt ir tookiu smagiu nesamoniu pridaryt, kiek girta gal net nesugalvociau:D:D
http://cineplexx.ru/3/3057-kak-ubivayut-molodezh.html
alkoholis susu kalba
Tikriausiai esi kadanors per daug isgeres taip kad negalejai prisiminti ka ka esi padares ir poto teko klausitis ka draugai ir visi kiti pasakojo apie tave, tai labai idomu paskaititi ka esi tokio padares
Myžau kriauklėje,man pasakojo draugas iš kitos klasės .Buvo tulikai uždaryti ,todi laibai džiaugiausi kai mokytojos ten plovė rankas.Koks kvailas džiaugsmas
http://cineplexx.ru/3/3057-kak-ubivayut-molodezh.html
alkoholis susu kalba
Rusu* ehh visi pridaro klaidų ,aš ne išimtis
Zudo ir naikina zmones,ir siaip kenkia sveikatai!!
Aha ,o ka rukymas su tavim padare?
Aha ,o ka rukymas su tavim padare?
Ne tai žudė ir naikino cigaretes užtat dabar jos jei veži davė ir paseno keturiolika metu
Dovydas, 17 wrote:Aha ,o ka rukymas su tavim padare?
Ne tai žudė ir naikino cigaretes užtat dabar jos jei veži davė ir paseno keturiolika metu
Nu negerai ,kad duma traukia i plaucius kaip ir juokelius priima uz gryna piniga
Tomas, 19 wrote:Dovydas, 17 wrote:Aha ,o ka rukymas su tavim padare?
Nu negerai ,kad duma traukia i plaucius kaip ir juokelius priima uz gryna piniga
Cigaretės atpalaiduoja ir nuramina .Vietoj to kad ką nors užmušti ar išprievartauti,galima užsirūkyti .Bet jei mirsi nuo jų tai pakliūsi į pragarą nes savižudžiai į dangų nepriimami .
Dovydas, 17 wrote:Tomas, 19 wrote:Dovydas, 17 wrote:Aha ,o ka rukymas su tavim padare?
Cigaretės atpalaiduoja ir nuramina .Vietoj to kad ką nors užmušti ar išprievartauti,galima užsirūkyti .Bet jei mirsi nuo jų tai pakliūsi į pragarą nes savižudžiai į dangų nepriimami .
As forume rukau ne realybeje
Alkogolis stabdo mus gyvenime ir dar kaip.. padaro buti visai kitokiais(buvau ir as toks puikus gurksnautojas) .
Dazniausiai per kazkokia svarbe svente, zmones pasirenka stiklinaite.. vietoj kokios nors sugalvotos programos, vaidybos, atrakcijos.. zmones prisilupa kaip reikia(tai vadindami geras tusas) Aisku paskui kelias dienas dar prie viso to reikia prideti, vaistukams,aimanavimui (dieneliu)
dabar pasidare gaila laiko tiems slapiniams
Menas yra zmogui ismokti svesti be stopkiu..bet zinau tai imanoma
Tiksliau butu : ka mes darome su alkoholiu ? ar mum tai gerai ar nelabai ?
poto jau galima pamastyti kaip gyvuliukai kogi mum norisi ? ir patarciau rinktis varijantus ish sveikatai naudingu alternatyvu skyriaus na o ten alkoholio nera.
nieko cia baisaus per sventes, ar progras ar siaip tusus kokius ar pries kluba, isgeri atsipalaiduoji, pamirsti bedas, isslieji. Jau geriau isgert nei rukyt....
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ką alkoholis daro su tavim?