121

Re: Ką alkoholis daro su tavim?

nu zinai man irgi taip nuolat buna tai ka as irgi dabar kaip alkogolike? big_smile

122

Alkoholis naudingas sveikatai. Milijonai vyru juk negali klysti... ;D

123

Gediminas, 29 parašė:

Alkoholis naudingas sveikatai. Milijonai vyru juk negali klysti... ;D

jo jo big_smile jus nieda neklystat ;D
>>> ka su manim alkoholis daro :? na as pradedu greiciau kalbeti ir pasidarau labiau uzsispyrus negu istikruju esu :V ir jei jau jauciau kad man sakes bus einu tiesiu taikymu i lova liuliuka daryti big_smile

124

a su manim alkoholis padaro du dalykus: atsiranda meile zmonijai ir labai ima miegas;Dkartais skauda galva dar...:::047

125

kai jau skauda galva tai cia gal jau pagiriomis vadinama big_smile ar ne :?

126

kokiom dar pagiriom vadinasi, ką čia pezat??? ;D tai vadinama nedagerimu ;D

127

joa, nedagerimo skausmas kitoks nei pagiriu:D patirtis kalba, ne, Gedininai?;D

128

as prisigeres pekabinau pirma panele :::818

129

Migle, 27 parašė:

joa, nedagerimo skausmas kitoks nei pagiriu:D patirtis kalba, ne, Gedininai?;D

tai aišku kaip kitaip ;D ;D ;D

130

Su manimi asmeniskai alkoholis nieko nedaro..as jo negerusi galiu labai laisvai jaustis,lyg buciau isgerusi...Man jo nereikia,kad sokauciau,dainuociau,gatveje linksmai pasijuokciau ir pakvailiociau su draugais...
Dauguma net sako su manimi neidomu gerti,nes as niekaip nenuluztu ir isbunu iki ryto....

131

daugelis zmoniu sako kad kai isgeri...tai vaikinai/merginos atrodo graziau neigu kai tu i jas/jos blaiviomis akimis ziuri...kaip jum? man tai pvz. vienodai... man zmones nuo alkoholio graiziau ne atrodo^^...

132

na taip su manim irgi nieko nedaro :::b02 tik nusisneku daugiau ne reikia ir per daug kalbus pasidarau, ir perdaug meiles istroskes tongue

133

man tai labai sneket norisi ir issipasakot;D o paskui labai norisi ka nors apsikabint ir griut miegot;D

134

Auste, 19 parašė:

man tai labai sneket norisi ir issipasakot;D o paskui labai norisi ka nors apsikabint ir griut miegot;D

kai eisi miegot, pasikviesk ir mane, nes miegodamas visalaik norisi ka nors apkabinti :::818 bandziau suni net jis manes bijo :::036 neprieina net jei mesos duodu ,turbut bijo kai prisigeriu :?

135

Negerai man alkoholis daro, labai negerai... kaip ir visiems liežuvis atsiriša ir nors paskui nesigailiu to, ką prišnekėjau, bet vis tiek blaivi to nepasakyčiau.
Taaaip, girtom akim gražesni ir kažkokie labai jau seksualiai patrauklūs pasidaro ir tie žmonės. Negerai.
O ką tokio prisidirbus esu tai... na, pavyzdžiui, teko pirty miegot... smile daugiau nesakysiu big_smile
Aišku, visa tai negerai, bet po nenusisekusio egzo tai vis tiek tenka nusigert... jau jūs nepykit

136

niu as tai jau tikrai kaip daug pripilu tai apsiverkiu,visada kalta ta meile

137

Hmz.. Alkoholis atriša liežuvį.. Kas ne visada gerai.. Pasidarau itin draugiška.. O jei su kuo nors nesutariu, ar kokio žmogaus nemėgstu kuris tuo metu yra kompanijoj, sakau tiesiai šviesiai viską ir nesiparinu..
Priklausomai nuo nuotaikos arba noriu ka nors crazy ir visiškai debiliško padaryt big_smile arba sėdėt ir bliaut..
Prasideda morčius big_smile Visi tokie gražūs patrauklūs ir mieli pasidaro big_smile
O apsikabint ką nors tikrai labai norisi, kaip jau Austė ir Tomas minėjo.. wink
Nors šiaip tai aš gerybinė būnu kai padauginu.. smile
Jei jau matau kad link negerumų sukasi, ainu miegot ir ramu ;D

138

ispudingiausias mano gerimas buvo pries 5 metus kai varzemes kas daugiau Samanes isgers, ar merginos ar vaikinai.kai isivazevom tai tai buvo geriama puodukais ir kazkas net puslitri iskart bande:)bet pasekmes buvo strosnos komos busenos,vemimai,apsinuodijimai ir tt...seip niekad nepriprantu prie pastovaus gerimo ,kaip ir prie rukimo lengvai viska metu visuomet

139

na o as tai net nzn pasidarau toks  gal net nepasikeiciu ..nes ir blaivas pasakau tai ka galvoju. smile
>> na gal tik zvenggiu daugiau ir dar faugaiu kalbu bet man rankinis uzsitraukia ir nepasakau to ko nereikia big_smile ir kaip beprotis ant panu nelipu :-)

140

Tomas, 25 parašė:
Auste, 19 parašė:

kai eisi miegot, pasikviesk ir mane, nes miegodamas visalaik norisi ka nors apkabinti :::818 bandziau suni net jis manes bijo :::036 neprieina net jei mesos duodu ,turbut bijo kai prisigeriu :?

o nuo manes katinas bega;D nesvarbu ar girta ar blaiva, su juo galiu miegot tik kai jis to nori:D bet todel ir myliu katinus.. su charakteriu velniai;D
tai vat o seip gaila kad ne visada buna ka apsikabint;D nes man kazkaip nuo girtumo zmones mielesni ar grazesni nepasidaro, tai per ta isrankuma ir tenka miegot vienai;D;D