61

Re: Meilė ar seksas?

na nesvarbu ka as skaiciau, svarbu, kad kai kurie teiginiai, skaitomose knygose, suvokus visuma ir realybe, yra nenugincijami. o del mylejimosi tik del kudikio kurimo, tai as taip nesakiau, bet netoleruotina vien kunisku geismu patenkinimas kuriame buna tik tuscias seksas, mylejimasis meileje yra harmonizuojantis, tai yra gerai, o i tai itraukus ir svajones apie busimaji vaika pats veiksmas atrodytu netgi kitaip ir malonesnis ir net i galva nesautu pvz mintis: "o kokia poza viskas butu geriau?"

62

Re: Meilė ar seksas?

Vytautas, 21 parašė:

<...> o i tai itraukus ir svajones apie busimaji vaika pats veiksmas atrodytu netgi kitaip ir malonesnis ir net i galva nesautu pvz mintis: "o kokia poza viskas butu geriau?"

na, manau daugelis jaunu zmoniu ne visada apie tai svajoja :-) va, pvz as visiskai apie vaikus nesvajoju ir tikiuosi nesvajoti dar ateinancius 6-7 metus :V

63

Re: Meilė ar seksas?

protingu psichologu, seksologu buvo pasakyta, kad jeigu zmogus myledamasis nori pasiekti tik malonuma, laikui begant jam reikia vis yvairesniu pozu, kokiu papildomu daikciuku, dar kokiu iskrypimu prisigalvoja, kad pasiektu orgazma, o veliau jam ir tas partneris galu gale atsibosta, todel jis jau uzsimano ir partnerius kaitalioti, jeigu nera jokiu stabdziu, tai taip ir daro. kadangi esam protingi zmones ir norim sukurti kuom tobulesne visuomine tai toks kelias yra neteisingas, nes jis veda i nuzmogejima.

64

Re: Meilė ar seksas?

kaip suprantu Vytautai tu už meilę, tik labai jau išsireiškei per išsamiai, kad daug kas net minties pagaut negalėjo. Na bet apie vaikus, tai tikrai užsiminta nelaiku ir ne vietoj, nieks neklausia kas geriau ar seksas vien tik dėl malonumo, ar seksas bandant kurti naują gyvybę. Vertini meilę, tada seksas virsta mylėjimusi, bet dar labiau vertini tokį mylėjimasį, kai bandoma užmegsti vaisių. Bet tai tik žodžiai manyčiau, juk pats kiekvieną kartą mylėdamasis negalvoji apie vaiką? tad teisingiausia būtų jei mintis reikštum iš savo pozicijos, kaip pats elgiesi, o ne iš kokių skaitytų knygų, minčių, kuriem tik pritari, bet pats, vargu, ar viską įgyvendini realiai.

į temą: aš už meilę, seksas gal ir būtinas, bet man atraeilis dalykas, tai tik laikinas malonumas, kai meilės malonumas yra ganėtinai ilgalaikis.

65

Re: Meilė ar seksas?

na as db neturiu merginos, bet kai tuejau ir myledavausi su ja, tai mastydavau kartais, kad kudiki tureti nera jokios problemos ir kai myledavausi man nemalonu budavo saugotis, dabar zinau kodel, tiesiog tai kas negerai mes patys nujauciam tik del nezinojimo to nesilaikome, juk dabar visur kisama erotika, pornografija ir kitokie litini susijaudinima keliantys dalykai, tai daryti pasirodo kazkam yra labai pelninga... tai mes kaip kokios aukos ir kimbam ant to jauko kuri kisa mums dabartine kultura(pastovus seksas daznai ir meile uzmusa, taigi kas per daug-tas negerai), pasirodo, kad net imama manyti kaip tu Aurelija, kad seksas yra butinas kaip kunisku geiduliu patenkinimas, gerai, kad bent dar abejoji. taciau kai zmogus pradeda gyventi lytini gyvenima, tai daznam tikrai atsirranda labai didelis poreikis pajusti orgazma vel ir vel ir netgi nelabai svarbu su kuom myletis, todel manyciau, kad lytiny gyvenima reikia pradet tik tikrai gerai viska apgalvojus... amerikoje netgi yra anoniminiu seksoholiku klubas, su laiku ir pas mus tokie dalykai atsiras, jeigu zmogui atsibos toks gyvenimo budas kuris tikrai tobuleti neskatina, su alkoholizmu irgi taspat buvo, geria iki tokio lygio pakol pajaucia, kad be to gyventi negali ir kuris protingesnis imasi veiksmu, kad padeti taisyt... atsiprasau, kad tiek daug issipleciau, tiesiog manau, kad kaikurie zmones pakolkas akli ir nenori nieko keisti, nes jie gyvena tik del saves, rodo prasta pavyzdi ir neziuri i ateiti kaip gyvens ju palikuonys ir t.t., prastas toks poziuris, kad po manes nors ir tvansas...

66

Re: Meilė ar seksas?

sexas

67

Re: Meilė ar seksas?

Vytautas, 21 parašė:

pasirodo, kad net imama manyti kaip tu Aurelija, kad seksas yra butinas kaip kunisku geiduliu patenkinimas, gerai, kad bent dar abejoji.

sakyk Vytautai kur aš teigiau, kad sexas yra būtinas kaip kūniškų geidulių patenkinimas? Gal man sexas visai ką kitą reiškia, nepagalvojai? tai kaip drįsti teigti, ką aš manau? o dėl abejonių, ten tas sakinys su "gal" buvo bendras, ten už save nekalbėjau, juk pareiškiau savo nuomonę tolimesniame sakinyje. Be to, žodį "malonumas" taip pat vartojau ne ta prasme, kurią supratai. Šis žodis turi daug reikšmių, tik vat tu jį supratai tik kaip kūnišką malonumą, siaurokas požiūris sakyčiau. Pateiksiu pavyzdį, kad bent truputį suprastum ką norėjau pasakyt: buvimas su gerais draugais man taip pat didelis malonumas. Ir lb prašyčiau, neteigti kažko už mane, kaip tau atrodo, nes tai gali būti klaidinga. Pastebėjau, kad dažnai vartoji kažkieno mintis jas perfrazavus savaip, kaip supranti, bet tai neteisinga, nes gali drąsiai teigti tik už save.

68

Re: Meilė ar seksas?

nu taip tu teisi siuo atveju, prisipazystu, kad kai kur klystu.

69

Re: Meilė ar seksas?

Vytautai, Tu visur klysti.... ;D;D;D

70

Re: Meilė ar seksas?

Sigitas, 25 parašė:

Vytautai, Tu visur klysti.... ;D;D;D

kodel manai, kad as visur klystu..?man tiesiog kazkaip seksas asocijuojasi su kunisku geiduliu tenkinimu, o va mylejimasis man asocijuosjasi su lytiniais santykiais meileje, tai manau todel ir kilo nesutarimas su Aurelija, nes as ja netaip supratau...

71

Re: Meilė ar seksas?

meilė

72

Re: Meilė ar seksas?

Meilė

73

Re: Meilė ar seksas?

draugyste

74

Re: Meilė ar seksas?

ir tas ir tas:)

75

Re: Meilė ar seksas?

Meilė sunkiau "surast" negu seksą, tai kad už meilė

76

Re: Meilė ar seksas?

meile smile

77

Re: Meilė ar seksas?

:::726 meile

78

Re: Meilė ar seksas?

Love Is Everything :::712

79

Re: Meilė ar seksas?

noreciau suderinti ir meile ir seksa,:::402

80

Re: Meilė ar seksas?

Andrius, 33 parašė:

Meilė sunkiau "surast" negu seksą, tai kad už meilė

Jo kaskodel kai meiles ieskau mane moteris kurios sekso nori puola, tai kaip cia paiaiskinsim ka.
Kai meiles ieskai ir nerandi. seksas tave ras.

Bet as uz meile