61

Re: Neistikimybe. Kaip i ja reaguot?

viena karta suklysti gali visi....

62

nezinau, ar verta duoti tuos sansus, santykiai tai vis tiek jau sugadinti buna.. esu ir as davusi sansa.. bendroj sumoj vis tiek del to vis dazniau kildavo konfliktai, o galu gale ir atsisveikinom.. o gaila, kai pagalvoji smile

63

kita vertus gal ir tavo tiesa ..manau kiek zmoniu tiek ir nuomoniu ir skirtingu patyrimų

64

O kaip i ja reaguoti jeigu esat vede??:?

65

jokio pasigailejimo,jei jau viena karta susimove,bus ir antras ir trecias,na nebent jei subrestu,bet tai maza tikimybe,geriausia atsisveikinti ir patraukti i skirtingas puses,nekankinus nei saves nei kito......;)

66

uz gera geru,o uz bloga blogu.atsilyginti tuo paciu.ir dar jei gaklima pasudyti.

67

Vilija, 33 parašė:

uz gera geru,o uz bloga blogu.atsilyginti tuo paciu.ir dar jei gaklima pasudyti.

joa, toks vaizdas, kad atgal pas pirmykscius zmones patekom.. akis uz aki, dantis uz danti.. brr.. hmm

68

kaip darželyje? jei paėmė Tavo lėlę tai tu būtinai paimsi kitos mergaitės?? ;D ne tie laikai, geriausiai pasukti savais keliais..

69

mano vaikinas man buvo dažnokai neištikimas..
na ką aš kentėjau, man net širdelę dėl to stipriai skaudėdavo, verkdavau, naktimis nemiegodavau..
bet palaipsniui padariau viską atvirkščiai smile
dabar aš jam neištikima. nors su kitais nemiegu, bet pasimatymų niekada neatsisakau.
Jis tai pajautė ir jam biškį skaudėt pradėjo..
tai jau jam pačiam praėjo noras miegoti su kitom

70

Mane net supykina kai pagalvoju jog tom lupytem kuriom taip aistringai buciuoja mane jau trys metai jis buciuotu kuria kita:{ n

71

Gabrielius, 21 parašė:

arba padaryt ta pati ka tauw padare jai tu rupejai jam tai tikrai noreciau kad pasijustu pvz mano kaily kai viskas sustoja ir vaizdas pries akys..hmmm nesu kerstingas bet butu super:)))

Mano irgi tokia nuomone smile Nors zinoma tai nieko neisprendzia, bet kaip geriau pasijunti ... smile
O seip tai manau isdavyste yra isdavyste, kuniska ar kokia dar besugalvotum. Isdave ir laisvas/a.
Beje Gabrieliau, kaip tu manai ar imanoma kad mylintis ir gerbiantis tave zmogus tau liktu istikimas visa laika, kiek esate kartu? Na pvz kad ir santuokoje. Juk ne visi vyrai butinai nukeblins i kaire?

72

laura, manau visi normalus vyrai kada nors yra buve ar bus nueje i kaire. tik jei jis tave myles ir nebus kvailas, tu to niekada nesuzinosi big_smile

73

Oksana, 22 parašė:

mano vaikinas man buvo dažnokai neištikimas..
na ką aš kentėjau, man net širdelę dėl to stipriai skaudėdavo, verkdavau, naktimis nemiegodavau..
bet palaipsniui padariau viską atvirkščiai smile
dabar aš jam neištikima. nors su kitais nemiegu, bet pasimatymų niekada neatsisakau.
Jis tai pajautė ir jam biškį skaudėt pradėjo..
tai jau jam pačiam praėjo noras miegoti su kitom

Naturalu. Bet kiek ilgai manai istversianti tokiuose santykiuose? Ar isivaizduoji ilga ir nuosirdzia meile /draugyste su juo?

74

Aleksandras, 21 parašė:

laura, manau visi normalus vyrai kada nors yra buve ar bus nueje i kaire. tik jei jis tave myles ir nebus kvailas, tu to niekada nesuzinosi big_smile

O jei zmogus jau metuose (na ne pensininkas), taip sakant atsilakstes. Vistiek?

75

Laura, 22 parašė:
Aleksandras, 21 parašė:

O jei zmogus jau metuose (na ne pensininkas), taip sakant atsilakstes. Vistiek?

ka turi omeny vis tiek ? as sakau, kad tai vis tiek minimum karta gyvenime turi atsitikt, aisku buna isimciu, as nekategoriskas. aisku, jei zmogus amziuje ir atsilakstes ir nori ramybes, silumos, vienos mylimos moters - taip. bet dievas mus tokius sukure, kad ziureti i moters krutis ar uzpakali niekad neatsibosta, taigi manau, kad ir.. tai neatsibosta.

76

spjuvis i veida. neatleischeu.:O

77

as irgi neatsleisciau...  ir jokiu antru sansu!

78

joa,geriausia palikti ant ledo....ner cia ko,viena kara susimove bus ir antras,ir trecias,ir dar belekiek kartu, reikia kuo greiciau nusiplauti rankas:)

79

baisesnis dalykas uz isdavyste yra tik mirtis. Bet yra bet, niekada nepadares klaidos niekada nezinosi kur klydai, o mes nesam idealai. kartais reikia padaryti viena klaida, kad suprastum tai kas tau istikruju yra vertinga. pirmas kartas visada buna ir bus, bet klausimas ar bus antras. vieniems jis bus, kitiems ne. cia priklausys nuo zmogaus kaip jis suvoks ta klaida. ir mano manymu kartais reikia sutaikti antra sansa, kad ir kaip skaudu butu. gyvenam viena karta. Niekas neapsaugotas nuo klaidu. todel nesvaistykim gyvenimo ieskodami tobulumo smile

80

kartais reikia, bet tik ne isdavysteje.. vien pagalvojus, kad tos lupos,kurios buciuoja tave, neseniai buciavo kita... rrrrr...  tikrai neatleisciau..