161

Re: Sportuojanti panele gerai ar blogai?? :)

Konstantinas parašė:
Ieva parašė:

Gal geriau naudoti žodį mankštintis, o ne sportuoti...Moterys prisibėgioja per dieną pakankamai, nes reikia rūpintis vaikais, bet reikalinga ir viso kūno mankšta. Tam būtina skirt laiko. Kad nesėdėt prie puodų, reikia turėt pinigų pusfabrikačiams ar valgymui maitinimo įstaigose, kur patiekalų kokybė nėra gera.

Nusisneki) atsigulk savo virtuvej ant grindu ir daryk atsilenkimus) ka daug pinigu tam reikia?

Pabūtum, tamstele, moters kailyje, tai žinotum, kad moterys tiek pavargsta per dieną, kad kur atsigula, ten ir užmiega. Ypač, jeigu dar yra mažų vaikučių ir nėra kam padėti buityje.

162

Ieva parašė:
Konstantinas parašė:
Ieva parašė:

Gal geriau naudoti žodį mankštintis, o ne sportuoti...Moterys prisibėgioja per dieną pakankamai, nes reikia rūpintis vaikais, bet reikalinga ir viso kūno mankšta. Tam būtina skirt laiko. Kad nesėdėt prie puodų, reikia turėt pinigų pusfabrikačiams ar valgymui maitinimo įstaigose, kur patiekalų kokybė nėra gera.

Nusisneki) atsigulk savo virtuvej ant grindu ir daryk atsilenkimus) ka daug pinigu tam reikia?

Pabūtum, tamstele, moters kailyje, tai žinotum, kad moterys tiek pavargsta per dieną, kad kur atsigula, ten ir užmiega. Ypač, jeigu dar yra mažų vaikučių ir nėra kam padėti buityje.

O vyrai tai nepavargsta? Gal noretum pabuti vyro kailyje ir vyriskus darbus padirbeti?

163

Konstantinas parašė:

As tai kiek bendrauju su moterimis kiek bandau jas isjudinti ir dviraciu prasiliekti ir pabegioti is ryto tai nei viena nesutinka. Visos sedi namie prie puodu o paskui verkia kad vyrams manekeniu reikia. O sportuoti tai atsisako

As irgi niekur nebegciau paskui kazka, kam energijos nera kur det smile nu prie ezero pasidegint, saslu issikept, o kazkur su dvirkom prakaituot - neeee smile o prie puodu sedet - irgi ne poilsis, nes prie ju stovet reika, ir tos veiklos nepakeisi dviracio pedalais, kose pati tik pasakose issiverda smile Jums ar patiktu, jei moterys siulytu ismokyti megzti, ir leisti vakara siuvinejant? smile kiekvienam savo...

164

Geriausia sex, ir sportas ir sveikata ir malonumas big_smile

165

Elle parašė:
Konstantinas parašė:

As tai kiek bendrauju su moterimis kiek bandau jas isjudinti ir dviraciu prasiliekti ir pabegioti is ryto tai nei viena nesutinka. Visos sedi namie prie puodu o paskui verkia kad vyrams manekeniu reikia. O sportuoti tai atsisako

As irgi niekur nebegciau paskui kazka, kam energijos nera kur det smile nu prie ezero pasidegint, saslu issikept, o kazkur su dvirkom prakaituot - neeee smile o prie puodu sedet - irgi ne poilsis, nes prie ju stovet reika, ir tos veiklos nepakeisi dviracio pedalais, kose pati tik pasakose issiverda smile Jums ar patiktu, jei moterys siulytu ismokyti megzti, ir leisti vakara siuvinejant? smile kiekvienam savo...

Visai patiktu) kuryba labai apramina po sunkios darbo dienos. Dar paskui sau koki idomesni drabuzeli sumezgciau

166 (redagavo Valdas 2022-09-06 08:23)

Esmė tame, kad žmonės nesupranta arba supranta, bet apsimeta, kad nesupranta, kodėl jie nenori sportuoti ar norėdami, nepasportuoja, nes per sunku. Taip yra dėl vienos vienintelės priežasties, kuri akivaizdžiai matosi palyginus save su sportininkais, jei nėra kitų žinių - tai yra dalies vitaminų ir mineralinių medžiagų trūkumas, dėl kurio smegenys neleidžia užsiimti sunkia fizine veikla, nes didėjantys trūkumai lygu degradacija tose vietose ir funkcijose, kuriose kiekvienas iš jų yra naudojami, bei mirtis, pasiekus pakankamai didelį bent vienos medžiagos trūkumą. Todėl tam, kad norėti sportuoti ar norint sportuoti, galėti tai daryti tiek, kiek patinka, yra galimybė, tuos sportus, kuriuos norisi, reikia garantuoti, kad netrūktų jokių vitaminų ir mineralinių medžiagų - jų papildų valgymu.

Fiziologinė gyvybiškai būtinų medžiagų sunaudojimo priklausomybė paprasta: 2000 kcal fizinio krūvio energijos sąnaudų = 100% paros normos visų vitaminų ir mineralinių medžiagų.

Tai reiškia, kad sportuojant, reikia bent tiek visų arba dalies, kai žmonės žino kokių trūksta, o kokias suvalgo iš maisto, vitaminų ir mineralinių medžiagų papildų tam, kad galėtų sėkmingai prasportuoti 2000 kcal. Arba dvigubai, 4000 kcal su papildomais 200% visų reikiamų medžiagų.

Taip pat, lemiamia problema su kuria susiduria sportuojantys žmonės, kuri nutraukia arba riboja galimybę sportuoti, yra sąnarių, sausgyslių, raiščių ir stuburo diskų būklė, kurių sveikata yra palaikoma dažnai valgant pramoninę želatiną, kuri yra didelis organinio kolageno baltymų kiekis, iš kurių sudarytos šios kūno dalys, kurių atnaujinimui, sutaisymui būtini šie baltymai reikiamais kiekiais, be kurių tinkamo kiekio, esant nuolatiniam fiziniam krūviui, ima skaudėti sąnarių nervus, nes nudyla, skyla kremzlės ir diskai bei trūksta sausgyslės ir raiščiai ar jų patempimo, pažeidimo metu sunkiai gyja dėl organinio kolageno baltymų nepakankamo kiekio.

Šioje vietoje, esminė klaida, kurią daro didžioji dauguma žmonių, dėl kurios metams bėgant jų sąnarių kremzlėms, sausgyslėms, raiščiams ir stuburo diskams, tampa šakės ir jie kenčia skausmus bei dėl to patiria dalinį fizinį neįgalumą, negalėdami mėgautis judėjimu, yra ta, kad žmonės suvalgo per mažai kolageno baltymų iš želatinos todėl, kad ją valgo gaminiuose su dideliu cukraus kiekiu (žele, guminukai) arba su mėsa, žuvim (šaltiena), nes vienu atveju per didelis cukraus kiekis, o kitu per didelis mėsos, žuvies kiekis, neleidžia suvalgyti reikiamo želatinos kiekio.

Dėl to būtina valgyti želatiną be nieko, tik su šiltu vandeniu tam, kad visada suvalgyti reikiamą kolageno baltymų kiekį tam, kad niekada jų netrūktų esant visokiam fiziniam krūviui, šiuo atveju sportavimo.

Įgyvendinus abu šiuos dalykus, galima sportuoti, kiek tik nori, be žalos sau, o tik su nauda.

Taip pat, trečias dalykas, kuris mažina poreikį sportuoti, yra mylėjimasis bei dažna masturbacija, kuri sumažina energijos kiekį, todėl norą tai daryti.

Kaip pavyzdzys maksimalaus poreikio sportuoti, yra buvęs NBA krepšininkas A. C. Green, kuris per visą savo krepšinio karjerą nei karto nesimylėjo, ir jam priklauso daugiausiai iš eilės sužaistų NBA reguliariojo sezono varžybų rekordas. Toks yra darbingumas, sportiškumas nesimylint.

Kitaip sakant, sportuojančios panelės ir moterys yra labai gerai.

167

Išganymas tam, kas tiki C.Green p.r pasakom big_smile
Sexsas duoda energijos ir puikiai motyvuoja protinį darbą.

168

Laimutė parašė:

Sexas atima energija) tai tas pats kaip fizinis darbas

169

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Išganymas tam, kas tiki C.Green p.r pasakom :D

Tai pailsi truputį atsipalaidavęs ir pilnas naujų jėgų kimbi į darbus. Arba ramiai užmiegi jei vakare sex buvo. Bent jau man tai taip :)

170

Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:

Tai pailsi truputį atsipalaidavęs ir pilnas naujų jėgų kimbi į darbus. Arba ramiai užmiegi jei vakare sex buvo. Bent jau man tai taip smile

Sex nebuna tik vakare.  Jei pasitaiko nepasotinama moteris tai vakare paskui dar vydurnakti o paskui dar ryte ir taip keleta paru is eiles. Ir paskui varai i darba visiskai neissimiegojes ir net raumenukai skauda kaip po sportavimo

171

Konstantinas parašė:
Laimutė parašė:
Konstantinas parašė:

Tai pailsi truputį atsipalaidavęs ir pilnas naujų jėgų kimbi į darbus. Arba ramiai užmiegi jei vakare sex buvo. Bent jau man tai taip smile

Sex nebuna tik vakare.  Jei pasitaiko nepasotinama moteris tai vakare paskui dar vydurnakti o paskui dar ryte ir taip keleta paru is eiles. Ir paskui varai i darba visiskai neissimiegojes ir net raumenukai skauda kaip po sportavimo

Na, čia jau kita tema, bet jei saikingai...

172 (redagavo Valdas 2022-09-07 07:21)

Laimutė parašė:

Ir Elon Musk, kuris paskutinius tris vaikus pasigamino neįkišęs pimpalo į makštį. Toks kenksmingas yra sekso poveikis rezultatams bei gyvenimo kokybei, kad geriausias pasaulyje pagal turto vertę žmogus ėmė daugintis dirbtiniu apvaisinimu, kad niekada nepablogintų savo maksimalių rezultatų. O Laimute degraduoji nuo sekso ir pati to nesupranti arba supranti. Tada rašai, kad sveikata blogėja. Kaip gali neblogėti, jei tu kvailini savo smegenis, netenki energijos ir poreikio kautis, nes po sekso kovingumas labai pablogėja. O tai apima sveiką smegenų ir imuninės sistemos veiklą. Be to, tie kurie mylisi, ne tik tampa silpni dėl energijos taškymo, pabloginta smegenų veikla nuo labai per didelio dopamino kiekio poveikio (kuris taip pat pasireiškia nenormalia mityba dėl nenormalios smegenų veiklos, todėl sveikatos gadinimu tokiu būdu), kuris skirtas dauginimuisi, kuris vyksta gana retai, o kasdienis, normalus dopamino kiekis būna daug mažesnis, bet ir tampa nepopuliarūs, nepatrauklūs kitiems žmonėms, nes po sekso, tariamo dauginimosi, smegenys nebeieško su kuo poruotis, nes jau dauginosi. O kai ilgesnį laiką nesimyli, smegenys ima ieškoti su kuo, ir tada imi labai patikti visiems tiems, kas tinka. Kodėl prostitutėmis dirbančios moterys, yra beveik niekam nepatrauklios? Todėl, kad jos nuolat mylisi, dėl to jų smegenys, niekada neieško.

173 (redagavo Laimutė 2022-09-07 09:54)

Vyras, kuris dirbtinai užslopina natūralų sex poreikį tampa "kastratas" be skalpelio invazijos. Ilgainiui jiems krinta testosterono lygis ir viršų užima estrogenai. Toks vyras yra niekam nepatrauklus ir apdurnęs smegenų mpotentas seksualine prasme. Tegul jis bus genijus mokslų srityse, bet moterims jis visiškai neįdomus... nebent turi milijonus ir tik tuo ir tegali patraukti moterį barakudę.
Kas liečia mane, tai aš mėgaujuosi gyvenimu, nes man nekyla tokie klausimai, ar aš kam patraukli ar ne (?) Aš turiu vyrą kuris mane myli ir aš myliu jį. Kai pradėjau natūraliai pasiduoti savo kūno poreikiams ir dažniau mylėtis nei anksčiau, pagerėjo sveikata ir bendra savijauta. Po kiekvieno orgazmo spinduliuoju energija ir pasitikėjimu savimi. Orgazmai su mylimu vyru be galo pakelia savivertę ir mano ir jo. Nors esu išbandžius ir tavo varijantą kuo mažiau mylėtis, bet palyginus dabar tai viena su kitu, man pirmasis variantas yra pats priimtiniausias, nes jis neverčia savęs dirbtinai varžyti. Savęs varžymas ir kovojimas prieš natūralius poreikius ir iššaukia ligas ir diskomfortą.
Bet... kaip žinia, kiekvieno savi poreikiai, argumentacija ir pasirinkimo laisvė. smile
Ir dar. Kaip Elon Musk atidavė spermą apvaisinimui? Biopsijos būdu?
Kiek aš žinau, tai jis labai mėgsta seksą su moterimis. Kitaip nebandytų suvylioti fizioterapeučių masažo metu wink

174 (redagavo Laimutė 2022-09-07 11:28)

Valdai, pamąstyk, kas geriau? Ar vaikščioti pilnu kapšeliu ir seilėtis pamačius patrauklią moterį ar reguliariai tenkinti natūralų poreikį? Jeigu tu ne kažkoks ten induistų jogos meistras, tu vistiek turi kovoti ir galų gale pasiduodi fiziologijos eigai. Prieš hormonus nelabai pakovosi. Jie daro savo. Moterims šiuo atveju yra paprasčiau, nors irgi sudėtinga.
Bet koks darbas yra produktyvesnis kai galva nėra užimta mintimis apie seksą. O tai kenčia kenčia, o paskui griūna į lovas su bet kuo , su kuo papuola big_smile
...jo jo .. žinau tavo argumentus, viskas dėl apvaisinimo giminės pratęsimui.
Šituos dalykus reikia skirti vieną nuo kito.

175

Laimute kaip gali du jauni zmones saikingai myletis? Pas jaunus tiek jegu kad be 3-4 kartu net is lovos neislipa) siuo klausimu as labiau pritariu Laimutei nei Valdui. Ir dar mes visi senstam po keliu metu jau isvis nebegalesim myletis taip kad pries senatve reikia pasimegauti malonumais

176

Konstantinas parašė:

Laimute kaip gali du jauni zmones saikingai myletis? Pas jaunus tiek jegu kad be 3-4 kartu net is lovos neislipa) siuo klausimu as labiau pritariu Laimutei nei Valdui. Ir dar mes visi senstam po keliu metu jau isvis nebegalesim myletis taip kad pries senatve reikia pasimegauti malonumais

Žinau, Konstantinai, buvau ir aš jauna. wink

177 (redagavo Best In The World 2022-09-08 22:21)

Laimutė parašė:

Vyras, kuris dirbtinai užslopina natūralų sex poreikį tampa "kastratas" be skalpelio invazijos. Ilgainiui jiems krinta testosterono lygis ir viršų užima estrogenai. Toks vyras yra niekam nepatrauklus ir apdurnęs smegenų mpotentas seksualine prasme. Tegul jis bus genijus mokslų srityse, bet moterims jis visiškai neįdomus... nebent turi milijonus ir tik tuo ir tegali patraukti moterį barakudę.
Kas liečia mane, tai aš mėgaujuosi gyvenimu, nes man nekyla tokie klausimai, ar aš kam patraukli ar ne (?) Aš turiu vyrą kuris mane myli ir aš myliu jį. Kai pradėjau natūraliai pasiduoti savo kūno poreikiams ir dažniau mylėtis nei anksčiau, pagerėjo sveikata ir bendra savijauta. Po kiekvieno orgazmo spinduliuoju energija ir pasitikėjimu savimi. Orgazmai su mylimu vyru be galo pakelia savivertę ir mano ir jo. Nors esu išbandžius ir tavo varijantą kuo mažiau mylėtis, bet palyginus dabar tai viena su kitu, man pirmasis variantas yra pats priimtiniausias, nes jis neverčia savęs dirbtinai varžyti. Savęs varžymas ir kovojimas prieš natūralius poreikius ir iššaukia ligas ir diskomfortą.
Bet... kaip žinia, kiekvieno savi poreikiai, argumentacija ir pasirinkimo laisvė. smile
Ir dar. Kaip Elon Musk atidavė spermą apvaisinimui? Biopsijos būdu?
Kiek aš žinau, tai jis labai mėgsta seksą su moterimis. Kitaip nebandytų suvylioti fizioterapeučių masažo metu wink

Ei ei ei ei
What the fu.ck is this?

Atvirkščiai net. Irodyta kad vyru kurie nesimyli ilga laika testosterono kiekis stipriai pakyla ir vyrai kurie nesimasturbuoja ir nesimyli daug labiau chemine prasme traukia moteris.

O kaip seksualine prasme tu padurnet gali man isvis nesuvokiama. Kisimas ne raketu mokslas iki ir kisi.

O siaip abstinencija labai pagirtina ir ziauriai tam jegu ir valios reikia.

Jei reiktu rinktis is dviejų vyru kuris pasiduoda poreikiui ir kuris ne tai tas kur nepasiduoda visad bus pranasesnis nes tas kur pasiduoda masto ne su galva o su klynu tokie skaudina moteris nes atrodo kad traukia bet po to kai gauna praranda susidomėjimą moterim. Ju mąstymą ir logika aplamai uzvaldyta dulkinimosi. Tokie neistikimi daug dažniau. Tie kurie geba eiti pries instinktus yra visom prasmem stipriausi. Jei ekstremali situacija tu nori šaltai reguoti, jei tu susijaudines tu nori kad tai netemdytu tavo proto ir pasirinkimu kad nepadarytum ziauriu klaidu, jei tu nenori nieko daryt tingi tu esi disciplinuotas ir vis tiek atlieki pareigas. Va cia vyriskumas va cia testosteronas va cia seksualumas.

178

Wow wow... Nu (?) O aš maniau, kad čia Valdo teorija big_smile
Kaip jau rašiau, kiekvienas su savo argumentacija ir pasirinkimo laisve. Tikiuosi, kad tai tik požiūris ir tu to nepraktikuoji.
Best, man būtų labai įdomus tavo požiūris į tai po 30 metų. big_smile

179 (redagavo Ieva 2022-09-09 07:44)

Blaivaus, intelektualaus žmogaus proto niekas netemdo. Jis suvokia, įvertina situaciją ir jos pasekmes. Jis nėra lošėjas.

180

Laimutė parašė:

Wow wow... Nu (?) O aš maniau, kad čia Valdo teorija big_smile
Kaip jau rašiau, kiekvienas su savo argumentacija ir pasirinkimo laisve. Tikiuosi, kad tai tik požiūris ir tu to nepraktikuoji.
Best, man būtų labai įdomus tavo požiūris į tai po 30 metų. big_smile

As visiskas abstinentas.
Nerukau, negeriu, nesitratinu.

Seku izaoko niutono pedsakais big_smile