Re: siaubo istorijos
cha cha cha ;D;D nieko cia baisaus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
cha cha cha ;D;D nieko cia baisaus
arba jei jau ir to nepaleidzia!!:D tai sitas tikru tikriausiai veikia:D
http://www.youtube.com/watch?v=10ps_THx5AQ&mode=related&search=ghost
reikia tik labai is arti ziuret susikaupus ir garsa pasididinus nes kitaip tai nesimato....
oj as garso neijungiau tai matyt delto to efecto nebuvo:))
o siaip jei man kokia nakti kas nors pasakotu istorijas baisias tai as patikeciau ( bijau siaubu baubu..
tuomet sita paziurekit sitam nereikia regintis
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VQQS-0ZOMcg&search=ghost lb baisu ... bent jau man... infarkto ciut negavau...:|:|
o cia tai ****...sirdis i kulnus nuriedejo...
atsimenu...per helloweena pas klasioka namuose pasakojom siaubiakus...o tas klasiokas labai daug tikru siaubo istoriju zino...pas ji kaime yra toks miskas,kuriam kazkokie kaulai buvo...jis senei rado sugriauta mokykla,ten visokiu stiklainiu su "uzmarinuotais" gyvunais...nu zodziu.
ir pradejo kazkokia istorija apie vyra,kuris gyveno bute,o po juo gyveno kazkokia pora.ta pora isvaziavo atostogu,o vyras virs ju mire.(as viska labai trumpinu).ir kai atvaziavo ta pora,atidare duris,o ten visur kirminai balti...sokas buvo...nezino,is kur jie...ir tokia smarve nesa...pastebejo,kad to kaimyno virs ju nesimato...skambina skambina-tas neatidaro duru,nekelia ragelio...nusprende islauzt duris...islauze,o ten tas vyras ant kedes sedi,o is jo(is vidaus) tie balti kirminai lenda...
tada kai klasiokas pasakojo,buvo pati baisiausia vieta...turejo but...prieina ta pora prie kaimyno...ir jis tik boooo!!!paskutines frazes klasiokas pasakyt nespejo,o jau visi ciut nekomoj...kazkieno mobiliakas vibruot ant lakuoto stalo pradejo...o siaube...;D;D;D
liuks tema radot. as ir pati pasidomiu tokiais dalykais.... megstu pasiurpint draugus per vakarelius.... va galiu papasakot viena istorija. perskaiciau laikrasty 1999 metais antraste NEBIJOKIT JUODOJO SUNS. na ir prasideda nuo kzkelintu metu kai buvo pasirodes juodas suns ir galu gale pasibaigiai ties 1999 metais... zodziu gyveno seima, turejo 11 metu dukrele. karta ju name pasirode juodas vilkinis suo. nuo tos dienos jis pradejo lankytis daznai pas juos. po saves palikdavo slapius pedsakus kuriuos buvo labai sunku isplaut. viena iprasta vakara seima lipo laiptais i antra auksta kur buvo ju miegamieji. uzlipe jie pamate sena vyra ir moteri. zinoma visi sunerimo o sie tare "atiduokit mums 11 metu arba mes patys pasiimsim". na vyras ir zmona nedvejodami sutiko. jie net nepagalvojo apie pasekmes, neisigilino i nepazystamuju zodzius... kita ryta visi ruosesi isvykt is namu: kas i darba kas i mokslus... finalas tame kad paziureje i veidrodi zmona ir vyras pamate senu zmoniu atvaizda. kaip spejama jie paseno 11 metu....
Kay paskaichyat ta istorija kur Gediminas 19 parashe kai buvo toj sodybpy..Ir pamate ta vyra sedint ir galva y shonus sukyuojanty...TAi man shirdis taip plakt pradejo...NoOrs dyena, bet vistyek baysu..
:=(
Kay paskaichyat ta istorija kur Gediminas 19 parashe kai buvo toj sodybpy..Ir pamate ta vyra sedint ir galva y shonus sukyuojanty...TAi man shirdis taip plakt pradejo...NoOrs dyena, bet vistyek baysu..
:=(
vaikams tokiu istoriju skaityti negalima
Niekada netikejau tokiais dalykais. Turbut ir dabar nelabai tikiu, bet paciai viena karta panasi nesamone buvo atsitikus. Karta su draugemis kvietemes dvasiais, dar jaunos buvom - po kokiu 13-14 metu. Kvietemes su adata ir lapu su akim viduryje ir raidemis aplinkuje. Nepamenu kokia dvasia issikvieteme - berods vienos is musu mirusi seneli. Uzdavinejome klausimus ir mums atsakydavo, bet zinoma as ne velnio netikejau nes drauge laike adata - maniau vedzioja pati. Ta vakara nieko ipatingo neatsitiko. Po kokiu poros savaiciu sedejau viena uzsidarius savo kambaryje ir taip ziauriai nebuvo ka veikti, kad sumaniau pati pameginti issikviesti dvasias. Zinoma nesitikejau kad su veiks. Taigi sedziu as su tuo lapu popieriaus pries save ir meginu issikviesti savo mirusia mociute. Adata sukinejasi ir rodo betkokias raides, kartais isvis sustoja. Zinoma nusprendziau, kad drauges bus apsimelavusios. Tuo momentu kai jau buvau bepadedanti viska i sona adata pradejo greitai suktis ir rodyti raides. Parase "kur vele?". Fui, issigandau. Lapa sudeginau ir kartu su adata i toleta nuleidau Nezinau aisku ar ten tikrai kokios dvasios buvo ar cia mano pacios pasamone suveike. Nesu linkus tiketi tokiais dalykais - man reikia formules arba kitu saltu faktu kad tikrai patikeciau
Bet gal ir buna, is kur man zinot galu gale.
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr................. :=( nju ir istorijos tjp ydomiaj susiskajto... :DDD
VAIDUOKKIAI GERAI UZTRINGA NUOTRAUKOSE .... JAI NORIT PRISIDARIKIT NUOTRAUKU KAPINESE TIK KAD PO TO GIVENSIT RAMIAI.... TIKRAI NE GIVENSIT:=D:=D
o istikro as ir esu maciusi na gal tik taip pasivaideno bet iki dabar bijau.. kai susipykau su sese ir norejau kazka irodyti kad galiu iseit is namu tewu nebuvo... tai lipau laiptais zemyn ir pirmam aukste ant laiptu buvo tokie kaip dumai raudoni i kazkokia tai zmogaus ligu forma susidare tai issigandau kapi reikalas tai dabar nuo to laiko bijau tamsos nors tas buvo gal pries8 metus ...
ejkit sau..bajsoka daros dar net neipusejau skajtyt,bet po bishki shiurpas pradeda eit
o dar kazhkox shuo laukia ukia,tai ishvis..gal ash rytoj diena pabajgsiu skajtyt..
vienas zodis - visa istorija : KARIUOMENE
na va,pagaliau viska perskaiciau.idomu buvo paskaitinet o wa beje,mano mama buvo macius poltergeista ar kazhka panashaus..nu galiu mzhdg papasakot..buvo naktis,ir mama pabudo nuo to ,kad mamos veida pradejo kazkas tarsi kutent su plunksna,poto visaip tampyt matrasa.ir tas padaras buvo kajp sukurelis kazkoks..ir mama pradejo is tos bajmes melstis(nors siaip musu seima kajp ir netikinti)kartojo ten tas maldas, viskas aprimo ir bajgesi..kita diena mama buvo nuejusi pas kazkoki zmogu,kuris apie tai ismane.ir pasake kad jis buvo nuo pykcio ar kazko pns.nes daznai pas mus visi pykdavosi.
o dar prisimenu,kad kaj ji ta mum(vaikams) papasakojo,tai man buvo kuri laika bajsu is kambario iseiti.ir dar isgirdau tuo metu,kad kazkas mano pianinu groja.tai tda isvis pershikau.bet pasirodo,kad grojo kajmyne,is gretimo buto..:)
o dar beje zhinau,kad mano mama seniau megdavo viename ish kambariuku kviestis dvasias.bet aciu dievuj,kad namie ramu,ir nesirodo jokios dvasios..
gal reiktu tema atgaiwint?:D kas zino geru istoriju?:)
Adomas, 15 parašė:tuomet sita paziurekit sitam nereikia regintis
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VQQS-0ZOMcg&search=ghost lb baisu ... bent jau man... infarkto ciut negavau...:|:|
o cia tai ****...sirdis i kulnus nuriedejo...
**** cia tai nesveikas...nerealu..
sirdis laukan islipo dar ir dapa rankos dreba ka susaukiau nors su draugeliu da zejau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 12 13 14 15 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos