Re: siaubo istorijos
taip, liga, kai matai tokius dalykus pastowiai. o ash maciau wiena karta, jei tai butu liga, tai pasikartotu. nemanai? pabandyk surengt namie spiritizmo seansa... tada patikesi. o paskui bandyk kreiptis, padesiu nuramint:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos
taip, liga, kai matai tokius dalykus pastowiai. o ash maciau wiena karta, jei tai butu liga, tai pasikartotu. nemanai? pabandyk surengt namie spiritizmo seansa... tada patikesi. o paskui bandyk kreiptis, padesiu nuramint:)
Gediminas, 19 tigi minejai kad pora kartu buvo
Arminas19> taip, jausmas buwo pora kartu, bet antra karta neishdrisau atsimerkt ir nieko nemaciau.. ta waiduoklishka figura maciau tik wiena karta...
nu ka galio pasakyt tas jausmas visiem buna...jej ka panasaus pamatoar susiduria...ir to jausmo net nenupasakosi...slykstus toks...
nu ka galio pasakyt tas jausmas visiem buna...jej ka panasaus pamatoar susiduria...ir to jausmo net nenupasakosi...slykstus toks...
ir tu esi tai patyres? papasakok kaip tai nutiko ir ka matei! labai idomu!!
Kai zmogus sneka su dievu malda tai yra normalu kai dievas sneka su tavim tai jau sizofrenija :D:D cia seip toks prikolas bet pagalvojus taip juk ir yra
pries kokius 5metus musu name yvyko toks yvykis..kai seimininkai gryzo po savaitgalio..ieje i namus pamate kad sunaus kambario lanagas ismustas o vidury kambario toks didelis akmuo guli.. kas keisciausioa tai buvo 8tame devynaukscio aukste..niunemanau kad kas butu tiek aukstai ismetes akmeni..
paskui issiaiskino kad gal pries menesi sunelis su draugais spiritizmo seansa surenge, bet iskart nutrauke kai kambario duru stiklas subyrejo i smulkius gabaliukus..
kuo te baiges nzn ba jie gal uzmetu isvaziavo i kita sali gyvent..o dabar tam bute gyvenanciu zmoniu nepazystu..
oi oi oi tas jausmas.... man ir teko jausti. mes su mama abi tokios biskiuka raganos. mam prasneka o as megstu klausineti swarelio ir jauciuo nezymius dalykus pwz kas man sms parase(nors man juos retai raso) ar per pamoka tel pasimu kaip man kazkas ketina parasyti. na o mama tai prasneka, beto jaucia mirtis pazystamu. ir is wieno zmogaus suzinpjau kad ji rimtu galiu turi. na ir wat buwo ox ywykis pries metus laiko.as bendrawau su wienu waikinu, na buwom susitike netycia wiena karta o weliau tapome gerais draugais , bet ne tiesiogiai, nes jis dirbo tuo metu , ir susitikineti neturejau kada su juo. bet apie jy wiska zinojau(net dbr tox keistas jausmas jaucias). na ir seip mes bendrawom taip fainai, jis norejo kad as kaip syu waikinu bendrauciau,o as tik draugystes norejau, bet tai neesme. tai wat ir kaip buwau as senelius(jis netoli gyweno mano seneliu) mano draugai pasake kad jy nutrenke elektra bedirbant, ir ta akimirka tox saltis mane uzpludo kad ir buwo karsta wasara bet drbet pradejau. na ir aisku praejo. ir po kita diena men tewai wezesi namo ir ka manot , pries musu automobily issuko katafalkas su juo.... sedint prie puskes ir tetos pacios asaros riedeti pradejo.... na gryzau namo , tai mam apkabinusi werkiau. o nakty buwo epizodas kurio kol mirsiu nepamirsiu .. langas buwo adaras , o lange zaliuzes, lauke nei wejelio. jos lange susidauze, as lowoje pasaokauir atsisedau, tox jausmas buwo kad apsakyti nemoku, nezinaojau ka daryti, susiguziau , kaldra ant galwos uzsidejau ir susnabzdejau"zydriau tu cia" ir pajutau atsakyma, negirdejau bet ajutau kad jis teigimas. ir paprasiau kad jis iseitu ir pazadejau kad ateisiu ant kapo , neturejau progos dar , jauciuosi kalta bet zinau akd nueisiu , jo jau wasara bus kaip 2 metai nera , bet jo 2 tel nr dar stowi mano si korteleje , nepajegiau ju istrinti.......
beto mam pasakojo kad namie kaip ji buna wiena jaucia naminuka , na kas kiekwiename name yra , ir sake mate sesely eidama is lauko karta wasara , storo wyriskio su barzda beto pas mus namie dingsta daigtai kartais , bet toki mazi , na mamai ne man , namus mus paciu satytas ir kur plynas laukas buwes.
tai wat jei karta nuejus paklabeti telefonu dingo danggtelis kawos malimo masinelis , tai ji balsu paprase atiduoti, ir po sawiates rado padeta wienos mazai naudojamos spinteles wirsutineje lentynoje, kur nei wienas negalejo padeti.
beto karta pamenu kaip jie snekejo su kazkokias draugais , ir pasakojo kaip mamos drauge ysigijo sodo nameliuka,ir antrame aukste miegodawo bahurai(sunus) ir wis nutraugdawo antklodes, tai et iki mustyniu tai dawede, ir kada pardawe ta nama suzinojo kad kazkox zmogus buwo po pamatais pakastas.
nu esam kviete tai 1na kart ir labai dziaugiosi kad tik 1...va tada tas jausmas buva...o sheip ash shita tema visa labai domejaus seniau jej normaliausias saitas apie tai kiek radau tai yra www.tikslas.lt
pamatysit magijos forume ten kai kaikurie kai paraso nieko nesuprantu apie visokia xi xo jegas vos ne:D:D bet kai ten priviso hario poteriu gerbeju ir sheip zmoniu del idomumo...tai nebebudavau ten...
aj esu dar ufo mates...ajsku beprociu palaikys bet ne vien ash maciau...ir visi blaivi buvom...jej ka
kazkodel man labai keista kaip zmones tie kurie tik materealistai wiska wercia alkoholiuj. as tikiu kad ne mes wieni wisoje wisatoje eame protaujanys. ir ne kaip balionas nupustas wejo digstame mire.
niuz wa, dbr kai grizhau buwo ziauriai idomu perskaityt jusu komentarus!
Indre> blemba nieko sau, kiek tau teko patirti... gal tikrai esi apdowanota kokiomis nors galiomis. niekada nebandei ju lavinti kaip nors? siaip magija domiesi? turi knygu kokiu nors ir panashiai? teko dalyvauti kokiam nors spiritizmo seanse?? zdz parashyk man y priwata, pabendrausim shita tema placiau.
Tautvydas> ufo, tai dazhnas reishkinys, daug dazhnesnis negu waiduokliai. ir taip wisiem aishku, kad jie egzistuoja, bet man wis dar nesuwiokiama JAV wyriausybes konspiracija ir panashiai...kam slept nuo wisu? ash ir pats maciau ufo. ir ne karta. aishku kai kuriuos gal ir galima paaishkinti moxlishkai, bet yra tokiu, kuriu niekas paaishkint negali......
vaiduoklei jus vaiduoklei:))haha as tikiu dvasem ir pan,yra blogosios ir gerosios,jos blaskosi po pasauli ir pan..bet ar verat apie tai diskutuot???palykim ramybei,siaubeka koki paziurekit ir viskas bus ora...o siaip jai patinka tos dvasios yra gan geru forumu apie ta sryti,cia nelabai tinka:D
kodel cia nelabai tinka?:) kuo sis forumas skiriasi nuo kitu m? manau smagi tema - siaubo istorijos. pasishiurpint ir pasidalint patirtim, kurie yra ka nors mistishko patyre... o tokiu cia yra labai daug
na nzn bent man tai jokio siurpo:)) skaitai ir galbvoji ka man cia priburus tokio:))
nu taj matyt neteko nieko patirti... o man teko. zinai, tokiu istoriju neprikursi... reik arba super lakia fantazija tureti, arba buti ishgywenus ka nors. pwz skaitei indres komentara? manau, kad tokio taip paprastai ish lempos nesumastysi
na gal ir neblogai:) eee tiek to ko as cia kisuos,kiek zmoniu tiek nuomoniu:)sory:D
radau dar wiena story... parashyta, kad tikra...
Per Kaledu atostogas dvi studentes liko vienos bendrabutyje. Viena ta vakara isejo i pasimatyma, o kita atsigule miegoti. Velai nakti pastaroji pabudo, pazadinta keistu garsu. Koridoriuje kazkas gargaliavo ir draske duris. Nors kambario durys ir buvo uzrakintos, bet merginai pasidare taip baisu, kad ji pasislepe sienineje spintoje. Ryte islindusi is spintos isidrasino praverti kambario duris. Koridoriuje gulejo jos kambario drauge, negyva, perpjauta gerkle. Tai ne kas kitas, o ji praeita nakti plusdama kraujais draske duris ir megino sauktis pagalbos. Nuo draskymo jos nagai buvo nuluzineje ir kruvini. Jei kambary likusi mergina butu atidariusi duris, jos drauge galbut butu buvus isgelbeta.
prikolas;))joa viskoo buna..
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → siaubo istorijos