Re: Vyrai moteriskeja, ar gi ne?
na zinai ka darysi kad taip jau kvailai[pasaulis save nori susinaikinti:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Vyrai moteriskeja, ar gi ne?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na zinai ka darysi kad taip jau kvailai[pasaulis save nori susinaikinti:)
jop, pasaulio pabaiga galetu atrodyti taip: moterys jau senai nebegimdo, pasiemusios ginkla i rankas klajoja po pasauli, sumedzioja ir susaudo visus (sijonuotus)vyrus. taigi tada moteru credo butu: "per savo gyvenima turi nugriauti nama, nupjauti medi ir nuzudyti vyra"
jop, pasaulio pabaiga galetu atrodyti taip: moterys jau senai nebegimdo, pasiemusios ginkla i rankas klajoja po pasauli, sumedzioja ir susaudo visus (sijonuotus)vyrus. taigi tada moteru credo butu: "per savo gyvenima turi nugriauti nama, nupjauti medi ir nuzudyti vyra"
tai tiesiu taikiniu pas Skotus kurie sijonuoti ir dar ryzi... ;D
Kristina, 21 parašė:jop, pasaulio pabaiga galetu atrodyti taip: moterys jau senai nebegimdo, pasiemusios ginkla i rankas klajoja po pasauli, sumedzioja ir susaudo visus (sijonuotus)vyrus. taigi tada moteru credo butu: "per savo gyvenima turi nugriauti nama, nupjauti medi ir nuzudyti vyra"
tai tiesiu taikiniu pas Skotus kurie sijonuoti ir dar ryzi... ;D
as busiu pirmoji
cia gal kaip tik atvirksciai... moterys viriskeja ;D
jei rimtai tai jos tapo labiau pasitikincios ir savarankiskos...
Ir egrai Justinai... Bet vistiek zinokit apakau kai snd kolega (vaikinas) psake akd eina i kirpykla ... ir vos ne uz 200lt kerpasi neturi kur det pinigu ir siaip fyfius:D bent egrai, kad saunuolis pats prisipazysta, kad subobejes yra
jei tureciau bapkiu **** ne, uz du simtus nusikript, jei gerai kerpa
cia gal kaip tik atvirksciai... moterys viriskeja ;D
o jums ,musu saunuoliai, labai skaudu su tuo susitaikyti kad moterys darosi vis maziau nuo jusu priklausomos?
Justinas, 23 parašė:cia gal kaip tik atvirksciai... moterys viriskeja ;D
o jums ,musu saunuoliai, labai skaudu su tuo susitaikyti kad moterys darosi vis maziau nuo jusu priklausomos?
as tai visai normaliai priimu... ir be jokiu nuoskaudu...
beja man tokios merginos labiau patinka!
o nebijai kad tokia savarankiska tavo gyvenimo moteris laikui einant vers tave jaustis nepilnaverciu?
o nebijai kad tokia savarankiska tavo gyvenimo moteris laikui einant vers tave jaustis nepilnaverciu?
kodel turi versti mane jaustis nepilnaverciu? manau kaip tik su tokia moterimi seimoje daliniesi vienoda atakomybe...As kaip tik jausciausi pilnaverciu!
jop kat tik daugiau butu tokiu savarankisku merginu bet kolkas vis da merginos dauko tikisi is vaikinu iki pilno savarankiskumo daugumai da toli
Net jei tureciau pinigu man butu gaila 200lt uz kirpima ;]]]]
hm o kam ce negaila 200 uz kirpima :?
tai vyrai visada yra uzgoziamimoteru,nes jie neturi savo nuomones,.. jie klauso moteru kaip mamu,.. bet juk tai neblogai,juk,.. man tai nemaiso,.. o kaip jums? juk moteris deda i galva ir vyras iskart prie kojos,,.
Nu tu cia Rita susakei taip iseina visi vyrai po padu? na tikrai taip nera ;]]]
tai vyrai visada yra uzgoziamimoteru,nes jie neturi savo nuomones,.. jie klauso moteru kaip mamu,.. bet juk tai neblogai,juk,.. man tai nemaiso,.. o kaip jums? juk moteris deda i galva ir vyras iskart prie kojos,,.
nu sakes suskelei ;D juokas ima is tokiu snekoriu ;D
neturi nuomones ;D oi paaugsi tada suprasi kas ir kame
bobeja moterys vyriskeja bus karas
bobeja moterys vyriskeja bus karas
teisingai, idomu kas pirmas ta kara prades?
jis jau senai prasidejas
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Vyrai moteriskeja, ar gi ne?