Re: Laukiat Borato nuotykiu?
nu as i ta aktoriu paziuriu man jau juokinga,eisiu butinai padabot:=)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Laukiat Borato nuotykiu?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu as i ta aktoriu paziuriu man jau juokinga,eisiu butinai padabot:=)
sauliau, o kodel man turi rupet wikipedijos nuomone? as turiu SAVO nuomone apie si filma ir ji nekokia. ne wikipedija, nei Cohenas man ne autoritetas. tureti savo nuomone - tai ir yra intelekto pozymis. Cohenas, jei jis toks didysis intelektualas, bent jau pasidometu, kaip kazachai atrodo.
nesulauks boratas mano pinigeliu, maciau keleta jo laidu per tv--- slykstu. mums labai pasiseke kad jis lietuviu zurnalistu nepasivadino. tyciojimasis is nekaltu zmoniu, kurie net nelabai suvokia kas aplinkui vyksta, --- tai ne humoras. nors manau ir lietuvoj atsiras arklisko humoro gerbeju.
nesulauks boratas mano pinigeliu, maciau keleta jo laidu per tv--- slykstu. mums labai pasiseke kad jis lietuviu zurnalistu nepasivadino. tyciojimasis is nekaltu zmoniu, kurie net nelabai suvokia kas aplinkui vyksta, --- tai ne humoras. nors manau ir lietuvoj atsiras arklisko humoro gerbeju.
o kas tau juokinga ? nu mane juokas ima kai ji ziuriu ,tai ka man daryt ,prisidegt servetele ir pakikent tyliai hi hi hi,nes cia arkliskas humoras?
>>>tyciojimasis is nekaltu zmoniu, kurie net nelabai suvokia kas aplinkui vyksta, --- tai ne humoras. nors manau ir lietuvoj atsiras arklisko humoro gerbeju
Tyčiojimasis, pvz.: iš Teksaso "tikrų vyrų medžiotojų" , kurie per interviu su Boratu sugeba pasigirti kaip neseniai nušovė ypatingai retos beveik išnykusios rūšies gyvūną, bei sugeba pareikšti kad vokiečiai padarė teisingą sprendimą naikindami žydus, ir būtų nieko prieš žydų medžioklę, tačiau "daugumą žmonių šiais laikais tam nepritartų" , yra ne tik pateisinamas, bet ir būtinas.
Yra netinkinčių? Mėgaukitės - http://youtube.com/watch?v=LMXC75YeHe4
>>Cohenas, jei jis toks didysis intelektualas, bent jau pasidometu, kaip kazachai atrodo
Jis kuo puikiausiai žino kaip atrodo kazachai. Personažas Borat yra kazachstanietis todėl, kad dauguma (ypač Amerikos) žmonių apie tą šalį nieko nežino, todėl juos lengva apgauti ir priversti patikėti kad tai ką Borat šneka yra tiesa, tokių būdu priverčiant juos atsipalaiduoti ir sakyti ką jie iš tikrųjų galvoja. Puiki priemonė pagauti prieš kamerą visokius antisemitus, rasistus, moteriškos lyties nelaikančių lygios vyriškai ir t.t. veikėjus.
Tie kas mano jog Borat skirtas pasišaipymui iš Kazachstano - visiškai nieko nežino.
Borat skirtas publikai prajuokint
joo.. normaliai tame borate. nei minuteles manu nebuvo kad nesijuokciau. o zinojote kad si filma uzdraude rodyti Rusijoje?? nes jis per daug isjuokia kazachstana ir tuos kazachus
visiems siulau paziureti! Ypac liudna ziemos vakara.. nuotaika iskarto atsiras :-D
keleta istrauku maciau per youtobe taj nerealu tik idomu iskur galeciau sy filma parsisiusti (emule jau visa menesi pumpoja jy is intiko )
Eiktu nerealus kinelis zvengiau i zvengiau
as nemaciau, bet mano drauge buvo.. nzn, mane jis parina... nesamones daro.... :? toks ,,,,,, ne... man kitokio pobudzio komedijos patinka...
pora vietu juokingos tik...
siaip daug tokiu kinu yra kur koks luzgis atwaro i didmiesti ir nemoka nieko elgtis... durnas siuzetas.... ir per daug ji isliaupsino.
buvau su drauge sitam filme. labai patiko. turbut geriausia komedija prisizvengiau kaip reikalas :DD
mane irgi krize eme per wisa filma, net pilvas iskaudo
Super:D turiu PC,mačiau tik puse,bet labai patiko.
ziurejau kinoteatre anglijoj,patikekit nemaciau tiek zvengianciu aplink save zmoniu,nereali komedija,britai si filma laiko gal pacia geriausia komedija.SUPER!!!
maciau visai nieko geriausia kai pamela norejo i maisa ikisti nu zvengiau;D
man tai patiko, kai sawo kaimelio zmones pristatinejo... ...suwirintojas ir geriausias abortu meistras...
pora vietu juokingos tik...
siaip daug tokiu kinu yra kur koks luzgis atwaro i didmiesti ir nemoka nieko elgtis... durnas siuzetas.... ir per daug ji isliaupsino.
Aurelija, nesupratai filmo esmes.
Ideja tikrai gera buvo, ta prasme parode kokie netolerantiski ir nenusimanantys yra amerikonai nes dauguma is zmoniu su kuriais jis susitiko filme buvo tikri, ne personazai. Bet kai kurios dalys buvo gan ziaurios.... sugadino apetita kuriam laikui
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Laukiat Borato nuotykiu?