Re: vyrukam -pasimatymas
turetu but kazkoks bendras interesas,kazkum ar tai dometis kartu ar tai dar kas...o jai siaip nieko bendro era tai pokalbio ir nebus,araba reikia tada pyktis:))tada butu apie ka pasneket:DDD
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vyrukam -pasimatymas
turetu but kazkoks bendras interesas,kazkum ar tai dometis kartu ar tai dar kas...o jai siaip nieko bendro era tai pokalbio ir nebus,araba reikia tada pyktis:))tada butu apie ka pasneket:DDD
tai apie koki antra pasimatyma galima kalbet, jei jau pirmam razborkes prasideda? ir manayciau tokie pasimatymai ilgiau kaip 5 minutes neuztrunka
niuz bet jeigu wiskas gerai praeina per pirma pasimatyma, tada per antra jau galima ir kazhka rimtesnio galwot
kazhkur skaiciau, kad optimaliausias laikas pirmam buciniui - per antra pasimatyma jei bus per pirma, tai gali pana pagalwot, kad per daug skubi, o jei per antra nebus, tai gali pagalwot, kad ji nepatinka waikinui
gal ir tiesa, bet buna, kad nesulauki to antrojo...
visu pirma reikia buti savimi, jeigu elgsiesi nenaturaliai, tai bus dar blogiau ir atrodys mazu maziausiai juokinga... o siaip mandagumas, geras humoro jausmas ir demesys kitam zmogui visada liks ivertintas
visu pirma reikia buti savimi, jeigu elgsiesi nenaturaliai, tai bus dar blogiau ir atrodys mazu maziausiai juokinga... o siaip mandagumas, geras humoro jausmas ir demesys kitam zmogui visada liks ivertintas
o, kazkas naujo, risli kalba tu man jau patinki
gal ir tiesa, bet buna, kad nesulauki to antrojo...
taj jei nesulauki, reishkia jau nelemta pasibuciuot nes nepatiko kazhkas, o jei sutinka antra karta susitikt, tai reishkia, patikai, ir galima megint laime
Eglė, 20 wrote:visu pirma reikia buti savimi, jeigu elgsiesi nenaturaliai, tai bus dar blogiau ir atrodys mazu maziausiai juokinga... o siaip mandagumas, geras humoro jausmas ir demesys kitam zmogui visada liks ivertintas
o, kazkas naujo, risli kalba
tu man jau patinki
haha puiku... esim i pasimatyma... ;D
Kostas, 18 wrote:gal ir tiesa, bet buna, kad nesulauki to antrojo...
taj jei nesulauki, reishkia jau nelemta pasibuciuot
nes nepatiko kazhkas, o jei sutinka antra karta susitikt, tai reishkia, patikai, ir galima megint laime
as turejau omeni, kad negali atsispirti ir emiesi iniciatyvos jau per pirmaji
Kostas, 18 wrote:Eglė, 20 wrote:visu pirma reikia buti savimi, jeigu elgsiesi nenaturaliai, tai bus dar blogiau ir atrodys mazu maziausiai juokinga... o siaip mandagumas, geras humoro jausmas ir demesys kitam zmogui visada liks ivertintas
o, kazkas naujo, risli kalba
tu man jau patinki
haha
puiku... esim i pasimatyma... ;D
mielai
Gediminas, 19 wrote:Kostas, 18 wrote:gal ir tiesa, bet buna, kad nesulauki to antrojo...
taj jei nesulauki, reishkia jau nelemta pasibuciuot
nes nepatiko kazhkas, o jei sutinka antra karta susitikt, tai reishkia, patikai, ir galima megint laime
as turejau omeni, kad negali atsispirti ir emiesi iniciatyvos jau per pirmaji
o tada dazhniausiu atweju nesulauxi tikrai antro pasimatymo ir gali dar ir y klyna gaut
kazkaip man taip dar nepasitaike luck maybe?
hm o kaip galima buciuoti zmogu kai jo apskritai nepazisti ir susitikai tik pirma karta?
na suprantu aistra ir simpatija, bet... o kur jausmai?
niuz joa, egle! pritariu. kartais susitinki su zhmogum, kuris tau wisishkai nepatinka ir netraukia, o paima ir pabuciuoja... ir dar laizheko tikisi... buna ir panos shitaip uzhsishoka. pirmas pasimatymas - tik "apsiuostymui"
vaje na, man taip dar nebuvo, kad uzsishoktu, o ir as pati ne is tu, kuri pati skuba shokti
bet jeigu taip per pirmaji pasimatyma, tai manau antrojo tikrai nebebutu
kazkaip zmogus pasirodo man per daug vulgarus...
kaip cia pasakius ... nzn kaip issireiksti. ok, jei eini i pasimatyma tai ta zmogu jau kazkiek paziti, kitaip nebutum jo pakvietes...
bet, Kostai, sutik, kad jeigu susipazisti su zmogum internete, tai susitikus realybeje viskas buna kitaip ir tenka vel is naujo pazindintis
zinoma, kad taip , bet tu vistiek jau tikrai nemazai apie ji zinau. ir tai paprasciau, negu visai is niekur, sito irgi gi nenugincysi
sutinku sutinku
matai kaip paprasta taigi masnau, kad susipazinus per interneta ir pabendravus, o po to einant i pasimatyma, bucinys per pirma pasimatyma neturetu nutraukti pazinties, kitu atweju, jo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vyrukam -pasimatymas