Re: Zalgiris ar Lietuvos Rytas? :)
Zalgeris!!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Zalgiris ar Lietuvos Rytas? :)
Zalgeris!!!
as uz zalgiri jega:)
Zalgiris
Zalgiris, bet ir l. rytas gerai.. svarbu kad uz lietuva eurolygoj jau net 2 komandos zaidzia
abi geros...bet rytas geresnis
l.rytas geresne komanda
Kam to Ryto is vis gali reiketi? Yra visos Lietuvos komanda Zalgiris ir taskas.
ko jus cia pjaunat csk laimes ir viskas
zinoma kad zalgiris nera kalbu!!!
As kaip is Kauno tai už Žalgirį. Ir šiaip tas ryto tipo vadas su savo nesamonėm mane nervina.
ZALGIRIUKAS
Nagi pasireiskime
Zalgiris visada buvo ir bus zalgiris ne kaip rytas ar statyba rytas , be giliu tradiciju ne taip kaip zalgiris
lietuvos rytas
Man, kaip kaunietei, "Žalgiris" labiau prie širdies, nors krepšiniu ir nelabai domiuosi
Musu spalvos juoda ir balta musu vardas vilniaus statyba!
Zalgiriukas buvo yra ir bus kieciausia komanda
mmm kasiukas..
kadangi gyvenu kaune tai aisku kad uz zaligiri... bet yra tokia problema kad zalgiryje perdaug uzsenieciu .. juk tai lietuviu komanda..
isvis skirtu daugiau pinigu ta ir tie patys lietuviai ( zinomiausi krepsininkai) galetu zaisti.. na bet kai metinis fondas 3000 000lt , o uzsenyje zaisdamas lietuviu krepsininkas tiek per metus vienas uzdiba ir dar daugiau..
tiesiog krepsinis Lietuvoje mane nuvilt pradejo...
nors geru krepsininku niekur kitur nerasi..
uz Ryta gimiau kartu su rytu ir nuo pat pirmo sezono su juo, taigi ne uz kazkokias tradicijas per kurias manes nebuvo as negaliu eiti o tik kurti dabartini pasauly. turiu reikalu su anglijos futbolo chuliganais ir fanais tai taip fanatiskumas islieka [= jie kai kurie senukai irgi nuo ikurimo - tikri fanai - apie naujokus skirtingos nuomones bet kas pades klubui jei ne naujokeliai - kai kurie ir nebuvo gimia kai isikure tas klubas. bet ir tikru fanu ar gerbeju nlb gali laikytis jei nebuvai ir nezinai [= bet atsidavimas irodymas kad ir tu ne lapaushelis sedintis prie monitoriaus su chipsais ir spuogais komentuojantis kiekvienas rungtynes lyg namai ant gaisro [[[[=
Aisku kad zalgiris...
Tik ZALGIRIS ir niekas daugiau
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Zalgiris ar Lietuvos Rytas? :)