Re: O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?
nei per liekna nei per stambi, reikia pagaut viduriuka
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?
nei per liekna nei per stambi, reikia pagaut viduriuka
Viskas juk pataisoma, svarbu į geras rankas papultų. Trys mėnesiai dietos ir bus pati gražiausia
zinoma, grazios.. tik ne kiekvienas kudas drista prieit prie apkunios..
kriauses formos, reikia save prisiziureti ir demesio zymiai daugiau bus.
zinoma, grazios.. tik ne kiekvienas kudas drista prieit prie apkunios..
Kaip pirstu i aki
Kazkokia juokinga diskusija... as manau,kad moteris turi buti moterisku formu o ne nugarine kai kaulai matosi ir lentos vaiksto,man visada graziau moteris kuri yra su saiku apkuni ir grazi nes nesame visi vienodi vienu genai visai kitokie,kiti turi sveikatos problemu,ir dar milijonai dalyku, nors pati propoguoju sveika gyvenimo buda ir sporta manau,kad yra milijonas graziu stambiu merginu kurios daug graziau ir tvarkingiau atrodo nei tos kudosios,taip jau yra,daugumai kudutems atrodo,kad jos yra kudos ir daugiau nieko nereikia daryt...nei plauku priziuret nei veido odos,dauguma vaiksto kaip paprastos kaimo mergos... tokia tendencija as pastebejau o siaip zmogu reikia mylet is vidaus o ne pagal rinkius ant pilvo
ne, nemanom.
gryna tiesa
Šioks toks apkūnumas gali būti, bet viskas savo ribose turi būti.
Žmogus turi sugebėti save prisižiūrėti.
O jeigu jis net to negali, tai ką toliau kalbėti.
idomiai skamba prisiziureti,o jei mergina paveldejo genetiskai nutukima,tai kaip tada,
nutukimas, ne paveldimas. gali buti polinkis nutukti, kitaip sakant leta maisto medziagu apykaita, ar kitos ligos.
be to numesti svorio yra lengviau, negu priaugti (atitinkamai storam ir kudam), tad keleta kilogramu numesti tikrai ne problema. o jie daug ka reiskia.
stambios iki tam tikro lygio gražu, bet kai jau moteriškos figuros visai nelieka tai...
savaime suprantama..
sakykim apkuni ir nutukusi du labai skirtingi dalykai...
Kas yra stambumas? Merginai nelabai patiktu 160 kg sveriantis vaikinas, nebent jau labai pinigu reikia, tai tiktu ir toks, bet jei rimta mergina, tai bent pasakytu, brangusis, numesk svorio. Tas pats ir merginom, vargu ar koks vaikinas noretu draugauti su stambia mergina, kuri sveria daug ir dar valgo bandeles uzgeriant energetiniu gerimu.
Pvz mano sudėjimas toks,kad aš niekada nebūsiu liekna,kaip lenta Galbūt ir ūgis ir genai lemia, bet esu patenkinta nes mano kūnas tvirtas ir ne kaulėtas, bei visuomet sulaukiu tik gražaus žodžio dėl apvalumų/privalumų ir t.t jokio diskomforto,ar dėmesio trūkumo nors žinoma, pati norėčiau būti bent 1dydžiu mažesnė,bet..kažin )
Baikit jūs kaltint vieną kartą tuos genus, lėtas medžiagų apykaitas ir t.t. Pats visą gyvenimą buvau nutukęs ir turėjau lėtą medžiagų apykaitą ir dar vis turiu. Valgykit tinkamai, sportuokit ir viskas susitvarkys. Mokyklose turėtų būt privaloma vaikams dėstyt apie sveikos mitybos pagrindus, nes žiauru kas darosi... nuo šudinos mitybos prasideda viskas - ligos, nutukimai ir kitos nesąmonės. Tie pasisakymai: "norėčiau", "negaliu", "genai tokie", tai kvaili pasiteisinimai
Baikit jūs kaltint vieną kartą tuos genus, lėtas medžiagų apykaitas ir t.t. Pats visą gyvenimą buvau nutukęs ir turėjau lėtą medžiagų apykaitą ir dar vis turiu. Valgykit tinkamai, sportuokit ir viskas susitvarkys. Mokyklose turėtų būt privaloma vaikams dėstyt apie sveikos mitybos pagrindus, nes žiauru kas darosi... nuo šudinos mitybos prasideda viskas - ligos, nutukimai ir kitos nesąmonės. Tie pasisakymai: "norėčiau", "negaliu", "genai tokie", tai kvaili pasiteisinimai
Jei adresavai nors dalelę man, negaliu neatsakiusi pamatytum kūną ir suprastum,nes matau sportuojantis esi. Gaila neleidžia prikabinti fail'o
Aš nieko nekaltinu ir sutinku,kad gali tik apsileidę žmonės viską iš eilės kaltinti, ir kad mityba lemia ne daug,o viską bet aš esu tikrai tokio sudėjimo, kuriam tik peilis padėtų,šonkaulių išėmimas ar kažkas tokio aš sportuojanti,derinanti mitybą, bet deja negaliu pasiekti to,jog būti liesa, buvau ir būsiu ta,kuri turi masės,tik tiek,kad jokio riebaliuko, kūnas tvirtas
jeigu nutukai, Tomai, is apsileidimo, be abejo, emei ir susitvarkei. Galbut tik galvojai turintis apykaitos sutrikima, pradejai sportuot, maitintis ir viskas dingo. neabejoju daugiau atsirastu tokiu. Bet yra ir kudi zmones, kurie gyvenime nebus stambus, kad ir kiek bevalgys, kad ir kiek sportuos.
esme, yra visokiu. ir sportas ne visiems i sveikata.
Zinoma jei ta stambi yra ne to auksciausio stambumo lygio ir ne su lasiakais visur tai buna ir grazios , nueina pasportuoti , numeta riebaliukus ir atrodo dar geriau . Bet tos kurios sedi macdonaldsuose ir vos telpa pro duris tai nemanau kad pavadintume graziomis
as primeciau kad dauguma, vos ne visi, supranta, kad stambus, tai jau nutukes. siauras mastymas tik balta, arba juoda..
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?