Re: O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?
na is tiesu cia sunki tema..nes pagal dabartinius grozio etalonus Marilyn Monroe butu baisi storule...ji nesiojo 12 dydi...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na is tiesu cia sunki tema..nes pagal dabartinius grozio etalonus Marilyn Monroe butu baisi storule...ji nesiojo 12 dydi...
visada . su jumis minksta ir silta , lovoje visada salia , nerekia ilgai ieskoti , jei lova plati , be to apgins jei ka , o be to jos skaniai gamina ir buna visada svelnos . aS 100 % UZ .
Na pagal kiekvieno skoni as manau,juk ir merginom ne visom patinka liekni ar stambesni vaikinai Man patinka stambesni nes as ir pati is pvaliuju gimines ir atrodyciau kaip mamulka nupeneta salia liekno vaikino
Manau kad ne kilogramai apsprendzia moters grozi, gracija, sexualuma ir t.t. tai tikrai. Kas liecia isvaizda tai ir daugiau sveriancios moterys gali atrodyti labai gerai kai yra islaikomos kuno proporcijos.
Oho, tai pasirodo >21 kmi moteris jau yra stambi... o aš galvojau, kad 21-24 tai yra normali, bet čia jau kaip kas supranta. o šiaip pritariu kaikuriem pasisakiusiems, kad svarbu išlaikytos proporcijos.
nebuk toks pasiputes ir niekada nesakyk niekada......
negaleciau taip nusizeminti ir lipti ant storos
Manau skonio reikalas, zinau tikrai graziu stambesniu merginu.
Mane tai varo į neviltį
nebent is veido, kuri nusipiesia arba vidumi
taip zinoma visos paneles dailios tik su harakteriu kartais nekas
Na man asmeniskai stambios/apkunios ar kaip kitaip jas vadinat man yra seksualiausios. Jei isstatytu buri manekeniu ir tarp viena mergiote kuri turi mesytes ant kaulu net nedvejodamas pasirinkciau ja
taip grazios yra nieko pries neturiu
ypač tos kur apsikabini tik puse.
taip zinoma visos paneles dailios tik su harakteriu kartais nekas
ta pati galima ir apie vaikinus pareikst, dar is grozio ka ir susirasi ka pakenciamo bet vidus visu supuves.
Vieniems grazios,kitiems ne.Negalima liginti visus pagal viena merka,kas patinka vienam,kitas net neziures,kiekvieno zmogaus skonio reikalas.Jau takia motina gamta
Nera cia taip svarbu tas paneles kuno stambumas, svarbiau jos harakteris ir bendros kalbos suradimas, tik cia gali surasti zmogaus grozi
nemanom ... o jei ir manom tai vistiek meluojam
kuo didesnis pilvas tuo grazesne
man atrodo kiekvenam savo,visi mes grazus tik savaip,as sveriu 82 kg bet man demesio visai netruksta
aš manau, kad kiekviena mergina gali būti graži ir seksuali, jeigu tik nori. Tarkim
seksualus apatinis trikotažas gali padėti kiekvienai paneliai pasijusti seksualia
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 … 17 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → O nemanot vaikinai, kad ir stambios panelės yra gražios?