Re: Kokia sporto šaka užsiimate?
Gelezies kilnojimas ir paprastos manksteles del pilvuko vnz BodyBuild
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kokia sporto šaka užsiimate?
Gelezies kilnojimas ir paprastos manksteles del pilvuko vnz BodyBuild
Jei užsiauginai pilvą, sporto salė mažai padės Pratimai pilvo presą stiprina ir didina pilvo raumenis, bet nemažina riebalinio sluoksnio, šiam tikslui reikia daryti daug CARDIO treniruočių (įvairūs bėgimo ir ėjimo takeliai ir pan.) arba bėgioti, bei suderinti mitybą - valgyti daug kartų per dieną, bet po mažai, gerti daug vandens ir jokiu būdu prieš miegą nevartoti maisto, turinčio daug angliavandenių.
Na, bet visą šitą galbūt jau žinojai
Vairuoju masina be stiprintuvo, sniega kasu, malkas tampau Va mano sportai
vairuoju traktoriu
lankau sokius tai mano gyvenimas o siaip ir kasiukas patinka,fule ne,nes vos vienas ivartis buna ,tai jokio idomumo ziuret kaip laksto paskui viena kamuoli p.s. jei ka neisizeiskit kam lb patinka fule,bet tai mano nuomone :PP
gelezies kilnojimas padeda betkokiam memei pasijust bent kiek kietesniam. pusantru metu islankiau stangine tai respektas sulej gerokai padidejo:D
boxa... fule;]
as tai karate shotokan 6 metai nieks nepajam ne karate lb idomus sportas i ji susideda shatakan stiprus smugiai fkf lengwi
bet ziema sportuoti sunkiau prisiversti ar ne?man asmeniskai sunkiau...
as tai ziureti megstu visas beveik
krepsinis, futbolas, kulturizmas geriausios sporto sakos;)
krepsinis futbolas ir sokinejimas ant batuto geriausios sporto sakos!
kas ce per sporto saka----> sokinejimas ant batuto;DDDD
Cia norvegijoje vos ne kiekvienas turi batuta ir as pripratau ant jo labai geras sportas!
nu kiekvieno nuomone skirtinga apie sporta:D
krepsinis, futbolas, begimas, biski lengvos atletikos...
aerobika
megstu daug gerti alkoholi esu isgeres per vakara 2 litrus degtines ir neatluzau manau irgi tai sportas
Niu spotiniai sokiai irgi fainas sportas
as tiai kesi lankau esu lankiusir orentacini :D fainas sportas
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kokia sporto šaka užsiimate?