Re: Kokia sporto šaka užsiimate?
Suoliai i vandeni, muay thay
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kokia sporto šaka užsiimate?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Suoliai i vandeni, muay thay
Krepsinis, l.atletika, treniruotes(namu salygom), prie krepsinio< didziausia dali apima suolio gerinimas
Imtynes
Rankinis
Fitnesą
krepsinis
Plaukimas
Krepsinis,futbolas,sunkioji atletika
Tinklinis
Bliamba, aš daug kuo užsiimu, tai man viską čia ir rašyt ?:). Jau apie metus kilnoju svorius, čia turbūt mano pagrindas sporto, nors aišku į jį įeina ir bėgiojimas ir plaukimas čia prie kardio. Prieš tai Lankiau Krepšinį ir Fulbolą, dar anksčiau lankiau sportinius šokius kažkur apie 3 metelius, turiu gerų likusių prisiminimų. Dabar aistra šokiam atgyja, kažkiek užsiimu per pamokas . Kiek patinka man sportas. dabar kyla susidomėjimas apie fitnesą, gal ateityja viskas įsirutuliuos į tai
Šokiai
Futbolas, jau 5 metai kaip ji zaidziu, siaip dar ir krepsini kai yra galimybe su draugais pazaidziu
Krepsini zaidziu jau 6 metus ir treniruaju vaiku 10-12 metu krepsinio komanda nu ir dar iseinu pabegiot kai yra laisvo laiko
Snieglenčiu sportu ( aišku čia laisvalaikio metu ) , bet smagu yra palaužyti savo kaulus, po viso šito tai į sporto klubą
fudbolas - krepsinis
Dziudo ) Bet mėgstu ir kitas sporto šakas: pažaidžiu krepšinį, futbolą, tinklinį, stalo tenisą, begioju, svarmenis kilnoju ir pan.
As tai lenga atletika uzsijamu labai faina paspurtuoti ir pabegioti
As tai ziede su moto vazineju... manau jau greitai y varzybas vaziuosiu... Geras sportas svoriuj mesti
Dailusis ciuozimas ir sahmatai!:D
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 12 13 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Sportas (Treniruotės, Krepšinis, Futbolas, Pokeris…) → Kokia sporto šaka užsiimate?