161

Re: Kokia sporto šaka užsiimate?

Suoliai i vandeni, muay thay

162

Krepsinis, l.atletika, treniruotes(namu salygom), prie krepsinio< didziausia dali apima suolio gerinimas smile

163

Imtynes

164

Rankinis wink

165

Fitnesą :::034

166

krepsinis

167

Plaukimas:::817

168

Krepsinis,futbolas,sunkioji atletika smile

169

Tinklinis smile

170

Bliamba, aš daug kuo užsiimu, tai man viską čia ir rašyt  ?:). Jau  apie metus  kilnoju svorius, čia turbūt mano pagrindas sporto, nors aišku į jį įeina ir bėgiojimas ir plaukimas čia prie kardio. Prieš tai Lankiau  Krepšinį ir Fulbolą, dar anksčiau lankiau sportinius šokius kažkur apie 3 metelius, turiu gerų likusių prisiminimų. Dabar aistra šokiam atgyja, kažkiek užsiimu per pamokas smile. Kiek patinka man sportas. dabar kyla susidomėjimas apie fitnesą, gal ateityja viskas įsirutuliuos į tai smile

171

Šokiai

172

Futbolas, jau 5 metai kaip ji zaidziu, siaip dar ir krepsini kai yra galimybe su draugais pazaidziu

173

Krepsini zaidziu smile jau 6 metus ir treniruaju vaiku 10-12 metu krepsinio komanda nu ir dar iseinu pabegiot kai yra laisvo laiko smile

174

:::d02:::d17:::a46

175

Snieglenčiu big_smile sportu ( aišku čia laisvalaikio metu ) , bet smagu yra palaužyti savo kaulus, po viso šito tai į sporto klubą

176

fudbolas - krepsinis

177

Dziudo wink) Bet mėgstu ir kitas sporto šakas: pažaidžiu krepšinį, futbolą, tinklinį, stalo tenisą, begioju, svarmenis kilnoju ir pan. smile

178

As tai lenga atletika uzsijamu labai faina paspurtuoti ir pabegioti

179

As tai ziede su moto vazineju... manau jau greitai y varzybas vaziuosiu... Geras sportas svoriuj mesti big_smile

180

Dailusis ciuozimas ir sahmatai!:D