Re: NEKALTAS?
argi samone, kad tarkim buciavimasis prancuziskai ir grupinis sexas turi vienoda lyginamaji svori, arba narkotikai ir alkogolis
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → NEKALTAS?
argi samone, kad tarkim buciavimasis prancuziskai ir grupinis sexas turi vienoda lyginamaji svori, arba narkotikai ir alkogolis
40% trumpam gyvenimas ir reikia dziaugtis! ;pp
paskaityk idemiau,visa tai prikolas........................
teisingai
50% aukso viduriukas ;DDD
50% aukso viduriukas ;DDD
na tu dar lb jauna
Saulius, 22 пишет:argi samone, kad tarkim buciavimasis prancuziskai ir grupinis sexas turi vienoda lyginamaji svori, arba narkotikai ir alkogolis
kame cia prikoliskumas?
tai jau drauges tau turbut pavydi patirties ir klasej turi autoriteta?
Justina, 21 пишет:Saulius, 22 пишет:argi samone, kad tarkim buciavimasis prancuziskai ir grupinis sexas turi vienoda lyginamaji svori, arba narkotikai ir alkogolis
kame cia prikoliskumas?
jei nesupratai tai ir nesuprasi.
ne . mano asmeninis pasaulis yra mano nematau tikslo kazka i ji isileist ir viska pasakot kam to reik? juk tai nieko ypatingo:)ir be to nesijauciu nieko pranasesne ten uz kitas visos esam lygios ir tiek;)
as nuosirdziai prasau paaiskinti, ar galetum?
Gal ir nelygios... bet esam kokios esam...;) as manau kiekvienai ar kiekvienam gyvenimas susiklosto taip kaip jau susiklosto...ir jeigu jai taip isejo nematau nieko blogo tuose 40% beto ir mano tame 50% nieko stebuklingo ;]
P.S. Justina mano draugai (ne visi aisq ;p) tavo bendraamziai taip, kad tavo pasakymas, kad as labai jauna sukele sypsena mano veide, nes man tu tuomet tikrai neatrodai labai sena pagal mane
as nuosirdziai prasau paaiskinti, ar galetum?
ka konkreciai paaiskinti?:D
ne . mano asmeninis pasaulis yra mano nematau tikslo kazka i ji isileist ir viska pasakot kam to reik? juk tai nieko ypatingo:)ir be to nesijauciu nieko pranasesne ten uz kitas visos esam lygios ir tiek;)
na kaip ir niekas neprase to daryt, bet jei jau uzsiminei, kad toki turi, tai galetum issiliet ir papasakot, manau ne man vienam idomu butu
Goda, 15 пишет:ne . mano asmeninis pasaulis yra mano nematau tikslo kazka i ji isileist ir viska pasakot kam to reik? juk tai nieko ypatingo:)ir be to nesijauciu nieko pranasesne ten uz kitas visos esam lygios ir tiek;)
na kaip ir niekas neprase to daryt, bet jei jau uzsiminei, kad toki turi, tai galetum issiliet ir papasakot, manau ne man vienam idomu butu
na vis del to manau kad ir as galiu tureti savo asmenini pasauly su savo paslaptim ir istikruju esu toks zmogus kuris perdaug savo jausmu,emociju ir hm.nuotykiu (nzn kaip pavadint ) nereiskia nes manau kad kartais to nereikia.:) as visada mielai isklausyciau ir patarciau kitam negu pasakociau savo problemas;)kodel? esu gan jautrus zmogus ir pasakodama apie savo jausmus bijau susigraudint xixi
Saulius, 22 пишет:Goda, 15 пишет:ne . mano asmeninis pasaulis yra mano nematau tikslo kazka i ji isileist ir viska pasakot kam to reik? juk tai nieko ypatingo:)ir be to nesijauciu nieko pranasesne ten uz kitas visos esam lygios ir tiek;)
na vis del to manau kad ir as galiu tureti savo asmenini pasauly su savo paslaptim ir istikruju esu toks zmogus kuris perdaug savo jausmu,emociju ir hm.nuotykiu (nzn kaip pavadint ) nereiskia nes manau kad kartais to nereikia.:) as visada mielai isklausyciau ir patarciau kitam negu pasakociau savo problemas;)kodel? esu gan jautrus zmogus ir pasakodama apie savo jausmus bijau susigraudint xixi
kartais lengviau, kai tuos jausmus, ar kazkokius potyrius issakai, negu nugrudi i pasamone
Goda, 15 пишет:Saulius, 22 пишет:Goda, 15 пишет:ne . mano asmeninis pasaulis yra mano nematau tikslo kazka i ji isileist ir viska pasakot kam to reik? juk tai nieko ypatingo:)ir be to nesijauciu nieko pranasesne ten uz kitas visos esam lygios ir tiek;)
kartais lengviau, kai tuos jausmus, ar kazkokius potyrius issakai, negu nugrudi i pasamone
kartais:) ir ziurint kam bet 1. as taves visiskai nepazystu tai koks skirtumas 2.sunku pasitiketi zmonem kai net draugai kartais isduoda:D
Na, as 40:) Matau yra ir blogesniu uz mane:) Manau retam vaikinui cia teko daryt 6 ar 10:D
Nepazystamu pasitiketi galima daug labiau nei draugu ;]
Saulius, 22 пишет:Goda, 15 пишет:Saulius, 22 пишет:Goda, 15 пишет:ne . mano asmeninis pasaulis yra mano nematau tikslo kazka i ji isileist ir viska pasakot kam to reik? juk tai nieko ypatingo:)ir be to nesijauciu nieko pranasesne ten uz kitas visos esam lygios ir tiek;)
kartais:) ir ziurint kam bet 1. as taves visiskai nepazystu tai koks skirtumas 2.sunku pasitiketi zmonem kai net draugai kartais isduoda:D
1.yra labai gerai, kad nepazisti, o kodel, tai paaiskina 2 punktas, nes nepazistamiem nera kaip isduoti
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → NEKALTAS?