21

Re: merginos ar paliktumet mylima vaikina del kito vaikino kuris jums patinka?

Niu cia klausimas tai tikrai biski nekoks, bet as vienareiksmiskai sakau kad MYLIMO ZMOGAUS DEL PATINKANCIO NIEKAD NEPALIKCIAU, cia yra visiska nesamone jei myliu tai kam palikti kam skaudinti save ir ji, patikti gali daug kas kad ir kokia pop zvaigzde, bet tai nereiskia kad viskas pamaciau ir vskas ir begu pas kita, vadinasi toks zmogus dar nesubrendes meiei ir isvis nelabai atskiria MEILE nuo PATIKIMO.....

22

na nelabai suprantu ...? manau, kad cia neapsisprendimas jausmuose...jei tas vaikinas yra mylimas, tai kokie dar gali buti klausimai del kito ? vadinasi, to  vaikino nemyli...

23

nepalikciau jokiu budu mylimo, del patinkancio... simpatijos greit isgaruoja.

24

Neringa, 22 пишет:

man tai idomu paliko kaip jus suprantat meile, isipareigojimus, po keliu draugystes metu Jlija uzsinoresi ir to paraso, nes jis visdelto labiau ipareigoje nei tau atrodo

tai gal ir uzsinoresiu,taciau jei zmogaus nemyli tai vargu ar parasas ilgam pades smile

25

[quote=Rolandas, 21) Laikas keist požiūrį, arba sulaukusi maždaug 30-ies galėsi jungtis prie krūvos verkšlentojų, iš serijos "Kodėl man taip nesiseka, kokia gyvenimo prasmė, už ką MAN taip, kodėl taip nutinka butent MAN  ir t.t. (????)". Atmerk akis.

tikrai nekeisiu.. neesu viena ir vien del to, kad myliu niekada nesitaikstysiu su atviromis isdavystemis.

jei isduodate panas, tai bent mokekite tai slepti.
jei vaikinas viesumoj pasirodo su kita ne kaip draugai tuo metu draugaudamas su manimi, tai kad ir kaip stipriai ji bemyleciau palikciau..