Re: merginos ar paliktumet mylima vaikina del kito vaikino kuris jums patinka?
na cia agnme poto islnkse kaskokiu dar priedu prie to
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → merginos ar paliktumet mylima vaikina del kito vaikino kuris jums patinka?
na cia agnme poto islnkse kaskokiu dar priedu prie to
Prastai myli,jai paliktu del patinkancio:)
nzn net,jeigu myliu viena,kito tikrai net neeskociau,reikia apsisspresti jausmuose
na truputi nesamone cia...tai jeigu tikrai myleciau viena,tai i kitus nesidairyciau...o jeigu tik galvociau,kad myliu,tai cia nereiskia tikros meiles,jei pamatai kita vaikina ir jau viskas,ta senaji palieku,varau prie kito,veliau dar prie kito...bet siaip tai aisku,jei tu pajunti,kad kitas zmogus tave traukia labiau ir jei ta simpatija abipuse,tai ko cia ir dvejoti?kam buti su nemylimu zmogumi,jei gali buti atvirksciai?
na truputi nesamone cia...tai jeigu tikrai myleciau viena,tai i kitus nesidairyciau...o jeigu tik galvociau,kad myliu,tai cia nereiskia tikros meiles,jei pamatai kita vaikina ir jau viskas,ta senaji palieku,varau prie kito,veliau dar prie kito...bet siaip tai aisku,jei tu pajunti,kad kitas zmogus tave traukia labiau ir jei ta simpatija abipuse,tai ko cia ir dvejoti?kam buti su nemylimu zmogumi,jei gali buti atvirksciai?
wat kai tikrai isimylesi koki vaikina pirma kart td ir galesi daryt isvadas, sneki be patirties... kai uzaugsi suprasi..
Ar tu skaitei klausima?
kazkaip atrodo kad biski ne i tema cia pasakei....
kas jums nepatinka mano atsakyme?klausima perskaiciau,tik neskaiciau visu rasliavu,tai gali buti,kad jau ir ne i tema parasiau,nes cia kaip pastebejau lb greit nuklystama nuo pagrindinio klausimo...na bet nesvarbu...
Pauliau>ko tu taip nerviniesi?juk sneku be patirties,tai ko cia kreipti demesi i kazkokios nepilnametes svaiciojimus?
meile yra meile. simpatijos greitai isgaruoja... niekada net nebandyciau griauti to, ka sunkiai kuriau, del kazkokios galbut vienadienes simpatijos
taip , ir esu tai padariusi. draugavau pusantru metu su vaikinu, bet issiskyriau sutikusi kita , buvo labai sunku pasakyti kad jo nebemyliu bet kartu ir nenorejau jam meluoti arba buti is gailescio su juo... zinojau kad jis mane be galo myli ir kad as ji be galo iskaudinsiu, bet nenorejau aukoti savo laimes ... jis labai geras zmogus ir butu buve nesazininga jei buciau buvus su juo be meiles,tada nebutu buve laimingi nei as nei jis, jis nusipelne buti su zmogumi kuris ji myletu.. ispradziu buvo sunku abiem , nekarta svarsciau pas ji gryzti galvojau kad laikui begant ji pamilsiu ir busim laimingi... jis isvaziavo i uzsieni ir laikui begant susitaike su tuo kas ivyko, dabar kartais susitinkam , likom gerais draugais, patariam vienas kitam,paguodziam. nors jis po issiskyrimo dar neturi drauges o jau praeje kazkur 2 metai.
man atrodo jei zmogu is tikruju myli, tai sirdyje paprasciausiai nebelieka vietos niekam kitam.. o jei vis delto ten kazkas isibrove, vadinasi tas jausmas Meile jau seniai kazkur iskeliaves arba pavirtes tik prisirisimu.. tada tikrai neverta likti kartu.
bet klausymas anketos kurejo tai nerealus.... is karto nuotaika pakele, cia panasiai jei rastum 10 litu ant gatves ar ieskotum savininko ar pasiimtum pinigus sau...
isreiskite savo nuomone............
jo situacija tokia ;( Turi kila aukso kazkas ateina ir siulo tavo auksa iskeist i Dezia DOVANA kurioj neaiskus kas yra :?
Nu ar nekvaila tai tada jei nusisvilpt ant savo draugo net jei pats geriausias zemei ;( jo tas kas taip daro nevertas(-ta) nieko;( Taip del peniu(vaginu) visa gyvenima sokines nuo vieno(-os) atnt kito vaikino(paneles)
tai vadinama paleistuvavimu
kaip gali palikti mylima vaikina? jei tikrai myli del kazkokio susizavejimo tikrai nemanau kad geleciau palikt savo mylimiausia zmogiuka. o va jei kita pamiltum labiaunei ta kuri myli tada galima palikt...
patikti daug kas gali bet myleti galima tik viena, tad manau kad neverta to atsisakyti kuris tave myli ir kuri tu myli
tiesiog neverta nes negali zinoti ar tam zmogui ir tu patinki
isreiskite savo nuomone............
tai aisku kad sugeba jos taip padaryt.. su pana draugavau 2 metus, ir ji taip padare.. nors jau buvo rimtu planu pas mus...
kaip man patinka, kad vat gali imti taip merginos ir padaryti. tiesiog taip zmogu paimi ir perlipi, viska ka sukuri paimi ir sugriauni tik del to kad tas gali buti dar geresnis. o po to tos pacios merginos skundziasi - kad vaikinai jomis pasinaudojo. taip ir reikia joms.. tegu jumis naudojasi taip kaip jus mumis ir linkiu jums daug "rimtu" santykiu kas savaite pasikeicianciu ( o gal ir po pirmo permiegojimo ). gerai kad as sau galiu buti saziningas ir sau sakyti kad jei mano santykiai rimti, pas kita as neisiu ir kiekviena karta ( o jau taip buve 2 kart ) kai mergina mane palieka del kito tik del to kad su juo galbut smagiau nors ir ta draugyste pasitesiu 2 savaites as tiesiog igaunu dar savo vertes - kad pats to nedariau kai turejau proga. ir galiu buti tokiu zmogumi kad bet kam i akis galiu paziureti nieko neperzenges bet islaikes savituma. ir netikiu po to merginom o ir nenoriu tiketi. tegu daugiau jos nori nei vaikinai rimtos draugystes nei vienkartiniai santykiai, bet tie norai nieko verti nes bus iskeista ta "ilga" draugyste i koki "geresni". ateis laikas kai niekas i jus nebeziures .. tikiuosi ..
Audrius, 26 wrote:kaip man patinka, kad vat gali imti taip merginos ir padaryti. tiesiog taip zmogu paimi ir perlipi, viska ka sukuri paimi ir sugriauni tik del to kad tas gali buti dar geresnis. o po to tos pacios merginos skundziasi - kad vaikinai jomis pasinaudojo. taip ir reikia joms.. tegu jumis naudojasi taip kaip jus mumis ir linkiu jums daug "rimtu" santykiu kas savaite pasikeicianciu ( o gal ir po pirmo permiegojimo ). gerai kad as sau galiu buti saziningas ir sau sakyti kad jei mano santykiai rimti, pas kita as neisiu ir kiekviena karta ( o jau taip buve 2 kart ) kai mergina mane palieka del kito tik del to kad su juo galbut smagiau nors ir ta draugyste pasitesiu 2 savaites as tiesiog igaunu dar savo vertes - kad pats to nedariau kai turejau proga. ir galiu buti tokiu zmogumi kad bet kam i akis galiu paziureti nieko neperzenges bet islaikes savituma. ir netikiu po to merginom o ir nenoriu tiketi. tegu daugiau jos nori nei vaikinai rimtos draugystes nei vienkartiniai santykiai, bet tie norai nieko verti nes bus iskeista ta "ilga" draugyste i koki "geresni". ateis laikas kai niekas i jus nebeziures .. tikiuosi ..
bet juk ne wisos merginos del to kaltos ir ne wisos taip daro... pwz db jau galeciau taip padaryti kokius 5 klartus bet nedarau... juk waikinai ne daigtas, ju negalima numesti ir pasiimti kita..
be to kad tau patinka kitas tj nereiskia kad tu jy myli... man pwz net sunys patinka bet nepalieku waikinu del sabaku kazkokiu
kol kas nepalieki .. ateis laikas .. saus i galva ir pamirsusi viska nuleksi
kol kas nepalieki .. ateis laikas .. saus i galva ir pamirsusi viska nuleksi
kodel tau taip atrodo kad wisos merginos tokios? lyg tai butu priwaloma
Audrius, 26 wrote:kol kas nepalieki .. ateis laikas .. saus i galva ir pamirsusi viska nuleksi
kodel tau taip atrodo kad wisos merginos tokios? lyg tai butu priwaloma
Ne, tai nera privaloma, ir ne VISOS merginos tokios...
Taciau yra dalyku, ypac kada zmogus tokio amziaus kaip Tavo, jog laikui begant daug kas pasikeicia... daugkas apsivercia "aukstyn kojom" ir mastimas pasikeicia... tiek i gera puse, tiek i bloga...
Tad manau, Tu negali zinoti, kaip ir kas apsivers Tavam gyvenime laikui begant... :V
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → merginos ar paliktumet mylima vaikina del kito vaikino kuris jums patinka?