21

Re: mergina su cigarete ir bokalu

tai ziauru

22

Julija pagrysk savo nuomone ;]

23

Nagi kokią čia dar nuomonę, viskas čia ir taip aišku, dėl ko mergina turi skirtis nuo vaikini, teisingai čia kažkas išsireiškė, vaikinams galimo , o merginoms jau ne? Juokas ima kai yra žmonių kurie taip galvoja, tada lieka vienintelis pasiūlymas kurį paskelbiau anksčiau ;D

24

gal alaus ? :::d91

25

Gediminas, 29 parašė:

Nagi kokią čia dar nuomonę, viskas čia ir taip aišku, dėl ko mergina turi skirtis nuo vaikini, teisingai čia kažkas išsireiškė, vaikinams galimo , o merginoms jau ne? Juokas ima kai yra žmonių kurie taip galvoja, tada lieka vienintelis pasiūlymas kurį paskelbiau anksčiau ;D

klausimas nebuvo ,galima ar negalima ?biskeli uzbegi:) ,na negi jokiomis manieromis mergina neturi skirtis nuo vaikino:)?netikiu

26

Donatas, 27 parašė:
Gediminas, 29 parašė:

klausimas nebuvo ,galima ar negalima ?biskeli uzbegi:) ,na negi jokiomis manieromis mergina neturi skirtis nuo vaikino:)?netikiu

o kodėl turėtu skirtis, tu ką savo žmoną ruošies į narva uždaryti, ir laikyti atokiai nuo baro, kad neduok dieve nebūtu šio derinio? wink paprasčiausiai sakau , kad nematau jokios čia problemos, viskas čia žmogiška

27

cigarete kiekvieno individualus reikalas, taciau gatveje mergina su cugarete dantyse, man ziauru, o bokalai, tai tik tam skirtose vietose:::d15

28

..o man dzin, ash ir gatvej rukau... kai subresit , taip pat rukysit... juokingai atrodo, moterys pakampese... sedeciau ir alu gerciau , kaboke kokiam, bet alaus nemegstu.. telieka derinukas cigarete ir kavos puodukas.
.. neieshkokit...sh.. musyciu..

29

Na nezinau pavyzdziui esu macius pana su ideliu bokalu ciza dantyse ir jau tokia nusitasius buvo kad vos galos i bokala neimurgde, dar apsilaisciusi ir vapa jau nesamones, zagsi visa vos ne....  o vaidina princese man tai fe...nemanau kad jum toks derinukas patiktu.... o jei mergina gerbia save ir neissidarko grazei isgeria alaus bokaliuka paruko ar panasei tai cia nieko tokio, o tiem kur cia kabinejos  prie bokalu tai seip padoriam bare ar kaboke atnesa moterim moteriskus bokalus.....

30

nuaikit y betkoky bara kavine ar kluba toky vaizda gali pamtyt man asmeniskai tas bokalas netrugdo cigarete nu negrazu kaip gatve aidama ruko bet man netrugdo  o tia kai bahurai bare ar kur sedi cigarete alus tai neiko nesuprantu kodel cia jum taip jau baisu

31

Irmantas, 20 parašė:

nuaikit y betkoky bara kavine ar kluba toky vaizda gali pamtyt man asmeniskai tas bokalas netrugdo cigarete nu negrazu kaip gatve aidama ruko bet man netrugdo  o tia kai bahurai bare ar kur sedi cigarete alus tai neiko nesuprantu kodel cia jum taip jau baisu

Man asmeniskai tas pats jei bahuras irgi vos galva nulaiko ir dar sakojas man tai nepatinka o jei tas su saiku as tikrai nieko bloga nematau tik tiek kad cia klause apie panas tai ir atsakiau....

32

Birute, 18 parašė:
Irmantas, 20 parašė:

Man asmeniskai tas pats jei bahuras irgi vos galva nulaiko ir dar sakojas man tai nepatinka o jei tas su saiku as tikrai nieko bloga nematau tik tiek kad cia klause apie panas tai ir atsakiau....

tai as suprantu as tik isdeciau savo nuomone ir tiek smile smile

33

>>na negi jokiomis manieromis mergina neturi skirtis nuo vaikino?netikiu

Ne, neturi. Gali skirtis jei to nori, bet tikrai neprivalo jei nenori.

Žinau ką kai kurie vaikinai turi daryti - užsičiaupti ir neaiškinti merginoms kokios jos turi būti. Jei nepatinka gyvos merginos tokios kokios jos yra, tegul nusiperka guminę ir isivaizduoja ją kokią tik nori, su kokiu tik nori charakteriu ir manieromis.

34

As taip pat :::812

35

cigaretes?
fu..

36

Greta, 68 parašė:

cigaretes?
fu..

Na čia juk tema ne apie tai ar TAU asmeniškai patinka cigaretes..

37

na manau bus ir toke pat nuomone apie mergina su cigarete ir alum smile man asmeniskai daug slykciau atrodo kai aina mergina gatve ir valgo saulegrazas ziaurei atrodo bet tai jos asmeninis reikalas smile

38

man tai ziaurus reginukas tiesa pasakius kai dar persigeria ir... nu visi tikiuos supratot apie ka as...klaikus vaizdas....man girti zmones kelia siurpa smile

39

tai nereike tiek gerti kad poto butu klaikus vaizdai cia jau tiekvienam savaip  smile

40

Gerai, kitas klausimas - kaip jums mergina kakojanti tuolete? Ar jums gražu? Ar joms pridera tai daryti????? big_smile big_smile big_smile