101

Re: mergina su cigarete ir bokalu

nevaidinsiu as inteligentes, nes tokia nesu wink
dabar klausimas >> koks skirtumas nuo ko apsvaigt, nuo alaus ar nuo sidro.. man jokio, bet alus man geresnio skonio smile ir negali buti cia jokio skirstymo>>vyriskas moteriskas gerimas :? nesamone kazkokia...

102

jo as ir taip sakau. . ;D

103

na as nelabai megstu kai mergina ruko, bet del to neimu priekaistaut, nes ne mano sveikata gadina, o del bokalo tai cia nieko blogo manau, bet kai prisigeria ziauriau nei vaikinai tai cia jau nekas :pp big_smile

104

Nijolė, 20 parašė:

nevaidinsiu as inteligentes, nes tokia nesu wink
dabar klausimas >> koks skirtumas nuo ko apsvaigt, nuo alaus ar nuo sidro.. man jokio, bet alus man geresnio skonio smile ir negali buti cia jokio skirstymo>>vyriskas moteriskas gerimas :? nesamone kazkokia...

Teisingai Nijole ir nesivargink besistengdama vaikams paaiskint tai, ka jie supras tik po keliu metu... big_smile

105

aciu Sigitai wink
>> dar prisiminiau.. o vasara irgi visos prie saslo geria martini is tauriu gal :? arba nzn, brendi, bet is tauriu :? ;D

106

Man negražu.Pati nei rūkau,nei geriu alaus,dėl to man nepatinka:D

107

Simona, 16 parašė:

Man negražu.Pati nei rūkau,nei geriu alaus,dėl to man nepatinka:D

Shaunuole, taip ir toliau, nei gerk nei rukyk, tikrai nepasigailesi :V

108

mergina su cigarete dar puse velnio,bet su bokalu-tai nelabai...o pati kavinese tai nei rukau,nei is bokalu geriu...jei isgeriu kavinese,tai tik taure vyno ir cia tik tada jei yra ka svesti.

109

nu vaizdelis tj nelabai koks,bent jau man,kai pamatai kokia mergina rukancia ir maukancia alu. o jei dar kokios is vis jaunos(nu nepilnametes ir pan),tj ner zodziu big_smile

110

Sigitai,ačiū;)Aš ir manau,kad nesigailėsiu:)

111

Rukancios panos yra blogis.

112

panoms nei gerti , nei rukyti labai negrazu o vaikinams visai kitaip , bet viskas turi buti su saiku smile

113

Donatas, 27 parašė:

jo vaizdelis gal nekoks butu :=)jei bokalas butu didelis ir tektu dviem ramkom kelt:=),videlto gal turetu but kita tara merginai ,o ne bakaaaalas

tigi ir atnesa kitokioj taroj... be rankenytes... rankos sala tada sad

114

ne nu merginos tai nieko negali daryti net gadinti ora o tuolabiau atsiruksti fea big_smile siaip pries as pati esu aplamai pries rukyma jei butu kokia diena tokia akcija ar baldsavivas kuris nulemtu ar galima rukyti ar ne tai jauciu visa nakti rasyciau zinutes kad uzdrautu rukyma...o apie gerybus ir tyliu ...

115

mergina su bokalu ir cigarete- menas ;D ;D

116

Milda, 20 parašė:

mergina su bokalu ir cigarete- menas ;D ;D

ir kur tu ji matai ?:D

117

nei menas nei kas kas kaip nori ir kas ka nori tai ir daro nesvarbu mergina ar baxuras big_smile katik patiem gerai butu .jei mergina su bokalu ir cigarete jum atrodo negrazu tai neziurekit bekit is sito baro o kitam atrodis toks menas toks grozis kad eis ir pastatis dar alaus ir pavaisins cigarete;)

118

nu kaip zinoma y meno kurinius reikia ziuret ish tam tikro atstumo, tai y tokia  mergina irgi... nors.. argi nemenishkai atrodo pagelte dantys, pragertos akys, dauguma atveju ir vaikas ant ranku... Tiesiog nepakartojama big_smile big_smile

119

Milda, 20 parašė:

nu kaip zinoma y meno kurinius reikia ziuret ish tam tikro atstumo, tai y tokia  mergina irgi... nors.. argi nemenishkai atrodo pagelte dantys, pragertos akys, dauguma atveju ir vaikas ant ranku... Tiesiog nepakartojama big_smile big_smile

Cia jau tos merginos problema:DKiekvienas gyvenam savo gyvenimas:D

120

saunu