Re: mergina su cigarete ir bokalu
wez
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mergina su cigarete ir bokalu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
wez
nu kam tie krastutinumai?
Rukancios panos yra blogis.
rukantys bachurai taip pat, jaunuoli.. taip pat
rukyta mesa ilgiau laiko
rukanti mesa neilgai laiko ;D ;D ;D ;D
na visai nieko.. kaip filme..
o jeigu rimtai geriau jos butu laisvos rankos... maza ka... gelytes gal kas iteiks
Vitalijus, 19 parašė:Rukancios panos yra blogis.
kadangi nerukau, tai man ir jusu pastaba ni v temu
Nijolė, 20 parašė:Vitalijus, 19 parašė:Rukancios panos yra blogis.
kadangi nerukau, tai man ir jusu pastaba ni v temu
as irgi nerukau.. cia siaip pastebejimas
nu va kaip shaunu kad mes nerukom
Viskas normaliai. Kam cia taip panas isskirt? Zmones, kaip ir visi kiti.
nium cia pasirinkimas merginu ir viskas rodos tik vaikinams taip galima
nu "geresnio" vaizdelio ir but negaletu...tiesiog sedevras...jei dar kokia malalietka,tai taip ir noris ciupt uz cigaretes ir tuo bokalu galvon trenkt o jau vyresnes tai pacios sprendzia, kaip joms atrodo...
Cigaretės ir bokalai - tai kiekvieno (ir kiekvienos) asmeninės problemos. Man tai kas...
toks pat derinys kaip vaikinas su cigarete ir bokalu jokio skirtumo nematau
Siai laikais moteriskumo nebeliko visiskai 0,visos vyriskeja o nemoteriskeja,Ziaurus vaizdelis,balsai uzkime,veidas pageltes,dantys supuve,dar jeigu pasimusa kur dikotekoje,alus rankoje o jezau kazkokia gamtos isdaiga,paskui gimdo vaikus nusirukiusios!!!fui!!
Siai laikais moteriskumo nebeliko visiskai 0,visos vyriskeja o nemoteriskeja,Ziaurus vaizdelis,balsai uzkime,veidas pageltes,dantys supuve,dar jeigu pasimusa kur dikotekoje,alus rankoje o jezau kazkokia gamtos isdaiga,paskui gimdo vaikus nusirukiusios!!!fui!!
Bet joms nelipia taip daryti. O tai tu likai moteriska, ar ir save i nemoteriskuma itraukiai?
Kadangi pats nerukau tai nera grazu ir nepatinkakai ruko moteris. o bokalas tai nieko blogo
Ech... geriau jūs man pasakykit, kur rasti normalią - be cigaretės ir be bokalo...
O as nerukau ir bokalo nebuna mano rankose. Bet... su saiku geriancios panos - normalu, naturalu, nieko blogo. Alaus bokalas gi ne naminukes butelis. O del cigareciu, kiekvienam atrodo kitaip, man tai nera grazu, o dar labiau nepatinka rukalu kvapas sklindantis is panos.
visiskai pritariu Rutai!
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mergina su cigarete ir bokalu