Re: poziuris
na zinoma, kad turi kazkiek reiksmes isvaizda, bet visu skoniai skirtingi, va vienas traukia sportiski, o pvz mane- tokie stambesni meskinai.. o plaukuota krutine tik vyriskumo priduoda
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → poziuris
na zinoma, kad turi kazkiek reiksmes isvaizda, bet visu skoniai skirtingi, va vienas traukia sportiski, o pvz mane- tokie stambesni meskinai.. o plaukuota krutine tik vyriskumo priduoda
mazhai reikshmes....
Na, o as manu, kad visiems tikrai neitiksi, zmoniu ant tiek skirtingi skoniai, kad buti graziu visiems tampa neimanoma:)
patinka zavus vaikinas,bet grazus vaikinai man lieka tik grazus paspoksot i ju ispudinga kuna, bet savo antrosios puses nenoreciau tokios turet...
O kodel vaikinai nusisypso, kai atsakai, kad labiausiai juose patinka rankos ir akys...? ech..... mmmmm....... zeme slysta is po koju )
Durnas klausimas
siaip vaikino isvaizda svarbi......bet jei jis "grazus" tik kuno sudejimo, tai is jo tada ir jokios naudos nera .......viskas turi but suderinta
norejau paklausti,kaip merginos ziuri i vaikinu kuno sudejima ar joms duoda nors kiek tai reiksmes?
Pazek Astai 23 tarp krutu ir pamatysi kas jai duoda reiksmes ;D
Na aš nežinau ar kūno sudėjimas ką nors gali duoti, bet be abejonės kažkiek įtakos daro.. na bet tai neturėtų būti pagrindinis aspektas.. dėl to, kad jaunyste, grožis ir kūno sudėjimas yra labai laikini dalykai..
O vidinė energija, charizma ir žavesys yra amžini
Taip grozis isblesta paskui lieka dalykai kurie palaiko meile ir neleidzia jei isblesti
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → poziuris