Re: Klasikinė muzika šlamštas ar visdėlto verta dėmesio?
birute 18 klasika man nelimpa o apie perdirbimus net shnekos nera, kad ir kaip bebutu tai pati tobuliausia muzika
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klasikinė muzika šlamštas ar visdėlto verta dėmesio?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
birute 18 klasika man nelimpa o apie perdirbimus net shnekos nera, kad ir kaip bebutu tai pati tobuliausia muzika
klasika liks klasika,man tj ji nepatink..
klasika liks klasika,man tj ji nepatink..
o esi bent karteli jos klauses ar buves kokiam koncerte?
Klasikene muzika slamstas ar visdelto verta demesio? Ka apie ja manote ir ar kada klausete?
na kaip galima klasiką vadinti šlamštu? kažkas klauso, kažkas ne - skonio reikalas - bet, kad šlamštas, vargu ar kas galėtų argumentuot tokią nuomonę. Pati šiaip nesu labai didelė klasikinės muzikos gerbėja, bet yra tokių kūrinių, kuriuos galiu klausyt ir klausyt... tai muzika, kuri niekad neatsibos.
mano 5 metu dukrele atskiria Mocarta, Bacha ir Bethovena:)
is dziazo klasikos jai labiausiai patinka Nina Simone:)
o siaip dar ji megsta Leonarda Cohena:)sako, kad tai patys geriausi musu turimi cd:)
mane labai siutina, kad darzelyje ji prisiklauso visokiu "keliu i zvaigzdes", "yvu" ir "69 danguje", taip gadinamas vaiku supratimas apie muzika, kai jie dar tokio imlaus amziaus ir kai skonis ir intelektas dar formuojasi...
manau, klasika yra reikalinga bendram issilavinimui bent jau. nors niekada neversciau vaiko klausytis, jei jis nenoretu:)
Super nuomonė, daugiau tokių Mamų!
Tokių žmonių dėka ir atsiranda talentai, vietoje to, kad jie būtų užgožti kažkokių pigių gabaliukų (šūdo).
Best wishes for Miglė and Her Daughter!
P.S. pats pritariu šiam muzikos stiliui, šiaip ar taip - tai pirmoji muzika - visų muzikos stilių šaknys glūdi čia.
labai nesutikciau su Martynos fraze , kad cia skonio reikalas, jog kazkas klauso kazkas ne. Ir tas posakis del skonio nesigincijama yra taikomas maiste , bet tikrai ne muzikoje. Jei vienas klauso cicina , o kitas mocarta , tai cia skonio reikalas ir del to nesigincijama ? Baikit juokus Sioje vietoje skonis priklauso nuo issilavinimo ir intelekto. Dar yra toks dalykas kaip skoningi dalykai, neskoningi , todel del skonio tikrai gincijamasi ir tikrai nemanau kad galima sakyti skonio reikalas. O jusu reikalas yra tik tame ar buti issilavininusiu ir intelektualu ar ne. ( as aisku cia bendrom frazem tik apsiribojau )
teisus tu, Jurgi
as taip pat sutinku su jurgiu bet taip pat zinau kad visose ,,taisyklese\ yra isimciu ir nemanau kad jei zmogus neklauso klasikos jis neprotingas ar pn, bet tai tik vinetai kiti sako kad si muzika jiem nepatinka bet ki paklausi ar kada jos klausesi ar gyvai gal girdejo ir kai paklausi kuo ji tau nepatinka tai dazniausiai buna atsakymas: ne negirdejau niekada bet man vistiek nepatinka nes ji durna ar pn ... tai va cia jau parodo zmogus savo begalini ,,isprusima\ man pyktis ant tokiu zmoniu ima, tegu paklauso pirma paskui tik aiskina kas s,,,, o kas ne....
jop . Absoliuciai sutinku. Isimciu yra ir tegul buna . gali buti labai protingas, issilavines zmogus jei ir neklauso tokios muzikos. Ir tokiu yra. Pritariu.
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Klasikinė muzika šlamštas ar visdėlto verta dėmesio?