Re: ar meluojat tevams?
Linai, grasini? ;D
tikrai taip
> jos laime kad ji db ne prie manes as piktas db
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar meluojat tevams?
Linai, grasini? ;D
tikrai taip
> jos laime kad ji db ne prie manes as piktas db
Ir teisingai Linai, pradzioj draugystes gali taip nutikti, kad nesutaps zmones ir issiskirs po poros savaiciu. Paskui paprasciausiai nemalonu tevams viska aiskinti.
As savisko su tevais nesupazindinsiu turbut iki rugpjucio menesio, gal net veliau nes tevai kitam mieste gyvena taigi teks laukti kol i svecius atvaziuos
>> na Nijolyte gausi kailin tu kad nenesioji zieminiu batu o sali kojas![]()
> susitiksim tai atkentesi tu
reikejo neskaityti ir butum nezinojes, kad ne su zieminiais batais vaikstau... jojo..kitas keksas atsirado
>>>jau Danguolyte soka gavo pamacius
---------------
o del to rodymo/pasakymo tai ka zinau :? mano mama yra pasaulio geris ir ji neklausineja labai ir nesikisa i tuos dalykus.. bent ji taip daro su mano broliais.. tai zinau, kad ir man taip bus, kad nesikis :? jei klausi patarimo, patars ir t.t. todel as visada viska savo mamai pasakau (tik ne apie batus)
o aš iš viso nežinočiau kaip parodyt vaikino tėvam labai nenorėčiau to daryt...
cia ne man pasakotis reikia, bet as savo brolio draugute tai po menesio gal pamaciau :? mama ir panasiai tuo metu... nzn.. cia manau priklauso nuo to, kokie tos poros santykiai... nors ka as cia sneku, nzn as nieko
nors ir nežinai, bet savo nuomone gi kievienas turim
bet manau priklauso ne tik nuo poros, bet nuo santykių su tėvais
ai nu jo.. as gi sakiau, kad mano mama yra dziaugsmas man
ojeee, kaip jos pasiilgau, noriu pas mama
[ale rimtai atrodo, 20ies metu moteriskute nori pas mama] tai todel as visai nebijociau rodyt savo berniuko
na, nebent jau jis koks nors neaiskus butu... bet siaip mano mama pritaria mano skoniui berniuku atzvilgiu, tai labai del pirmo ispudzio ir nesijaudinciau
man tai nė kiek ne keista aš is vis tavim žaviuos
bet kitiems keista buna.. labai... va mano draugai niekaip nesupranta, ko as namo vaziuoju kiekviena savaitgali :?
nesupranta - tai jau jų problema svarbiausia gyvenime išlikt savim
bent man taip atrodo
bet čia jau ne į temą krypstam ;D
tai va....
hm.....
melas.....
hm.... tevams...
nieko nesugavoju..
jo teke meluot ir ne karta:) bet tai cia manau neblogas melas nes tiesiog nesakydavau visko kaip yra ishtikro o tik apstrakciai kad ji nesijaudintu ir nepsisigalvotu visokiu nsmn. nors tarkim buvo tokiu situaciju kad pareini namo apsirukes kaip eziukas ruke.. visi velka mintyse resgi kazkokius iesinius bandai kazkur paplaukiot giliuose pamastymuose motina ateina ir sako -a nu atsisuk! vel girtas??? O seip juk visiskai blaivas nu bishki velka ir akys sviecia;D tai pradziai uzsimirses sakai kaip yra ne negerew;D bet poto tenka sakeet kad jo ishgerew ir kas? kad paliktu ramybej ir negadintu geros nuotaikos;D.. kam nervint tevus be reikalo;D Maziau zino ramiau meiga:)
tai jau jo.. maziau zino, ramiau miega tu visiskai teisus
>>> o del to rukymo as nemanau, kad kuris is tevu to nesupranta.. ne neverta meluot.. nes jei neruko, zmogaus neapgausi, smirda is 5 km
nu del paprastu cizu ash kartu su mama dar parukau prie kompanijos ar su seneliu:) buna jie ish manes ruko;D o va apie mano polinki i atpalaiduojanti rukyma gerew nezinot;D nu ji dar i kaljana kreivai ziuri.... bet ten kvapas geras mane dar gelbsti;D
nu su tais atpalaiduojanciais rukymais ilgai netrauksi pasiziurek i boba marley kaip jis kokiu patapo
> ir siaip semgeneles sudzius..
as tai manau, jei ne kozna diena papusi, tai nieko ir nenutiks
meluoju ir daznaj bet taj graziai nepiktybiskaj...
karta norejau pas drauge ilgiau pabut, nes buwo toks nedidukas pagerimas taj gi parasiau mamaj sms, kad man reikia su draugem padaryt projekta ir grisiu welai wakare nes reikia rytoj atiduot ji.Grizau namo,o mama nieko nezinojo ir nesuprato
Aisku kad visi meluoja arba melavo..."ne" pasakyti butu dar viena melagiste;)
Taj ne,sakysi tiesa: mama warau y tusa isgersiu backa alaus ir jura snapso:DDDD
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ar meluojat tevams?