Re: Kokia lovoje turi būti mergina?
O tu tikrai žinai kokia ji lovoj ir kokia ne, paplojam valduxuj nepagydomam autistui ir demesio keksei
mrfake, tavo mintys tokios juokingos, kad griūk negyvas.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokia lovoje turi būti mergina?
O tu tikrai žinai kokia ji lovoj ir kokia ne, paplojam valduxuj nepagydomam autistui ir demesio keksei
mrfake, tavo mintys tokios juokingos, kad griūk negyvas.
Pripratau prie **** tai noreciau kad ir mano drauge kuri mane tikrai myletu nepatingetu bent pora kart per sav. Praskesti kojas ir kad megautusi glamonemis oraliniu pazystu tokiu kurios niekad nedave savo vyrams palaizyti arba draugas pasakojo istorija kaip jis is galo ir pasiziuri... Jo drauge supistu telefonu zaidzia .... Yra saltu moteru... Manau reiktu buti atviriems ir kalbeti apie seksa atvirai nesigedinti....
O tu nenorėtum, kad tavo draugė spindėtų ramybe, būtų jausminga, moteriška, minkšta?
Vygimantas wrote:Pripratau prie **** tai noreciau kad ir mano drauge kuri mane tikrai myletu nepatingetu bent pora kart per sav. Praskesti kojas ir kad megautusi glamonemis oraliniu pazystu tokiu kurios niekad nedave savo vyrams palaizyti arba draugas pasakojo istorija kaip jis is galo ir pasiziuri... Jo drauge supistu telefonu zaidzia .... Yra saltu moteru... Manau reiktu buti atviriems ir kalbeti apie seksa atvirai nesigedinti....
O tu nenorėtum, kad tavo draugė spindėtų ramybe, būtų jausminga, moteriška, minkšta?
Jis nori taylor swift, kad apie ji sudainuotu dar viena daina apie tai kaip susidejo su sudzium ir todel ji paliko.
Svari...
Mylima
Protinga.
Svari...
tu lovoj švari buni? Noriu patikrint!
O licenzija yra ?
O licenzija yra ?
beabėjo
Oooooooooooooo, tokiu be abejo daug. Man turi buti juodu ant balto...
Oooooooooooooo, tokiu be abejo daug. Man turi buti juodu ant balto...
susitiksim— įrodysiu
štai ir pakliuvo gudrioji Marina
Čia ne pakliuvimas, o tiesa
Na, mudu ,Sergio, manau, kad niekados nesusitiksim. Esam prasilekiancios tieses, jeigu tokios buna. Patikesiu ir taip. Sekmes skrydziuose...
Na, mudu ,Sergio, manau, kad niekados nesusitiksim. Esam prasilekiancios tieses, jeigu tokios buna. Patikesiu ir taip. Sekmes skrydziuose...
tavyj žiuriu rimtumo, kaip žmoguj kraujo... taip ir mirsi rimta. Nenoriu aš su tavim susitikinet, net jei.man sumoketu. As tik.prikolinu
Taip, as lb.rimtai ziuriu i zmoniu santykius...
Mergina ar moteris turi būti rimtai nusiteikusi nerimtam elgesiui.
Gerai pasakyta...
Anna siandien nekaip nusiteikusi...
Galva aukstyn, krutine i prieki ir pirmyn...
galiu jum tik parekomenduot nors su bomžu permiegot, gal nors tam **** bus...
...kad mano blusos pas ji pereitu ?
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kokia lovoje turi būti mergina?