Re: Pravalas Chebryteaaaaaaaa
na nebutinai zinoma didesnis pasirinkimas klube bet bare gali rasti taipogi=) ir tikrai neblogu
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Pravalas Chebryteaaaaaaaa
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na nebutinai zinoma didesnis pasirinkimas klube bet bare gali rasti taipogi=) ir tikrai neblogu
Andriau, jei paniskai bijai svesti vienas, paprasyk kokios grazios, saunios... :} pazystamos pagalbos.
(jau 20 savo gimtadieniu svenciau viena ...)
o as manau kad jeigu iki siol gimtadienius sentei vienas tai ir si svesi vienas. nelemta reiskia nelemta, tai net ir laiko negaisk ieskodamas
na man tai tikrai patinka svesti savo gimtadienius su draugais nors nuejas i koke diske ar kavine bara nesi suvarzitas galima susipazinti su kitom ir bent jau jokiupavydo scenu nieka nekele
andriau butinai parasyk esterai,pamatysi nujodys ji tave... ;D ;D :-D
o tau cia visada taip ar tik pries gimtadieni?
va tame ir yra pravalas kad tik per gimtadienius
gerai aciu uz patarimus ir pavartymus:) radau kompromisa:) is vis nesvesiu gimtadienio
tai gal geriau padaryk dideli baliu,prisikviesk daug zmoniu ir gal kaip jubiliatui-vakaro zvaigzdej pavyks ka nusikabinti:V:)
issikviesk prostitute gimtadienio proga arba padaryk baliu draugams tai tau draugai pavarys ta proga
aj newerta pagalvojau kad 19 gimtadienis nieko ypatingo...........
rekia reikia juk paskutinis nioliktasis
kas zino kas zino gal ir nepaskutinysis:)
na tai tu pats apsispresk ar tau reikia ar nea...:?
Bakuriuk, nesiparink, viskas bus gerai... Ir man taip budavo, kai noredavautureti panienka, n tik per gimtadieni, bet apskritai, niekada nesisekdavo susirasti. Bet paskui pastebejau, kad kuo maziau stengiesi pakabinti kokia pupa, tuo labiau visos pradeda tavimi dometis, ir tada pradeda lysti i tavo akirati, vat tada tai jau nepraleisk progos, nes jei praleisi- s.. kampe, liksi ant bumbulo vel...:-[
geras tu man tai jai imiesi reikalo tai jau padaryk ka nors bllogiausias dalykas tai nieko nedaryti
darik kaip mano draugas daro svencia tik kas penkta gimtadieni=))
Suplanuotas ieshkojimas geru rezultatu nezada
sakyk kad bus tavo gimtadienis.. kad bus torto )) draugu.
torto
sakyk kad bus tavo gimtadienis.. kad bus torto
)) draugu.
(jai ji saldaus nevalgo ??=)))))))))))))
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Pravalas Chebryteaaaaaaaa