21

Re: koks turi buti tada vyras lovoje

zinau, Aldi;) bet jei tris metus vien tik mergina ta daro, tai patikek, meta paskui salin ta mazgote sunaudota...;)

22

didzhiausia problema yra ta, kad kashkodel ishradingi turi buti vyrai... bent jus paneles iniciatyvos kartais imkites, nes didzhioji dalis jusu deja apie tai nieko neishmano... liudna...

23

true.. va viena is tu nusimananciu yra migle big_smile todel jei keista ir klausyt big_smile

24

jam liudna, nes jo merginos gal ne neitaria, kada jis nori myletis, todel ir iniciatyvos neparodo:D
ismano visos. o jei guli kaip lenta, tai reiskia tik viena - ji to apskritai siuo momentu nenori (arba dar dazniau - kad su tuo bicu ji to visai nenori) ir leidziasi dulkinama, kad nebutu priekaistu, kad nera sekso:D

25

Izidorius, 23 parašė:

didzhiausia problema yra ta, kad kashkodel ishradingi turi buti vyrai... bent jus paneles iniciatyvos kartais imkites, nes didzhioji dalis jusu deja apie tai nieko neishmano... liudna...

palauk cia is patirties jei tik as rodau iniciatyva tai vaikinas taip aptingo,kad atrodo tai tik man to reike ir dabar taip turi but visada tai gal as noriu kad ir jis parodytu jos, nes kyla abejoniu gal tai tik pareiga pasidare

26

Neringa, 22 parašė:
Izidorius, 23 parašė:

palauk cia is patirties jei tik as rodau iniciatyva tai vaikinas taip aptingo,kad atrodo tai tik man to reike ir dabar taip turi but visada tai gal as noriu kad ir jis parodytu jos, nes kyla abejoniu gal tai tik pareiga pasidare

nu ir nesamone... jei tokie santykiai is tikro yra, tai kazin ar verta gaist laika. mano filosofija tokia, kad lovoje kiekvienas turi buti visiskas altruistas ir pirmiausiai galvot kaip padaryti, kad butu gerai partnerei (-iui) ir nesvarbu tu vaikinas ar mergina.

27

Saulius, 23 parašė:
Neringa, 22 parašė:
Izidorius, 23 parašė:

nu ir nesamone... jei tokie santykiai is tikro yra, tai kazin ar verta gaist laika. mano filosofija tokia, kad lovoje kiekvienas turi buti visiskas altruistas ir pirmiausiai galvot kaip padaryti, kad butu gerai partnerei (-iui) ir nesvarbu tu vaikinas ar mergina.

bet ar skaitei ka ce kalba, tai mergina turi viska padaryt

28

Neringa, 22 parašė:
Saulius, 23 parašė:
Neringa, 22 parašė:
Izidorius, 23 parašė:

bet ar skaitei ka ce kalba, tai mergina turi viska padaryt

kur tu matei kad taip kas nors parases butu??? cia?

Izidorius, 23 parašė:

siulau perskaityt dar karta ir pagalvot apie ka zmogus bande pasakyt, nes siaip tikrai teisybe sake. ir paskui kokia nesamone parasei - mazdaug "jei tik as rodau iniciatyva, tai vaikinas aptingsta", tai nori pasakyt, kad neturi rodyt iniciatyvos? gulet isisketus ir laukt kol vaikinas patenkins? nes kitaip jis aptings.cia butu kazkokie iskrypeliski santykiai. kalba apie tai, kad abu partneriai turi rodyt iniciatyva

29

kas cia pasake, kad lovoje abu turi but altruistai? virtuveje, prie teliko, parduotuveje - taip. bet tik jau ne lovoje. ten kaip tik reikia biskeli egoizmo parodyt. ne, nu turbut mano toks skonis. jei vyras primena mazgotaite - tai viskas jau tada, ne nesusijaudinciau:)

30

Migle, 26 parašė:

kas cia pasake, kad lovoje abu turi but altruistai? virtuveje, prie teliko, parduotuveje - taip. bet tik jau ne lovoje. ten kaip tik reikia biskeli egoizmo parodyt. ne, nu turbut mano toks skonis. jei vyras primena mazgotaite - tai viskas jau tada, ne nesusijaudinciau:)

turbut net nelabai supranti ka tas zodis reiskia, pasiziurek tzz.

31

bet jofana.. o vyras ka negali buti pavarges? ... jei mergina nori o bachuras dasikales... tai jis tikrai bus kaip mazgote.. tada jau ineciatyvos turi moteriske imtis..

32

jei vyras pavarges, geriau tada tegu miega:D nekokybiskas seksas tai nekas;) o mergina negali but pavargusi?

33

Saulius, 23 parašė:
Migle, 26 parašė:

turbut net nelabai supranti ka tas zodis reiskia, pasiziurek tzz.

chi chi;) daugmaz suprantu:)altruistas yra tas, kuris pamirsta save ir jam svarbiausia yra kitas zmogus, nia? pataisykit jei ne taip.
o jei lovoj vyras galvoja tik apie viena dalyka - kaip patenkinti ja, ji jaucia tas jo pastangas ir atsiranda toks niuansas - mazdaug butinai ji turi patirti orgazma, o kai tik atsiranda ta primesta butinybe - viskas, orgazmo nebus, noro myletis irgi nebus. bus tik pareiga kaip nors pabaigti sita nesamone. o jei jis elgiasi egoistiskai ir daugiau galvoja apie save, tada atsiranda aistra. va tada gali kas nors ir pavykti;)

34

altruistas nepamirsta saves, bet jam malonu teikti malonuma kitiem. ir tai su mazgotizmu (pasyvumu ar minkstumu) visiskai nesusije. kaip tu isivaizduoji vyra lovoje, kuris bus egoistas ir daugiausiai galvos apie save? tarp tokiu partneriu nebus bendravimo, jie nezinos kas kam patinka, mergina net isvis turbut nepajus orgazmo, nebent vyrui tai bus tarsi garbes reikalas, bet siaip jo interesas bus tik kuo greiciau uzbaigti akta. kaip gali derintis egoizmas ir tarkim oralinis sexas, arba patenkinimas ranka? as tarkim nejauciu malonumo budamas agresyvus lovoje, bet jei mergina leidzia suprasti, kad jai patinka agresyvumas lovoje, tai as toks busiu, man tai netrukdo, o jei tai papildomai jaudina partnere, tai dar labiau mane uzves

35

taigi. o man patinka, kai gyvenime vyras svelnus ir demesingas, o lovoje agresyvus ir tiktai. cia tema apie tai, koks vyras turi but:)ne apie tai, kokia mergina turi but:)
beje, del altruizmo, pasitikslink zodyne, tai nera siaip geras zmogus, tai tam tikras krastutinumas, esme ir yra tame, kad jis pamirsta save ir gyvena tik del kitu. nieko gero siaip;)

36

o egoizmas su oraliniu seksu dar ir kaip derinasi:D oi, nu as istvirkusi turbut, reik man jau patylet, nes dar imsiu ir papasakosiu kaip galima padaryt.

37

Migle, 26 parašė:

o egoizmas su oraliniu seksu dar ir kaip derinasi:D oi, nu as istvirkusi turbut, reik man jau patylet, nes dar imsiu ir papasakosiu kaip galima padaryt.

nagi nagi ir kaip derinasi?:)

38

Migle, 26 parašė:

taigi. o man patinka, kai gyvenime vyras svelnus ir demesingas, o lovoje agresyvus ir tiktai. cia tema apie tai, koks vyras turi but:)ne apie tai, kokia mergina turi but:)
beje, del altruizmo, pasitikslink zodyne, tai nera siaip geras zmogus, tai tam tikras krastutinumas, esme ir yra tame, kad jis pamirsta save ir gyvena tik del kitu. nieko gero siaip;)

nebuvo jokios kalbos apie siaip gera zmogu, tai zmogus, kuriam svetimi interesai auksciau savu. siaip tai yra pasitenkinimo forma, kuomet suteiki malonuma kitam, na tarkim tai iskrypusi egoizmo forma. gyvenime to nepraktikuoju. bet lovoje tai suteikia papildoma malonuma ir vidini pasitenkinima

39

tai mudu lovoje niekaip nederetume, nebent pazadinciau jumyse tikra aistra:D:D:Dsu savo iniciatyva;)
o kaip anie du dalykai derinasi tai nepasakosiu, nes bana gausiu:)

40

Migle, 26 parašė:

tai mudu lovoje niekaip nederetume, nebent pazadinciau jumyse tikra aistra:D:D:Dsu savo iniciatyva;)
o kaip anie du dalykai derinasi tai nepasakosiu, nes bana gausiu:)

kodel manai, kad nera manyje tikros aistros?:) tik man didziausia aistra yra partneres malonumas, na ir tuo paciu norisi, kad partnere stengtusi man suteikti malonuma.