Re: pliusas knygelej?
manau jauti nuoskauda, kad ji tave atstume, todel ir kuri problemas, kuriu visai nera
aciu tau uz tavo nuomone:=)taip buvo biski gaila kad negalejau atsidekot kitaip ,uz tai kad ji tokia faina:=)buvo man
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pliusas knygelej?
manau jauti nuoskauda, kad ji tave atstume, todel ir kuri problemas, kuriu visai nera
aciu tau uz tavo nuomone:=)taip buvo biski gaila kad negalejau atsidekot kitaip ,uz tai kad ji tokia faina:=)buvo man
Migle, 26 wrote:taigi...jei taip rimtai imciau i galva kiekviena pablizginima i mane akutemis, tai sunku butu gyventi:)
na ten buvo daugiau negu blizginimas:=) todel man ir keista,as nesneku apie tai jog jei turi mergina ar vaikina tai negalima ziuret ar pablizgint,ziurekit blizginkit ,nes kol ziurit tol gyvi kaip sakoma:=)
tik kaikuriose situacijose perziangiamas slenkstis:=)o cia jau nelabai grazu,mano nuomone ir jos bahurui tikriausia nelabai patiktu
o tai kaip ji perzenge ta slenksti? mylejosi su tavim, prieme is taves suzadetuviu zieda ir sutiko teketi?
jei tu dalyku nedare, tai nieko ji neperzenge:D
as turbut is tu, kur nejaucia kaip flirtuoja, nes visai nematau cia problemos
o kodel tema pavadinta pliusas piniginej, o diskusija visai apie kazka kita ;D ?
Donatas, 27 wrote:Migle, 26 wrote:taigi...jei taip rimtai imciau i galva kiekviena pablizginima i mane akutemis, tai sunku butu gyventi:)
na ten buvo daugiau negu blizginimas:=) todel man ir keista,as nesneku apie tai jog jei turi mergina ar vaikina tai negalima ziuret ar pablizgint,ziurekit blizginkit ,nes kol ziurit tol gyvi kaip sakoma:=)
tik kaikuriose situacijose perziangiamas slenkstis:=)o cia jau nelabai grazu,mano nuomone ir jos bahurui tikriausia nelabai patiktu
o tai kaip ji perzenge ta slenksti? mylejosi su tavim, prieme is taves suzadetuviu zieda ir sutiko teketi?
jei tu dalyku nedare, tai nieko ji neperzenge:D
as turbut is tu, kur nejaucia kaip flirtuoja, nes visai nematau cia problemos
na kokia cia problema :)tik ji savo elgesiu dave suprast jog noretu susipazint artimiau :=)na gal cia man taip atrode :=) as ten buvau ,as taip manau.o kada pakvieciau out tai viskas ir isgaravo ,tai vat buvo gaila siek tiek:),ir juokinga biski.kaip tu jaustumeis jos vietoj ,negrauztu kirminas?viskas cia gerai ,viskas normaliai,tik kartais nereiketu sokt auksciau bambos lygio,paprasta
o kodel tema pavadinta pliusas piniginej, o diskusija visai apie kazka kita ;D ?
knygelej:) man tai zodis knygelej ir atrodo kaip knygelej:)
o tai kaip susijus knygele ir pliusas su tavo istorija?
tie dalykai susije del to, kad vaikinas galvoja, jog ta mergina flirtuoja su vaikinais ir zymisi knygelej pliusiukus, su kiek jau paflirtavo:)
Diskusijų forumas → Apie Moteris → pliusas knygelej?