1

Topic: man visalaika patika muzika

man labai ziauriai patik amuzika as be jos nezinau ka as drayciau gal nusizudycaiu sad bet as nesizudysiu kam reikia man zudysti sjai galiu gyventi big_smile tai kaip jums muzika man tai man yr a ji cool...................o jums?

2

Re: man visalaika patika muzika

muzika mano gyvenimo ritmas ir tikslas...

3

man taip pat as be jo snegalecia ugyventi as jai esu pri ekompo as visalaik aturiu pasijukti muzikos jai mano drauge pri ekompo sedi tai vistiek pasijugiu ir tada as soku mokykloi klasokai man sako balerina nes as kaip balerina panasi

4

Jurgita, 15 wrote:

man taip pat as be jo snegalecia ugyventi as jai esu pri ekompo as visalaik aturiu pasijukti muzikos jai mano drauge pri ekompo sedi tai vistiek pasijugiu ir tada as soku mokykloi klasokai man sako balerina nes as kaip balerina panasi

ale nusisnekejai:::639 na nemanau kad tu zudytumeis jei muzikos nebebutu---man atrodo kad papu ri\odymas uzpildytu ta menkute spraga tavo gyvenime:::607

5

oi muzika mano hobis smile)) neisivaizdoju irgi ka daryciau be jos big_smile:D israsciau ciuju big_smile:D
Man ji ir pramoga, ir pajamos(siokios tokios), ir kaip sakiau hobis smile nu be jos linksma tikrai nebutu big_smile