Re: labai moteriska tema apie serialus ;)
man okna patinka arba pet btv uzdrausta zona yra ko pasizeti kartais ten tikras cirkas situacijos pacios ivairiausios
jei ka tai cia laidos o ne serjelai.....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → labai moteriska tema apie serialus ;)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man okna patinka arba pet btv uzdrausta zona yra ko pasizeti kartais ten tikras cirkas situacijos pacios ivairiausios
jei ka tai cia laidos o ne serjelai.....
na jo sios laidos kartais visai idomios.. o serjalu dbr.tai is vis neziuriu-neturiu laiko..
as laiko tik savaitgaliais turiu tai mielai pasiziuriu san francisko raganas
ziurejau tik maistinga angela;]] daugiau trb nieks ir nepatiko;D
fu serialai yra nesamone laiko gaisimas nes jie viena per ta pati suka ir suka ir dar jie veikia kaip narkotikas :DDD bet jie zinokit labai daug gera duoda is tiesu na pvz galima pramokti ispaniskai:) na kaip as pvz ;D "ke te pasando?" "hey muchiachias" ;D
ulyta-geraj pasakei
nu siaip serialai yra smegenu plowimas,bet is kitos puses,geriau jau wisokios bobutes serialus tegu ziuri,o ne pro langa
CSI kriminalistai--prikolnas serialas! biski ziaurokas! bet idomus!
visai gera komedija rusu..,,aukle" savaitgaliais rodo
labas
Panos negadinkit sau ir kitiems (vyrams) gyvenimo su tais siaubiakais
hmmm ash taj atsimenu pasinesusi buvau del laukinukes o daba ziaurei patinka pelenes istorija...tokia siuolaikiska zmones su basketkem ir seip primena mane ta flora tokia patrakele kaip ir as..:D
as tai ne gi labai nemegstu ziureti serialu;\ bet Floricienta labai suzawejo...:D tai pirmas gyvenime serialas kuri as ziuriu:! tiesiog man nepatinka tokie serialu verkimai ir tt:D <---cia jos foto
man kaskodel patiko rube:ptoks wisai nieko filmas buwo:V[fl]638[/fl]
na tai cia galim apartis megstamiausius ir ziurimiausius serialus. kokius ziurite ir kokie is matytu labiausiai isimine?
man patinka asmeniskai pelenes istorija 2, grazus serialas
Is mano matytu serialu patiko "Meiles spalvos", "Apsvaige is meiles"," Nenuorama":) "Bloga mergaite Rube" irgi visai nieko:)
as dabar ziuriu anita ir floricienta ;* niam niam muilas:D
savaitgaliais rusu serialas ,,aukle"
ta aukle tai nesamone kazkokia, saukia, steni, aimanuoja nuolat ten visi, kartais net slykstu ziuret. nu as siaip neziuriu bet teko matyt.
man patinka pelenes istorija.....:-D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Rekomendacijos, Idėjos Ir Kitos Temos → labai moteriska tema apie serialus ;)