Re: psichologija
skaiciau kad alkocholizma traktuoja is pradziu psichologine o paskui jau kaip psichologine ir fizine priklausomybe..
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → psichologija
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
skaiciau kad alkocholizma traktuoja is pradziu psichologine o paskui jau kaip psichologine ir fizine priklausomybe..
nemaisau su parkinsonu, tai juk ne nepanasu. siaip neismanau as tu dalyku, tiesiog zinau, gydytojai juk pasako diagnoze aiskiai
o as sakau,kad dauguma (beweik wisi) shizofrenijos ligos simptomai islenda tarp pauglystes ir 30ies metu,o ne senam bunant ;-)
Zmones, snekekit apie psichologija, nes jau neturiu ka pasiskaitinet... ;D
o as sakau,kad dauguma (beweik wisi) shizofrenijos ligos simptomai islenda tarp pauglystes ir 30ies metu,o ne senam bunant ;-)
ar jau turi mediko diploma?ar tik pradejai ta tema dometis?
Zmones, snekekit apie psichologija, nes jau neturiu ka pasiskaitinet... ;D
o tu skaityk, cia forume yra kruva temu, tokiu kaip mazdaug mano drauge mane kopijuoja, ka daryt", "ar verta skubeti gyveneti" ir "mergaites - karalaites", ypac pirma ir trecia is paminetu... apsimyzt is juoko galima beskaitant
psichologu gi buti nereikia kad suprastum kad visos bedos lenda is auklejimo ir paauglystes bedu...
kiekvienas psichologinis skaitalas ta teigia.. :-)
kad priklausomymybe alkogolizmas - tai faktas...
Siaip, Lauras - DAUG TIEISYBES SAKO...
taip, Linai bet kad ta zinoti reikia tuo dometis - saunu...
Sigitas, 23 parašė:Zmones, snekekit apie psichologija, nes jau neturiu ka pasiskaitinet... ;D
o tu skaityk, cia forume yra kruva temu, tokiu kaip mazdaug mano drauge mane kopijuoja, ka daryt", "ar verta skubeti gyveneti" ir "mergaites - karalaites", ypac pirma ir trecia is paminetu... apsimyzt is juoko galima beskaitant
Manai kad neskaiciau ir nesisiojau...? Buvo ir juoko asaru ir seip graudu... ;D
Na Sigitai, prikolines truputi....
bet ir psichololgai - zmones su humoro jausmu:)
bet ir psichololgai - zmones su humoro jausmu:)
Manau, tai labai normalu... :V
Aisku, Sigitai - normalu... Beja, juokas - irgi emocijos israiska...
Aisku, Sigitai - normalu... Beja, juokas - irgi emocijos israiska...
Taip ir maniau, kad juokas - emocijos israiska...
Beje, turiu klausima... fizine savijauta, kiek daug gali but priklausoma nuo psichologiniu problemu?
oj daug!!!!
Bet as nesneku tik apie nuotaikas, ar kazka panasaus... As noriu paklausti apie fizinius negalavimus (ar kaip cia dar issireiksti...)
Aisku, kad priklauso, gali buti daug pvz, net nzn ar visa tai reiktu aptarinet forume, bet kad priklauso, Sigitai, net neabejok...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → psichologija