Re: psichologija
Taprasme išviso ar daug reik mokytis?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → psichologija
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Taprasme išviso ar daug reik mokytis?
na pakankamai...
na neakivaizdziai ir as noreciau...ar sunku buvo istoti?ir beja kiek moketi reikia?
jau rasiau 4.5 metu istoti nesunku bet mokslai mokami svarbu balu geru tureti...
man labai patinka psichologija:) norėčiau užduoti klausimą susijusį su ja..ar sunku jos mokytis,ir ar tai yra gerai apmokamas darbas?;)
Reikalas ne piniguose o tame ar nori padeti zmogui...
Reikalas ne piniguose o tame ar nori padeti zmogui...
žinoma..man tik šiaip įdomu pasidarė..
Aptarsim veliau...
gerai jau,gerai:)
ok...
am...noriu nueiti pas psichologe/a man nieko nera taciau man rupi paziureti kaip jie ten snekasi niekad nebuwau nuejus...gal kieknors susimastyciau ir daigiau suimciau sawe i rankas...
ir beja as net ne snieguoel...si tinklalapis pats parinko man warda...
Visuo pirma psichologai - zmones, o sugebejimas dirbti priklauso nuo nuosirdas noro padeti zmogui...
am...noriu nueiti pas psichologe/a man nieko nera taciau man rupi paziureti kaip jie ten snekasi niekad nebuwau nuejus...gal kieknors susimastyciau ir daigiau suimciau sawe i rankas...
Nueik i biblioteka ten susirasi knygu apie psihologija,geriau i miesto nes ten placiau ir daug. informacijos .
knygos - tai knygos o gyvai yra kitaip biski...
Kad kas zinotu, kiek as tokiu knygu perskaiciau, bet nuo knygu nera lengviau - jei sunku is tikro...
Mane taip pat domina žmogaus psichologija. Man įdomu kuo žmones panašūs vieni į kitus ir kuo skiriasi jų jaumai. Tai analizuodama lengviau galiu suprasti save ir sau padeti. Bet lengviausia sau padeti,kai įsigilini į kito žmogaus problemas ir randi žodžius jam paguosti.
Mane taip pat domina žmogaus psichologija. Man įdomu kuo žmones panašūs vieni į kitus ir kuo skiriasi jų jaumai. Tai analizuodama lengviau galiu suprasti save ir sau padeti. Bet lengviausia sau padeti,kai įsigilini į kito žmogaus problemas ir randi žodžius jam paguosti.
Suprantamai kalbi ir beja taip ir jauciau, kad irgi tuo domesi, nors kazkodel man atrodo kad paciam sau padeti sunkiausiai...
O as kai galiu kazkam padeti, tuo paciu kazkiak padedu ir sau... juk taip smagu daryti kazka naudingo ne tik sau...
O as kai galiu kazkam padeti, tuo paciu kazkiak padedu ir sau... juk taip smagu daryti kazka naudingo ne tik sau...
"Linksma bėgti miškeliu,
kai visiems padėt galiu
tik pašauki: "ei, aūūū!"
Atskubėsiu aš laiku..."
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → psichologija