101

Re: psichologija

Taprasme išviso ar daug reik mokytis?:::b56

102

na pakankamai...

103

na neakivaizdziai ir as noreciau...ar sunku buvo istoti?ir beja kiek moketi reikia?

104

jau rasiau 4.5 metu istoti nesunku bet mokslai mokami svarbu balu geru tureti...

105

man labai patinka psichologija:) norėčiau užduoti klausimą susijusį su ja..ar sunku jos mokytis,ir ar tai yra gerai apmokamas darbas?;)

106

Reikalas ne piniguose o tame ar nori padeti zmogui...

107

Elena, 30 parašė:

Reikalas ne piniguose o tame ar nori padeti zmogui...

žinoma..man tik šiaip įdomu pasidarė..

108

Aptarsim veliau...

109

gerai jau,gerai:)

110

ok...

111

am...noriu nueiti pas psichologe/a man nieko nera taciau man rupi paziureti kaip jie ten snekasi niekad nebuwau nuejus...gal kieknors susimastyciau ir daigiau suimciau sawe i rankas...

112

ir beja as net ne snieguoel...si tinklalapis pats parinko man warda...

113

Visuo pirma psichologai - zmones, o sugebejimas dirbti priklauso nuo nuosirdas noro padeti zmogui...

114

Snieguolė, 16 parašė:

am...noriu nueiti pas psichologe/a man nieko nera taciau man rupi paziureti kaip jie ten snekasi niekad nebuwau nuejus...gal kieknors susimastyciau ir daigiau suimciau sawe i rankas...

Nueik i biblioteka ten susirasi knygu apie psihologija,geriau i miesto nes ten placiau ir daug. informacijos .

115

knygos - tai knygos o gyvai yra kitaip biski...

116

Kad kas zinotu, kiek as tokiu knygu perskaiciau, bet nuo knygu nera lengviau - jei sunku is tikro...

117

Mane taip pat domina žmogaus psichologija. Man įdomu kuo žmones panašūs vieni į kitus ir kuo skiriasi jų jaumai. Tai analizuodama lengviau galiu suprasti save ir sau padeti. Bet lengviausia sau padeti,kai įsigilini į kito žmogaus problemas ir randi žodžius jam paguosti.

118

Loreta, 40 parašė:

Mane taip pat domina žmogaus psichologija. Man įdomu kuo žmones panašūs vieni į kitus ir kuo skiriasi jų jaumai. Tai analizuodama lengviau galiu suprasti save ir sau padeti. Bet lengviausia sau padeti,kai įsigilini į kito žmogaus problemas ir randi žodžius jam paguosti.

Suprantamai kalbi ir beja taip ir jauciau, kad irgi tuo domesi, nors kazkodel man atrodo kad paciam sau padeti sunkiausiai...

119

O as kai galiu kazkam padeti, tuo paciu kazkiak padedu ir sau... juk taip smagu daryti kazka naudingo ne tik sau... big_smile

120

Sigitas, 23 parašė:

O as kai galiu kazkam padeti, tuo paciu kazkiak padedu ir sau... juk taip smagu daryti kazka naudingo ne tik sau... big_smile

"Linksma bėgti miškeliu,
kai visiems padėt galiu
tik pašauki: "ei, aūūū!"
Atskubėsiu aš laiku..." :::b40