Re: Milky lasers/Pieno lazeriai
Tikrai geriau nei fyfiškas popsas...Kartais paklausau,gera muzika,patinka.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Milky lasers/Pieno lazeriai
Tikrai geriau nei fyfiškas popsas...Kartais paklausau,gera muzika,patinka.
nu radot ka lygint popsa su milkais
juk bet koks dalykas galimas but palygintas..ir nieko cia blogo:)
kad ir kaip skaudu butu bet popsas irgi muzika o milkai idomi muzika
na nieko cia skaudaus,paprasciausiai tu p[asirenki ka klausyt ir kas tau prie sirdies...
tai taip, bet lygint panasias grupes, o ne popa, su konkrecia grupe labai sunku butu palygint
na gal as per maziai muzika domiuosi bet ekvivalentu lazeriams nlb randu :-) :?
tai taip, bet lygint panasias grupes, o ne popa, su konkrecia grupe labai sunku butu palygint
gyti pateik pavyzdziu su kuo galetume lyginti, nes turbut esi tikras fanas pieno lazeriu, kad taip juos uzstoji:) linas teisus, pieno lazeriai tikrai iskirtine grupe yra... turbut nedaug yra panasiu i ja grupiu, o gal isvis nera??
gyti skelk savo verdikta:)
na Gytis pasikaups ir skels gi mes visi 3 as Simona ir Gytis lb jau megstam ju muzika nes tai paivairinimas ausims
niu gyti laukiam tavo komentaru:)
na su lietuviskom grupem lygint nelabai turiu variantu, va gal kazkiek panasu yra su grupe The Knife su albumu Silent Shout
jo jo butent:)man ir taip rodos:)
na tuo atveju, knife, man labiau patinka, nei pieno lazeriai, knife muzika tokia rafinuotesnė, o pieno lazeriu biški tokia eksprontu kuriama yra. bent man taip atrodo
eksprontu jus muzika sukurta pirmame albume, bet siaip tikrai vykes albunas antrame vyrauja moters vokalas, ir siaip esas jau tikrai geresnes kokybes bet gal cia viskas taip ir turejo but, viskas slypi paprastume nereik kazko daryt sunkaus ar sunkiai klausomo, o cia Easy listening, dance, džiazas.. nzn, man ji patinka
as apatiska snd...atrodo kad niekas nebemoka gerai grot....
kodel is kur ta apatija :?
pati net nznau...kazkaip nenoriu snd klausytis muzikos...
turbut bloga nuotaika man....
gal gera toosa vakar turejai?
a man jie toke sawotishka grupe, kai buna nuotaika paklausau
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Milky lasers/Pieno lazeriai