Re: Milky lasers/Pieno lazeriai
sita musika nera skirta gezam ir kitiem tusciagalviam.. nes jei gezai tik rusiska arba hard techno klauso tai lazeriu tirkai nesuvirskins.. :-)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Milky lasers/Pieno lazeriai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
sita musika nera skirta gezam ir kitiem tusciagalviam.. nes jei gezai tik rusiska arba hard techno klauso tai lazeriu tirkai nesuvirskins.. :-)
gal ir gerai pasakyta
gal ir gerai pasakyta
>> na manau ne gaL
o kaip tau lazeriu pirmosios improvizacijos pvz : "gali gerci gerci"
hm... nelabai db is ju naujienu girdziu, nes isvykes esu truputy... tai atitrukes nuo muzikos
hm... nelabai db is ju naujienu girdziu, nes isvykes esu truputy... tai atitrukes nuo muzikos
>> na cia sita improvizacija dar pries isgarsejima vokietijoj buvo sukurta
bet neesu girdejes
na tai Gyti pasakokis apie lazerius
>>as tai manau akd klausytoju plataus rato neatras jie Lietuvoj nes cia tautieciams tik yvos reikalingos
yra zmoniu kuriems patinka, bet nesuprata daugelis tokios muzikos, yva ateina patrypcioja pagal fonograma padainuoja ir iseina ir jau zvaigzdes. daug tokiu lietuvoj, bet kaip lietuva kaimu ir treningu krastas bei gofuku II tai jie nesupras kitokos muzikos, kitokiu remu
yra zmoniu kuriems patinka, bet nesuprata daugelis tokios muzikos, yva ateina patrypcioja pagal fonograma padainuoja ir iseina ir jau zvaigzdes. daug tokiu lietuvoj, bet kaip lietuva kaimu ir treningu krastas bei gofuku II tai jie nesupras kitokos muzikos, kitokiu remu
dar orandzinu soliariumo karalieniu krastas ir jau nebe golfuku II bet jau buklu ;D
>> o kaip gezai ismirs tada ir prades ziureti i kitokia muzika
cia papokstaut bandei?
antras albumas daug geresnis:)
na pasakoksi pasakokis kurios dainos neatsiklausai :? as tai JUST IMSGINE nu nereli :-)
>> o siaip tai taip ir turi buti kad 2 albumas turi pranokti kita ne taip kaip kokie morozai delfinai kur ne kiek netobuleja ;D
na taip...augame tobulejame:)
hero...nereali...diena nakti galiu klausyt:)
na tai gal visai miega bet jei visa diena tai atsibostu ;D
man dar lb miela read between the lines
man siuo metu mieliausiai klausyt golden parazyt:) net piena pakeiciau i juos:p bet prie pieno vis tenka sugrizt:)
man siuo metu mieliausiai klausyt golden parazyt:) net piena pakeiciau i juos:p bet prie pieno vis tenka sugrizt:)
na as lazeriu irgi istisai neklausau as siaip esu eklektikas ir daug ka klausau
Simona, 21 parašė:man siuo metu mieliausiai klausyt golden parazyt:) net piena pakeiciau i juos:p bet prie pieno vis tenka sugrizt:)
na as lazeriu irgi istisai neklausau as siaip esu eklektikas ir daug ka klausau
as tai tokia idomi labai klausytoja:) buna isikabinu i koki viena ir klausau klausau...pakol nepabosta,bet cia isimtis popsui...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Milky lasers/Pieno lazeriai