121

Re: Pasaulio pabaiga

nu nieko kiekvienas savo gyvenime  yra pasakes kada bus pasaulio pabaiga nieko baisaus
mano mociute sake kad pasaulio pabaiga bus tada kai visi zmones mirs big_smile

122

na cia tai realu...:D

123

kode yra kvailiu kurie nori mirti... ne butinai kad del jusu mirties turetu mirti kiti zmones...kajp sako kai kurie : noriu pasaulio pabaigos kad mirciau...tai kam pasaulio pabaigos eik ant stogo ir sok...yra gi zmoniu norinciu gywenti...reikia branginti ta ka dawe mums Diewas , o dave jis mums gyvanima...

124

na ir aš esu skaičius Nostradamo pranašysčių interpretavimą, tai pasak to šifruotojo gaunasi viskas štai kaip:
*trečiasis antikristas ten irgi minimas ir jis jau greit turi pasirodyt
*komunizmo pabaiga bus senėjimo proceso sustabdymo pradžia
*po JPII bus dar du popiežaia (vieną jau turim), o tada įvyks kažkokios didžiulės permainos Bažnyčioj
*susikurs naujas žemynas (jo teritorija apims Voekietiją, Lenkiją, Lietuvą, Skandinaviją, dalį Rusijos..)
*greitu laiku išsiverš Vezuvijus ir Etna
*Kalifornijoj kils didžiulis žemės drebėjimas
*moterų įtaka bus stipresnė už vyrų (patriarchaliniai visuomenės pagrindai bus iš esmės atmesti), bet po kurio laiko santykis tarp vyrų ir moterų įtakos susilygins
*moterys galės būti įšventintos į kunigus
*JAV greit turės prezidentę moterį
*iki 2009m. taps įmanomas bendravimas internetu virtualiai vienas kitą liečiant. Virtualus seksas bus saugus ir nekontroliuojamas
*2029m. žmogus prie savęs nešiosis apie 1 įvairių kompiuterių
*krikščionybės ir islamo pasauliai susivienys, kad būtų pašalinta nežemiška grėsmė
*"..pasaulis išsirinks vienintelį valdovą."
*gyvybės Žemėj neliks 3797m.

125

nesamoneS :F big_smile

126

Andrius, 23 wrote:

Manau kad zemeje gyvybe isnyks per artimiausius 1000m. Ir dar manau kad Gajos teorija yra (zeme yra vientisas organizmas valdantys save) tikra kodel? o del to kad zeme jau pradejo mazinti zmoniu skaiciu musu planetoje. Ji mums siuncia vis stipresnius cunamius, zemes drebejimus, uraganus, taifunus. Ka galiu dar pasakyti apie Naujajo Orleano katastrofa, tai zemes smugis Amerikai, del jos nepritarimo Kioto protokolui (Kaip sumazinti zemes siltejimo problemas JAV nepritare protokolui) Zeme moka kersyti ! ! !

... idomios minyts... gal internete yra kur pasiskaityti?
... na kas del pasaulio pabaigos... turejau shiokiu tokiu minciu... ash gilinausi ne i pranashystes... kazkodel galvoju, kad amerika susishiko savo karma... todel shali ir niokoja gamtos stichijos.
Na... taip...  shiaip tema gili...

127

o as dar girdejau tai yra mano drauge skaite kad 2045 metais amerika uzpils vandeniu
Martyna o dabar butu idomu isgirsti kada tai viskas ivyks

128

tikėkit jūs tais nostradamais tai greit visus y vasaros 5 nuveš big_smile vopšim netikiu nei vienu nostradamu ar mokslininku visi jie trenkti kilbukai.

129

Justas, 25 wrote:

tikėkit jūs tais nostradamais tai greit visus y vasaros 5 nuveš big_smile vopšim netikiu nei vienu nostradamu ar mokslininku visi jie trenkti kilbukai.

na niekas ir nesako, kad tiki visais tais pranašais, bet domėjimasis tuo anokia nuodėmė tongue netiki mokslininkais? tai kuo tu tiki? absurdiškas pareiškimas

Evelina, datas, kurios buvo sukonkretintos parašiau visas.

130

kol bus ta pasaulio pabajga taj da wisi wajku spes turet ir wajkaj wajku spes turet ir waiku waikai spes turet waiku ir t.t.:::608

131

>>>*moterų įtaka bus stipresnė už vyrų (patriarchaliniai visuomenės pagrindai bus iš esmės atmesti), bet po kurio laiko santykis tarp vyrų ir moterų įtakos susilygins

Tai taipogi vienas iš mano spėjimų (nesunku visai nuspėti stebint kiek daug vyrų savo tarpukojais galvoja big_smile ). Anyway, dar norėčiau pridurti, kad kaip dabar yra feminizmas (judėjimas už moterų teises), taip bus ir judėjimas už vyrų teises (velniop, pavadinimo aš jam negalvosiu, nes neketinu visame tame šūde dalyvaut, stebėsiu iš šono kaip visad darau). Viskas labai logiška žinant kad visatos judėjimo dėsniai pagrįsti simetrija, tad lazda privalo parodyti abu galus. Bei taipogi akivaizdu kad garsiausiai lojančios feministės nori visiškai ne lygybės o pranašumo.

>>>*JAV greit turės prezidentę moterį

Kuo aš labai džiaugčiausi jei nežinočiau kad karo gamintojai privalo kažkuo pakeisti Busha (nes jis negali būti išrinktas 3 kartus iš eilės), ir yra viena garsi kalė kuri su ta pačia visa chebra eina iš vien (nepamenu jos pavardės). Tad nerimauju kad tai gali būtent ji. Jei taip, tuomet moters išrinkimas i prezidentes nieko i gerąją pusę nepakeis ir toliau bus žudomi nekalti žmonės ir kalamos iš to babkės.

>>>*krikščionybės ir islamo pasauliai susivienys, kad būtų pašalinta nežemiška grėsmė 

Šis dalykas gan maloniai nuteikia. Aš neišpažįstų jokios religijos, bet tai bent jau nuteikia karo pabaigai.

132

>>>(Kaip sumazinti zemes siltejimo problemas JAV nepritare protokolui)
Protokolui nepritarė JAV suknista vyriausybė, kuri kalasi babkes iš naftos rytuose (oi atsiprašau, norėjau pasakyti "kovoja su terorizmu" big_smile  ).
Aš taipogi numanau kad greitu laiku sulauksime didelės katastrofos (meteorito, cunamių ar dar kokiu nors kitu pavidalu), ir tai bus smūgis žmonijai dėl jos egoizmo. Bet tai neturėtu būti pasaulio pabaiga, tik šiokia tokia BAUDA. smile

133

rimta bauda bus kai as supyksiu

134

siaip tikiu kad ji bus tokia...ir nelabai jos bijau(zinoma jei tokios sulaukciau)bet siaip tai dar noreciau pagyventi dar nes gyvime nieko gero nepadariau visuomenei,sau paciai 

135

kada bus tada,kam ce speliot,vistiek niekas nezino tikslios datos tongue big_smile

136

Eglė, 20 wrote:

o mano nuomone zeme pati saves negali susinaikinti smile ja naikiname tik mes. ir jeigu kada nors ivyks kokia pasaulio pabaiga, tai tik del zmoniu, nes jie nemoka gyventi taikiai ne tik su paciais savim, bet ir su gamta todel jie patys ja ir sunaikins. bet tai ivyks tikrai negreitai...

viskas gerai! nesukite galvų dėl pas. pab. smile - mokykitės, dirbkite, ilsėkitės - gyvenkite:) - pasaulio pabaiga ateis anksčiau ar vėliau:)

137

ka jus cia svaigstat su ta pasaulio pabaiga?kosmaras,lygiai kaip mano mociute...eilini karta,kai ji pradeda su savo ta pasaulio pabaiga,tai as sakau:ko tu nerviniesi,vis vien ilgai jau negyvensi,nematysi tos pabaigos ir pan....is tikro netikiu,kad pasaulio pabaiga bus,bent jau as jos tai tikrai nesulauksiu,o kas bus po manes,tai man visai nerupi.....

138

kam yra pradzia , turi buti ir pabaiga. tik kaip greitai jos sulauks zeme, neaisku...
nelabai noreciau tiketi, kad per artimiausia tukstantmeti,tai ivyks...
nemanau, kad planetos gali isnykti, dar negirdejau, kad bent viena butu "nusibaigusi". taip kad anksti nurasyti Zeme! smile

139

Andrius, 23 wrote:

Ner ko dziaugtis mums dar gresia:

1) Saulės užgesimas,
2) Galaktikų susidūrimas,
3) Smūgis iš kosmoso,
4) Kataklizmų lavina,
5) Branduolinis karas,
6) Didelės epidemijos,
7) Demografinis sprogimas

Ziurejau mikrokosmosas... taaaippp. apie ta pati teko susimastyti.... aciu jupiteriui uz sugertus asteroidus, kuriu kiekis stipriai sumazeja, jo deka ..pakeliui i zeme..ir t.t. Nori nenori, tai ivyks, tik musu tai jau nejaudins..
Ir visai nesvarbu tershime mes, musu zemele ar ne... saule nuslobs... gal kokia kometa prasisuks... Vercia susimastyti. Na marsas gal atshils...ten juk ledynai...tik ir telaukia shilumos... turesim tikiuosi kur prisiglausti....

140

seip pasaulio pabaiga kiekviena diena arteja;D o is tikruju dar priklauso ir nuo to, ka vadinam tuo Pasauliu=) zmonija?.. gyvybe?.. Zeme?.. Visata?.. visu ju pabaigos, mano nuomone bus skirtingu metu=)

Andrius, 23 wrote:

Manau kad zemeje gyvybe isnyks per artimiausius 1000m. Ir dar manau kad Gajos teorija yra (zeme yra vientisas organizmas valdantys save) tikra kodel? o del to kad zeme jau pradejo mazinti zmoniu skaiciu musu planetoje. Ji mums siuncia vis stipresnius cunamius, zemes drebejimus, uraganus, taifunus. Ka galiu dar pasakyti apie Naujajo Orleano katastrofa, tai zemes smugis Amerikai, del jos nepritarimo Kioto protokolui (Kaip sumazinti zemes siltejimo problemas JAV nepritare protokolui) Zeme moka kersyti ! ! !

idomi teorija=) is dalies tikrai teisinga=) vat seip geras straipsnis apie pasaulio pabaigas: http://diskusijos.man.lt/str1004.html  dalis apie kataklizmus puikiai patvirtina sita Gajos teorija..

Arminas, 19 wrote:

vistiek visi zmones neisniks nors ir istrips ledynai zmones ismoks prisitaikyt... .  jau dabar yra pastatytu povandeniniu laivu kurie gali   5 metus isbut po vandeniu  nepasipilde, maisto atsargu viskas yra sugaunama tesiog juroje, beto jie filtruoja  vandeni tieisiai is juros, naudoja atomini kura kuris gretai tikrai nepasibaigs...  aisku visi i povandeninius laivus nesulips bet as manau kad zmones sugebes prisitaikyt...  jau audi kompanija pagamino pirma konseptine mashina  kuri  vaznija be ratu tesiog  yra itaisitisi specialus rpietaisai kad mashina islaikytu ore,  beto  viena japonijos kompanija  pradejo gamint mashinas varomas vandeniliu zodziu galesim isgyvent ir be benzino...

zinai, jeigu tektu visa gyvenima pratupet povandeniniam laive, nematant saules sviesos, medziu, zoles, geliu, dangaus, negalint issimaudyti juroje, nes nebutu kaip ikvept oro, pasivazinet dviraciu.. per daug esam priprate prie savo pasaulio grozio, kurio dabar daznai net nepastebim, kad galetumem gyventi be jo. as jau tada mieliau rinkciausi buti tarp tu zuvusiuju.