Re: kraujo donoras ?
duociau ir as kraujo, bet kadangi turiu pacia reciausia kraujo grupe (IV-), tai nelabai kam jo ir reikia
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kraujo donoras ?
duociau ir as kraujo, bet kadangi turiu pacia reciausia kraujo grupe (IV-), tai nelabai kam jo ir reikia
gal kai uzaugsiu eisiu,bet dabar nenoreciau net i pirsta kad durtu dar karta ;D nepatink man adatos
Duochiau, bet turiu problema, bijau kraujo ir nekechiu jo kvapo. O Lietuvoje dar labai tas dalykas akmens amzhiaus stadijoje. Nereikia net klausti ar uzh dyka. Aishku kad uzh dyka, uzhsieny tukstanchiai studentu ir jaunu zhmoniu aukoja krauja, nes niekada negali zhinoti kada pachiam reikes.
as buciau ir uz dyka...o autorius turetu zinot, kad ima krauja su steriliom vienkartinem adatom ir jokios ligos nepasigausi, bent jau negirdejau dar tokiu atveju;)
as ir duoceu , bet kat neima mano :?
as ir duoceu , bet kat neima mano :?
ka tau reikia specialaus kvietimo?
ko ce detas tas kvietimas , nima mano
nes neduodi:) xe xe
niu gerai gerai kaskada parduot as jiem bandzeu tik tie gyvulei nepirko , patenkinta
o as jau esu davus karta kraujo ) ir labai savim dziaugiuosi
) vos nenusiverciau paskui nuo laiptu
bet jauciuosi kazka gero ir grazaus pasauliui padarius vat
>> ar verta :? hmm.. manau, kad taip.. niekada negali zinoti, gal tau prireiks kraujuko :V o del tu adatu ar dar kokiu nesamoniu, kad tipo nzn su kokiomis tave ten bado << taigi naujas ispakuoja prie tavo akiu
as taip pat duociau irr kad uz dyka to kraujuko
tik nezinau ar toki jama pirma minus :?
priima sesiau bet koki
o jeigu bus taip:alkoholyje kraujo nerasta (chuckle) :V
o jeigu bus taip:alkoholyje kraujo nerasta (chuckle) :V
hmm.. tokiu neima
tai pasiulys issiblaivyt ir ateit kita diena ;D
as taip pat duociau
irr kad uz dyka to kraujuko
tik nezinau ar toki jama pirma minus :?
mano irgi tokia pati grupe, ir seip mes esame universalus donorai, kai medikai nezino kraujo grupes, ir neturi laiko analizei (avariju, traumu ir etc. atvejais), tada ir pilamas musu I(-) grupes kraujas, nes jis tinka visiems be isimties
jau seniai norejau duoti krauja, bet nei univere kazkada, nei dabar darbe (buvo akcija donoru) is manes jo neeme, nes sveriu tik 40kg
tai vat.... o seip tai tikrai sveikintinas dalykas, juk nezinia kada paciam reiks..
na taip , Violeta, krauja ima tik is tu, kuriu svoris daugiau nei 50 kg. kodel :? del sveikatozs turbut :V
na taip , Violeta, krauja ima tik is tu, kuriu svoris daugiau nei 50 kg. kodel :? del sveikatozs turbut :V
na taip, ten juk paima koki 0.5l, o pas mane pagal kuno mase ir taip kraujo ne per daugiausia todel ir neima...
reikia augint svori, bet kad neiseina, apykaita kaip vijurkas sukasi ;D
niu as irgi duociau to kraujo juk negaila ir malonu zinoti kad galiu kaskamtai padeti
Andzelina, o sveri 50kg?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kraujo donoras ?