Re: berniuku sikniukai.....
nu galima jei tik sugebi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....
nu galima jei tik sugebi
kai reik galima sugebet :V
tai kuk pradek jau
tai kurk pradek jau
aha, jau tu pirmadienis busi ;D
pas mane tai gal koki 3dieni atvaryk, nes tada maziausiai uzsiemus
tiems kas nezinojo, tai ne tik moterims patinka grazus vyriski pusrutuliai, bet ir mums moteriski. taip jau gamta sutvere, kad uzpakalis parodo zmogaus issivystimo lygi, kuo jis apvalesnis tuo patrauklesnis. Todel kiekvienas kas turi grazu aki traukianti uzpakali ir pats bus labai traukiantis. Siaip apie zmogaus seksualuma yra laida net per Discovery, Sex Science vadinasi; - mano megstamiausia beje, jei idomu klauskit ko norit, viska pasistenksiu atsakyt
jaunuoli, na cia ir uzskelet... taip moksliskai visaip :]
kaip jus drisote cia paslapti kazkokia pasaulio atskleisti
kiekvienas kalba kaip moka, as vandenis - tiesmukas, kaip moku taip sakau, uztat visiems suprantamai, ne taip kaip moterys, per aplinkui, o tikites kad mes suprasim taip laip jus norit
o mums fainiau per aplinkui, visaip kaip ;D
cia del to jusu per aplinkui ir kyla visi pykciai ir barniai, nes vyrams reikia tiesiai sviesiai, taip jau musu smegenys veikia, todel mes paprasciausiai ignoruojam, kol aisku tas nepriveda prie jusu isteriju, nuo vienu gaunat per zanda, kiti kurie protingesni prieina, apkabina ir pasako kad myli, to dazniausiai uztenka, kad nusiramintumet, gaila jus traukia tie nuo kuriu gaunat per zanda
nius, mielas Eligijau, nzn, ka cia traukia, tie kur duoda i duda, bet musu su sese tokie netraukia...
o su tais isvedziojimais.. mokat ir jus pavedzioti... mokam ir mes tiesiai sviesiai
nesakau, kad nemokat tiesiai sviesiai, kai kazko labai norit visada labai tiesiai tai parodot, o kad vyrai moka gerai pavedzot tai irgi tiesa, ne veltui sakoma, kad vyras mokantis valditi moteri, valdys ir ir valstybe, visko gamta dave, tik ne sita dovana
SU naujais ;o)
su naujais
man tai labai patinka ju subiniukai mmmmmmmmm
yra pirkti tik reikia dirbti :D:D
Audriau.... baik... smagiau nepirkus.... juk maloniau ir sirdelei mieliau
taip taip sutinku veltui gerai kam sava jeigu skani ir svetima
tai savas kaip tik nemokamas, tik ji saugot ir mylet reikia
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → berniuku sikniukai.....